Szakmai végzettség

Institute for Integrative Nutrition Coaching, New York

Certified Integrative Nutrition Health Coach végzettségemet a leghosszabb múltra visszatekintő, new york-i Institute for Integrative Nutrition képzésén szerzem.

Self-Love Coachként olyan elismert szakértőktől tanulhatok, mint David Wolfe, a Super foodok szakértője, Gretchen Rubin, a Boldogságterv című könyv írója vagy Deepak Chopra, a jelenlegi spirituális tanítók egyik legnagyobbika.

A coaching programjaimat, mint a Self-Love Coaching Programomat és a workshopjaimat az iskola alapelveivel összhangban állítottam össze. Vagyis:

  1. Az elsődleges tápanyag források, melyekre a szervezetednek szüksége van: a párkapcsolat, a munka, a spiritualitás és a mozgás. Ha ezek rendben vannak, bátran tudsz szárnyalni!
  2. Bio-individualitás, vagyis ami az egyik embernek jót tesz, a másiknak méreg. Hiába vált be a kolléganődnek vagy a nővérednek egy diéta vagy egy szokás, Neked nem biztos, hogy működni fog. A közös munka során megtaláljuk a saját, személyedre szabott Boldogság-receptet! ?
  3. Tiltás helyett kiszorítás, vagyis ahelyett, hogy megmondanám mit NE tegyél, kiválasztjuk, hogy mitől érzed magad jobban a bőrödben és kiszorítjuk a rosszat új szokások bevezetésével.
  4. Ha megadod a lehetőséget a testednek, meg fogja gyógyítani magát.
  5. A pozitív közösség ereje felbecsülhetetlen!

Felkeltette az érdeklődésed az IIN? Szeretnéd a világ legprofibb szakértőitől tanulni és holisztikus tudást kapni?

Kattints a gombra, gyűjtsd össze a kérdéseidet, én pedig a legnagyobb örömmel

osztom meg Veled a coaching képzésről szerzett tapasztalataimat!

The Science of Happiness, Berkeley University California

A Science of Happiness, vagyis a Boldogság tudománya kurzuson praktikus és gyakorlatias technikákat tanultunk olyan kutatóktól és tudósoktól, mint például Sonja Lyubomirsky, a Hogyan legyünk boldogok? című könyv szerzőjétől.

Hála, önkéntesség, megbocsátás és természetben való séta – egyszerűen kivitelezhető praktikák, amik olyan könnyedén a mindennapjaink szerves részévé tehetünk és általuk napról napra boldogabbá válhatunk.

Ha akarod, segítek összeállítani azt a boldogság-mixet és -rutint, amitől többé válsz és ami segít kihozni belőled a legjobb énedet! ?

Design- és Művészetmenedzsment MA diploma, Moholy Nagy Művészeti Egyetem

A jobb agyféltekéjüket használó művészek, alkotók és a bal agyféltekéjükre támaszkodó közgazdászok, pénzügyesek közötti kommunikációval lehet igazán nagy sikert elérni. Design- és művészetmenedzserként a kommunikációs csatornák megfelelő használata és a felek közötti hatékony közvetítés kivitelezése a mindenkori cél.

Kommunikációtudomány BA diploma, Budapesti Corvinus Egyetem

A szavak ereje, az emberek közötti rejtett kommunikációs csatornák és a nonverbális kommunikációban megbújó üzenetek a mai napig segítenek megfejteni a ki nem mondott szavakat. Nem csak érzem, amire gondolsz, hanem értem is, hogy mi van mögötte.

A mondatainkban megtalálhatóak a gyerekkorunk óta hordozott hiedelmek és paradigmák, amik felszínre hozásával egyszerűbbé válik a jelened.