Modern Istennő inspirációs kártyacsomag

A különleges kártyacsomag 44 egyedi üzenetet tartalmaz, 44 különleges illusztrációval, hogy megerősítse a ‘szeretem magam’ izomcsoportodat, segítsen felfedezni a benned rejlő Istennőt és támogasson az utadon, hogy minél könnyedebben választhasd a szeretetet a félelem helyett. 

♥ darab Istennő rendelte már meg

%

♥ negatív gondolatok felülírása

♥ pozitív üzenet és egyedi illusztráció

♥ +napra garantált pozitív megerősítés

44 inspiráló üzenet

HOGY FELSZABADÍTSD A BENNED ÉLŐ ISTENNŐT!

PLUSZ AJÁNDÉK! Pozitív megerősítés hanganyag! PLUSZ AJÁNDÉK! Istennő Meditáció! 

.

A Modern Istennő Álomdoboz 44 kártyája támogatni fog Téged, hogy fenntartsd a motivációd, megismerd a valódi Éned, merj hallgatni a belső Vezetődre, és emlékeztet a szeretet útjára életed legnegatívabb időszakában is.

.

VÁLASZD A SZERETETET A FÉLELEM HELYETT ÉS ÉLD ÁLMAID ÉLETÉT!

Engedd meg magadnak, hogy igazi Istennővé válj, aki nemcsak álmodozik, de megteremti a legmerészebb álmait is.

 

Ez a kártyacsomag egy útmutató a boldogabb és nőiesebb élethez: 

 

▼ Fogadd sok szeretettel a varázslatokkal teli, hihetetlenül inspiráló Modern Istennő Álomdobozodat! Bízom benne, hogy ezek a csodálatos kártyák és üzeneteik segítenek Neked abban, hogy elmélyítsd a kapcsolatod a belső Vezetőddel és valódi Istennőnek érezd magad minden egyes nap. 

▼ Drága grafikusommal, Judittal közösen alkottuk meg a Modern Istennő kártyák illusztrációit és üzeneteit, melyek segítségével útmutatást kapsz a napjaidhoz és feltöltenek pozitív gondolatokkal. Céljuk, hogy elkísérjenek Téged egy varázslatos és mély utazásra Önmagad felé. Csak húzz egyet a lapok közül, amikor a szívednek szüksége van a pontos irányra, egy pozitív megerősítésre vagy a gondolataid tisztázására. Válassz egy kártyát, hogy a szeretet mindig Veled legyen! 

Az Álomdoboz egésze mély önismereti és motivációs tartalmat ad át Neked, mely ráébreszt arra, hogyan is válaszd a szeretetet a félelem helyett, és emlékeztet: az Istennő TE vagy! 

Szeretnéd végre kívül-belül gyönyörű és értékes Nőnek érezni magad? – Csodálatos utazást kívánok a benned élő Modern Istennőd felfedezéséhez. 

3+1 tipp, hogyan tudod a gyakorlatban használni az Álomdobozod üzeneteit:

Megérkezik Hozzád az Álomdobozod. Kezedbe veszed, forgatod, gyönyörködsz benne. Tényleg álomszépek az illusztrációk és mintha minden üzenete a lelkedhez szólna. Mintha ismerne Téged a kártya és pont arra adna választ vagy megerősítést, ami Benned bolyong. Húzol, örülsz, aztán magad mellé teszed az éjjeli szekrényedre.

Na de, mit kezdj vele az első rácsodálkozás után? Hogyan tudod használni az Álomdobozodat?

 

1⃣ Ha megerősítésre van szükséged: Ismered azt az érzést, amikor egyszerűen csak annyira lenne szükséged, hogy valaki bátorítson, higgyen Benned? Húzz egy vagy több kártyát és add át magad a pozitív megerősítések mélyről jövő igazságának! ?

