fbpx

Self-Love Coaching Program

Itt az ideje, hogy magabiztossá válj!

Itt az ideje, hogy megéld az álmaidat!

Anna jelenleg nem indít egyéni coaching programokat. Szeretettel ajánljuk figyelmedbe első, igazán gyakorlatias könyvét a Modern Istennők Kézikönyvét és a Self-Love Club lehetőségét.

Egy rendhagyó edzésterv a new york-i Institute for Integrative Nutrition

és a Berkeley Science of Happiness programjai által képzett

Self-Love Coach és a Modern Istennők Kézikönyvének írója, Kollár Anna által.

Kollár Anna vagyok,

Én vagyok az a diplomatikusan-szókimondó, Csipkerózsika-álmodból felébresztő, pozitív energiával feltöltő Self-Love személyi edződ, aki mindig is hiányzott mellőled.

A küldetésem, hogy olyan gyönyörű Nőknek segítsek felrázni magukat megszokott komfort-zónájukból, mint amilyen Te is vagy! Hogy együtt kihozzuk Belőled a legvibrálóbb, leglenyűgözőbb, legvonzóbb Énedet, aki benned rejtőzik és, hogy innentől kezdve minden nap igazán ellenállhatatlanak lásson az személy, aki a leginkább számít: TE magad!

Az általam kidolgozott Istennő edzéstervben a jól ismert core (mély) izomzatod helyett egyedülálló módon, egy eddig igen elhanyagolt, a ‘szeretem magam’ izomcsoportod erősítésére fektetjük az elsődleges hangsúlyt.

Feszes fenék, kockás has és vékony derék helyett a program során formába hozzuk a benned élő Álom-lányt, aki ragyogóan egészséges, sugárzik a boldogságtól és amerre jár, mindenkit inspirál maga körül.

A legnagyobb ellenséged nem a szénhidrát és nem is a negatív főnököd, hanem…

Ismerősek ezek a gondolatok?

Nem vagy egyedül! Ezek a zöngék a tüskés, önmagában végtelenül bizonytalan, benned élő Ego-lányodtól érkeznek. Bizony, bizony. És hidd el, mi Nők, mind pontosan ismerjük ezeket a félelmeket még akkor is, ha nem mondjuk ki.

Azonban Te nem vagy egyenlő az Ego-lánnyal. Sokkal inkább a kétségeid miatt időnként rejtőzködő életmódot élő Istennővel, akinek a megerősítésére kifejlesztettem Neked a 6 lépésből álló, a benned élő ragyogó potenciált kihozó coaching programot.

Szóval ki is az a sokat emlegetett Istennő?

Volt már olyan, hogy elöntött a biztos tudat, hogy Neked minden sikerülhet és megérdemled a boldogságot? Vagy belenéztél a tükörbe és arra gondoltál, ma milyen gyönyörű vagy? Esetleg úgy érezted, hogy az igazi énedet mutatod egy társaságban és mindenki nagyon pozitívan fogadta?

Ezek bizony a benned élő Modern Istennőd, az igazi Éned megvalósulásai. A Te legjobb változatod, aki egyet jelent Veled. Hogy nem mindennap éled ezt meg? Úgy érzed, többet tudnál kihozni magadból? Egyetértek!

A döntés a Te kezedben van!

Rengeteg csodálatos Nő nem adja meg önmagának a lehetőséget arra, hogy igazán, teljes szívével jól érezze magát a bőrében. Pedig a felelősség 100%-ban a kezében van, hogy megszavazza-e magának a bizalmat és előcsalogatja a rejtett értékeit, vagy inkább belesüpped a kényelmes és biztonságos, de egyben unalmas és szürke komfort-zónájába.

Te hogy döntesz?

Belenyugszol a jelenlegi helyzetedbe vagy elkötelezed magad a változás mellett?

Self-Love Coaching Program

Ha nem most, akkor mikor?

Ha nem Te, akkor ki?

Miben tudok Neked segíteni?

Hogyha készen állsz a változásra 2 döntésed van. Olvasol, kutatsz és nagyon kemény belső önismereti munkát végzel – egyedül. Én is így indultam neki az útnak. Rengeteg könyv, blog és előadás van, amin részt vehetsz, amit elolvashatsz és végighallgathatsz. Egy csodálatos utazás, ami hosszú időt és végtelen kitartást követel – de 100%-osan megéri.

Hogyha ezen a szinten már túl vagy, az önismeretről lassan Te magad is előadást tudnál tartani, viszont azt érzed, hogy mégis megrekedtél és egyedül nem tudsz vagy inkább nem szeretnél mélyebbre ásni, akkor Neked való a 6 lépésből összeállított Self-Love coaching programom és egy Self-Love személyi edző, én, aki az utad során melletted állok és fogom a kezed. Együtt kihozzuk Belőled a benned rejlő igazi Énedet, aki ragyogóan egészséges, magabiztos, tele van lendülettel és azt az életet éli, amire mindig is vágytál.

Készen állsz megismerkedni a legboldogabb Éneddel?

Jelentkezz az elköteleződés mentes Jelenértékelő konzultációra és vágjunk bele!

A Self-Love Edzésterv 6 lépése

 

A Self-Love Coachodat tehát úgy képzeld el, mint személyi Boldogság és Önbizalom Edzőt. A megszokott edzőkkel ellentétben azonban tőlem nem azt fogod hallani, hogy többet kellene mozognod, vagy egészségesebben kellene táplálkoznod – hiszen ezt Te is tudod. Coachként egy valóban személyre szabott edzéstervet állítunk össze Neked, ami azonban elsődlegesen a ‘szeretem magam’ izomcsoportodat fogja erősíteni. Az étrended pedig első lépésben az elméd táplálékairól fog szólni, amik megelőzik a tányérodon található ételek mindennapjaidra való hatását.

Self-Love Coachként a feladatom, hogy fogjam a kezed, melletted sétáljak, szeretetet és támogatást adjak ahhoz, hogy végre valóban képes legyél megvalósítani azt, amit a szíved mélyén igazán akarsz.

Az ehhez kifejlesztett 6 lépéses programra tehát tekints úgy, akár egy boldogság edzéstervre. Csak mi a lábizmod helyett a kapcsolataidon dolgozunk, a súlyzózást pedig pozitív szokásaid kialakítására cseréljük és közben folyamatosan erősítsük a boldogság mélyizmod, vagyis a ‘szeretem magam’ izomcsoportodat.

Amire Neked szükséged van!

Self-Love Coachként a fő alapelvem, hogy mind mások vagyunk. Más edzés iránt tudunk lelkesedni, más hobbik töltenek el boldogsággal és más étrendek tesznek jót a szervezetünknek. Éppen ezért a 6 lépés mindenki, valószínűleg a Te esetedben is eltérő sorrendben és arányban fog eloszlani. De ne aggódj, személyre szabjuk!

6 hónap hosszú idő, hosszútávú elköteleződés és komoly változásokat hoz az életedbe – nélkülem is. Azonban a cél, hogyha velem tartasz és profi személyes Self-Love Edzőt választasz magad mellé, tudatosan, egyre kiegyensúlyozattabban, boldogabban és egészségesebben teljen el az előtted álló 6 hónap. Hogy amikor visszanézel, azt érezd: életem legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem a Self-Love Coaching programra! Azzá váltam az út során, akiről mindig is álmodoztam – és most sikerült! Jól érzem magam a bőrömben, akármikor a tükörbe nézek, imádom, amit látok, sokkal motiváltabb és energikusabb vagyok. Feltétel nélkül szeretem magam. ;)”

Tetszik a gondolat?

„Bátorságot igényel, hogy mindazt, amit egy-egy coaching alatt Annával megbeszélünk alkalmazzam, de egyre többször ugrom védőháló nélkül, ami néha őrültségnek tűnik, valójában a komfort-zónám maximális elhagyása. Csodás! 🙂 A “melléktermék” a teremtés. Kezdek ugyanis igazi teremtővé válni. Ajánlom Mindenkinek, aki változtatni akar, aki ki akarja nyitni a Világát egy csodás élményre, egy klassz “utazásra” Önmagával. Es aki nem fél a “végeredménytől”, az újjászületéstől. Olyan boldog vagyok, hogy ismerhetlek Anna!” Horváth Réka

Pénzügyi szakértő

„Anna Self-Love Coaching programjának köszönhetően már nem törődök bele abba, ami van. Felismertem, hogy mindenen lehet változtatni, csak akarni kell. Az új mottóm: Akard jobban, mint amennyire félsz tőle.” Timár Kriszta

Minőségbiztosítási mérnök és Beautyrobik oktató

„Anna coaching programja alatt megtanultam, tudatosan keresni a jót magamban és magam körül, gyakrabban vagyok hálás, akár apróságokért is, és sikerült felismernem, hogy az élet valójában tele van csodálatos dolgokkal, ha képes vagyok tudatosan megteremteni, és befogadni őket. Sokkal magabiztosabban és tudatosabban élem meg a mindennapokat, pozitív és hasznos célokat tudok felállítani, valamint meg is teszem az elérésükhöz szükséges lépéseket, így folyamatosan érzem a fejlődést. Mindenkinek ajánlom a coaching programodat, aki nem elégedett magával és tudja, hogy valami hiányzik az életéből, de nem tudja mi az.” Turi Zsófi

Service Desk Agent

Elköteleződtél a változás mellett? Ki akarod hozni magadból az igazi Éned?