2⃣ Ha kérdésed van és keresed a választ:  Egy konkrét kérdésre, helyzetre keresed a választ? Terítsd ki a kártyáidat, lélegezz mélyeket, ürítsd ki az elméd, tedd fel a kérdésedet, majd helyezd a kezed a kártyák felé és válaszd ki az elsőt, amit a megérzésed súg. ❤

3⃣ Ha új oldaláról szeretnéd megismerni a Szeretteidet: Egyik kedvenc felhasználásom, amikor családi vagy baráti körben veszem elő az Álomdobozom, és mindenki húz egy kártyát, majd megosztjuk egymással, hogy kinek, mit üzen a kártyája. ?

4⃣ Ha felülírnál egy negatív gondolatot:  Válaszd ki a kedvenc mantrádat! Az Egó-lányunknak mindig vannak olyan erős, félelem-alapú mondatai, amiknek felülírásával és elengedésével sokkal pozitívabbak lehetnénk. Válassz ki egy kártyát, vidd magaddal, tedd ki a tükrödre, fotózd le és válaszd a telefonod háttérképének – egészen addig, amíg úgy nem érzed, hogy beépült az elmédbe.

 

➕1⃣ Nem tetszik a kártya, amit húztál? Az életünkben is sokszor kapunk olyat, ami nem esik jól vagy nem tetszik. A kártyákkal csodálatosan megtanulhatod, hogyha nem tetszik ➡ hát húzz újat! ? A döntés a mi kezünkben van, itt ezt is és a kontroll elengedését is megtapasztalhatod ❤

VÁRJ! Vár még Rád további 3 + 1 meglepetés! ?

Hogyha azt hitted, hogy a 44 egyedi üzenettel és illusztrációval ellátott csodálatos Istennő Kártyacsomagod önmagában jár, engedd meg, hogy meglepjelek! ? Ugyanis, mint minden előadásomnál, könyvemnél, vagy akár a Self-Love Clubnál, itt is elsődleges célom, hogy valóban megérezhesd az Álomdoboz hatását a mindennapjaidban is. Éppen ezért készültem Neked 3 + 1 ajándékkal! ❤

 

+ AJÁNDÉK:

30 PERCES POZITÍV MEGERŐSÍTÉS HANGANYAG

 

/Értéke: 2.990 Ft/

A pozitív megerősítések célja és lényege, hogy hallgatásukkal észrevétlenül programozod át a gondolataidat pozitívra. A 30 perc során a kedvenc mantráimat és mantráitokat, illetve a Modern Istennő Álomdoboz legerősebb üzeneteit gyűjtöttem egy csokorba, hogy minél könnyedebb és örömtelibb módon épülhessenek be a tudatalattidba. Éppen ezért 30 perc alatt 3-szor játszódnak le ugyanazok a mondatok.

Kényelmesen letöltheted a telefonodra és a laptopodra is, így mielőtt még elillanna a lelkesedésed vagy bekapcsolna az Egó-lányod negatív kritikája, átválthatsz egy pozitív, lélekfeltöltő gondolatsorra, ami segít rajta maradni az utadon.

++ AJÁNDÉK:

ISTENNŐ ÉS NŐI ENERGIA VEZETETT MEDITÁCIÓ

/Értéke: 2.990 Ft/

A Női energia és Istennő meditáció az exkluzív önismereti klub és közösség, a Self-Love Club egyik alap meditációja, a tagok egyik kedvence. Éppen ezért arra gondoltam, hogy Téged is megleplek vele – így egy kicsit beleshetsz a színfalak mögé és megtapasztalhatod, hogy milyen csodák várnak a Club tagjaira.

Egy igazán különleges vezetett meditáció, aminek segítségével erősítheted a nőiességed, felismerheted a női lét kaleidoszkód szerű vonásait és megtanulhatod szeretni, elfogadni minden árnyalatát.

„Az Istennő a Női lét tudatos minősége.” 

+++ AJÁNDÉK:

LETÖLTHETŐ AJÁNDÉKKÁRTYA

Ajándékba vetted a Modern Istennő Álomdobozt és szeretnéd mihamarabb átadni a meglepetésedet Szerettednek?

Kétféle Ajándékkártyát is készítettem Neked, amiket a gombra kattintva le tudsz tölteni PDF formátumban és már ki is nyomtathatod.  Így nem kell várnod sem a GLS-futárra, sem pedig arra, hogy a dobozok kikerüljenek a nyomdából. A meglepetés pedig így még nagyobb lesz! 