Töröljük ki az összes felesleges negatív gondolatot a fejedből, amit a belső Ego-lányod folyamatosan a füledbe súg és teremtsük meg együtt azt az Álom-életet, amire a szíved mélyén mindig is vágytál.

Mert önmagunkat szeretni csodálatos dolog!

Az erő szexis.

Az egészség felszabadító.

A siker pedig nem szitokszó.

Komfort-zónából ki, Álom-életre fel! És emlékezz, a MOSTnál nincs jobb kezdési időpont. 😉 Szeretettel várom jelentkezésed, kérésed, kérdésed és ne feledd! Távolról is nagyon, nagyon hiszek Benned!

 

Szeretettel ölellek,

Kollár Anna 

Self-Love Coach

E-mail: anna@kollarannacoach.hu

Tel.: +36 70 605 2686

TE VAGY AZ ÁLMAID MEGTEREMTŐJE.

Ki lennél a félelmeid nélkül? Milyen merészet mernél álmodni a félelmeid nélkül? Mennyire tudnál hinni benne, hogy képes vagy megvalósítani, ha nem félnél?

Tudom, hogy valójában tudod, ki is vagy Te, mit is akarsz valójában, és hogyan tudod elérni. Hiszek Benned és abban, hogy Nálad van a válasz minden kérdésedre. De azt is tudom, hogy a hétköznapok során milyen könnyen kisiklik az elmédből a tudás, és a helyét átveszi a bizonytalanság.

Csak annyit kérek, hogy gyere el a Modern Istennők Edzőtáborába, és engedd meg, hogy emlékeztesselek a lényegre.

Mint az élet minden területén, ez a coaching program is annyit fog adni Neked, amennyi energiát Te beleteszel. Meg fogom mutatni azokat a technikákat és gyakorlatokat, amiket a világ legjobb trénerei is és én is napi szinten alkalmazok, hogy azt az Álom-életet élhessem, amire mindig is vágytam. De (természetesen) nem tudom garantálni, hogy Te is ugyanezt az eredményt fogod kapni. Ez a része Rajtad múlik – hogy napról napra teszel-e érte, használod-e a gyakorlatokat és kitartasz-e a céljaid mellett.

Ahogy írtam, azért dolgoztam ki a Hozd formába az Álom-lányodat! 6 hónapos coaching programot, hogy közelebb kerülj az Álom-életedhez és csodálatosan érezd magad már csak attól is, hogy időt szánsz önmagadra és a jövődre. Éppen ezért ajánlom fel Neked a ’100% szeretet. 100% garancia.’ pénz-visszafizetést. Ha részt veszel a coaching programomon, és úgy tapasztalod, hogy ez nem az, amire számítottál, a találkozások, beszélgetések, gyakorlatok nem vittek közelebb az Álom-életedhez, és ezt jelzed a 2. ülés (1. hónap) végéig, akkor a befizetett összeget visszatérítem számodra – kérdések és neheztelés nélkül. Egyszerűen küldj egy e-mailt és azonnal kapcsolatba lépek Veled. (Ennyire biztos vagyok benne, hogy ha imádni fogod a coaching programot, a gyakorlatokat és, ha napi szinten alkalmazod a tanultak! :))

JELENTKEZZ MOST, HOGY MIHAMARABB MEGISMERKEDHESS A LEGBOLDOGABB ÉNEDDEL!

5 + 4 =

Mi történik, ha jelentkezel?

  1. Ahogy megérkezik hozzám az e-mailed, 48 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot.
  2. Telefonon egyeztetünk egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot a Jelenértékelő konzultációra, ahol megismerkedünk, felteheted a kérdéseidet, megvizsgáljuk a jelenlegi élethelyzetedet, egészségi állapotodat és mesélsz nekem a céljaidról. Az 50 perces, kötelezettségmentes konzultáció végén el tudod dönteni, hogy valóban a coaching, valóban én vagyok-e a megoldás a problémáidra – illetve, hogy megvan-e köztünk a kémia és összhang. 🙂
  3. A Jelenértékelő konzultáción egyeztetjük is az első coaching találkozásunk időpontját. (Prémium és Prémium +++ csomagnál választható, hogy Skype-on, telefonon vagy személyesen történjen, attól függően, hogy Neked melyik a legkényelmesebb.)
  4. Az első coaching találkozásunkon elkezdjük a ‘szeretem magam’ izomcsoportod bemelegítését, meghatározzuk a prioritásaidat és elsődleges céljaidat.
  5. Lépésről lépésre formába hozzuk az igazi Énedet, akit imádni fogsz és megalapozzuk az Álom-életed, aminek minden napját élvezni fogod!