++++ AJÁNDÉK:

INGYENES SZÁLLÍTÁS A GLS-FUTÁRSZOLGÁLATTAL

/Értéke: 1.990 Ft/

Akik már elindultak az úton...

Imádom, hogy Anna folyamatosan bővíti a portfólióját olyan csodálatos kiegészítőkkel, amikkel úgy érezhetem, mindig mellettem van és tanácsot ad. Az Álomdoboz valódi útmutató az év 365 napján 🙂 Ajánlom Neked is, ha azt érzed az Egó-lányod sokszor hangoskodik a bensődben, de szeretnéd elhallgattatni és a legjobb megoldást keresed! Biztos vagyok benne, hogy az Álomdobozzal minden nap olyan megerősítésben lesz részed, amitől valóban elhiszed, hogy a legjobb úton jársz Önmagad megismerése felé!

Balla Zita

Rezidens

Ez a meseszép grafikákkal készült doboz mindig velem van, a táskámban is könnyen elfér! Elég csak elővennem, amikor úgy érzem, szükségem van az útmutatásra és egy kis inspirációra. Imádom, hogy elgondolkodtat, miközben az összes kártyának mély tartalma és üzenete van, ami által fejleszthetem önmagam. Az Álomdoboz minden olyan Nő kötelező alapkelléke, aki tesz azért, hogy kihozza magából a benne élő, igazi Modern Istennőt!

Alexy Vivien

Lifestyle Youtuber & Influencer

„Anna Self-Love Coachként hiteles és elszánt, hiszen rengeteg csodálatos Nőt inspirál nap mint nap – először azt gondoltam, a mély tartalmait, a folyamatos fejlődését, a Modern Istennők Kézikönyvét és a Self-Love Clubbot nem is lehet felülmúlni. Tévedtem! Úgy gondolom, az Álomdobozzal nemcsak a saját, hanem rengeteg Nő álmát is megvalósította! Igazi csoda-doboz, a maga meseszép kialakításával és egyedi üzeneteivel. A kiegésztő meglepetések pedig tökéletesek ahhoz, hogy az év minden napján gyönyörű és értékes Nőnek érezhessem magam! Köszönöm Neked, drága Anna!”

Mózes-Zatik Dóra

Cégvezető

AZ ALKOTÓKRÓL

„Amikor elhiszed, hogy értékes vagy, és megtanulod feltétel nélkül szeretni önmagad – a világ kitárul előtted, és hirtelen minden csodává válik.”

IGEN, KÉREM AZ ÁLOMDOBOZOM!

Kollár Anna

Self-Love Coach, Író és Előadó

 

Kollár Anna Self-Love Coach, a Modern Istennők Kézikönyvének bestseller írója, az exkluzív Self-Love Club online klub és közösség alapítója, motivációs tréner.

Naponta több, mint 15.809 lelket inspirál online platformjain, Facebook és Instagram oldalán, hírlevelein keresztül küldetésével – hogyan válaszd a szeretetet a félelem helyett és éld meg a benned élő Istennőt.

A saját Ego-lányával több mint 16 év önismereti munkájának és számtalan tréningnek köszönhetően barátkozott meg. A Budapesti Corvinus Egyetem BA és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem MA elvégzése után felvételt nyert a new york-i székhelyű Institute for Integrative Nutrition Holistic Wellness és Health Coach képzésére. Folyamatosan képzi magát, hiszen hiszi, hogy mindannyian tanulni és tapasztalni érkeztünk a földre.

#azönismeretszexi

Káposztás Judit

Illusztrátor, designer

 

Káposztás Judit, csodálatos magyar illusztrátor, designer 2013-ban indította el az ArtiStamp Designt gödöllői műhelyében. Pecsétgrafikák tervezésén kívül a cége logó- és arculattervezéssel foglalkozik, valamint illusztrációkat is készítenek. Mindezek mellett a termékpalettájuk 2015-ben már saját grafikával díszített párnákkal is bővült. A Modern Istennők Álomdoboz egy,  Kollár Annával közösen megalkotott, egyedi, motivációs és inspirációs kártyapakli.

#artistamp

Modern Istennő kártyacsomag

PLUSZ AJÁNDÉKOK!
Ft14.990
  • Modern Istennő inspirációs kártyacsomag (értéke: 14.990 Ft)
  • PLUSZ AJÁNDÉK! 30 perces Pozitív Megerősítések Modern Istennőknek hanganyag (értéke: 2.990 Ft)
  • PLUSZ AJÁNDÉK! Istennő és Női energia vezetett meditáció (értéke: 2.990 Ft)
  • PLUSZ AJÁNDÉK! Letölthető Ajándékkártya (ha azonnali ajándékra van szükséged)
  • PLUSZ AJÁNDÉK! Ingyenes szállítás

FONTOS INFORMÁCIÓ: A SZÁLLÍTÁS KB 7-10 MUNKANAP

A kártyacsomagot és az Prémium Önbizalom csomagot futárszolgálattal adjuk fel, így kérlek olyan címet adj meg, ahol elérnek napközben. ❤ Kérlek írj egy emailt a hello@kollarannacoach.hu címre, ha sürgősen szeretnéd megkapni, vagy ha céges számlát kérsz róla.

« NYÁRI SZÜNET »

A megrendelelt termékek kiszállítása szeptember 18-án indul újra!
Köszönjük szépen a türelmeteket! 🙂

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

K: Hogyan és mikor kapom meg a Modern Istennők Álomdobozomat?

V: Lélekhűsítő törődés során megrendelt Álomdobozok

  • A péntekig beérkező megrendelések már jövő héten meg fognak érkezni Hozzád és ugyanez vonatkozik a vasárnapig befutó megrendelésekre is.
  • A hétfői megrendeléseket azonban a legnagyobb valószínűséggel csak következő héten fogjuk feladni. A türelmedet nagyon szépen köszönjük előre is!  

 

Általában: A Kézikönyvek és Álomdobozok feladását személyesen szoktam intézni, hogy mindegyik csomagba elrejthessek egy kis meglepetést és kérés esetén név szerint dedikáljam is a könyveket. ?

Emiatt egyszerre szoktam feladni postán a csomagokat és egy időpontra hívom a futárt is.

  • Éppen emiatt kérlek jelezd, hogyha sürgős a szállítás. Különben akár 5-6 munkanap is eltelhet a csomagod feladásáig.
  • Ha sürgős, hogy megérkezzen, mindenképp írj nekem egy emailt az anna@kollarannacoach.hu címre és azt is megoldjuk! ?

K: Hogyan és mikor kapom meg az Álomdobozhoz járó ajándékokat?

V: AZ AJÁNDÉKAID KÉZHEZ KAPÁSÁNAK IDŐPONTJA: AZONNAL

Az ajándékaid (30 perces Modern Istennő pozitív megerősítések hanganyag + Istennő és Női energia vezetett meditáció + Letölthető ajándékkártya) a számláddal együtt azonnal megérkeznek az emailjeid közé! Vagyis már most elkezdheted beépíteni az életedbe az Álomdoboz üzeneteit és a Modern Istennő életérzést. ❤

K: Hogyan tudom kifizetni az Álomdobozomat?

V: A Modern Istennő Álomdobozt az oldalamon keresztül, bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni. A fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül történik, így adataid a lehető legnagyobb biztonságban vannak.

K: Ezek digitális vagy papír alapú kártyák?

V: Mind a doboz, mind a 44 egyedi üzenettel és illusztrációval ellátott kártya papír formátumú, hiszen így tudod megkapni a legközvetlenebb formában az üzeneteiket és kapcsolódhatsz a belső Vezetődhöz. ?

 

K: Nem kaptam választ a kérdésemre! Mit tehetek?

V: Írd meg a kérdésedet csodálatos kolléganőmnek, Editnek, a hello@kollarannacoach.hu email címre és igyekszünk Neked mihamarabb válaszolni! Türelmedet előre is köszönjük! ?