fbpx

⛔ JELENLEG A SELF-LOVE CLUB KAPUI ZÁRVA VANNAK ⛔

Addig is iratkozz fel a Várólistára!

Várható nyitás: 2022. tavasz

Self-Love Club

[ÖNISMERETI ÉS ÖNSZERETET RUTIN ]

A hely, ahol az ambíciózus és tudatos Nők 

kapcsolódnak, tanulnak és feltöltődnek.

“Hiszek benne, hogy az önismeret szexi és a boldogságunk titka nem más, mint az igazi Énünk feltétel nélküli szeretete és elfogadása.” 

És teljesen FELDOBTÁL, hogy elköteleződtél a legboldogabb Éned mellett! 🥰

Azért alapítottam meg a Self-Love Clubot, mert totális önismeret-geek vagyok. Mindig is IMÁDTAM elmélyedni az önfejlesztésben és a spiritualitásban. Rengeteg időt, energiát és bizony pénzt is áldoztam erre a szenvedélyemre, ami az elmúlt években a hivatásommá vált.

Minél többet fektettem bele az önismeretbe, annál kristálytisztábbá formálódott bennem a következő két legnagyobb felismerés:
1. az önismeret egy maraton és semmiképpen sem sprint,

2. a tanultak napi 15 percben való alkalmazásával a legmerészebb álmaimait is meg tudom valósítani.

Ennek eredményeképpen több ezer Nőt vonzottam magam köré az elmúlt években, akiket napi szinten inspirálok, hogy merjék megélni az álmaikat, elindítottam a vállalkozásom, amit tiszta szívvel imádok, férjhez mentem, megírtam 1. könyvem, a Modern Istennők Kézikönyvét, ami a mai napig több, mint 10.000 Nőhöz jutott el és megszületett a kisfiunk, Márk. ❤

Mindeközben folyamatosan érkeztek hozzám a kérdések… mit olvasol? Milyen képzésekre jársz? Milyen reggeli rutint alakítottál ki magadnak? Mennyit foglalkozol önismerettel? És a válaszokból, amiket több százszor megírtam összeállt egy vízió:
hogyan tudom mindezt úgy átadni, hogy valóban be is építsd a mindennapjaidba, ne csak konstatáld, hogy erre Te is képes lennél?

A döntés megszületett:
megalapítottam a Self-Love Clubot, ahol az általam összeállított havi Önismereti órarenddel, a letölthető anyagokkal és a havi online Modern Istennő Körrel KÖNNYEDÉN és ÖRÖMTELIEN mélyülhetünk el az önismeretben – EGYÜTT. 🥰

.

Vágysz rá, hogy boldogabb, sikeresebb és magabiztosabb legyél, de nem tudod, hogy hol kezd el?

Szeretnéd nőiesebbnek érezni magad, de mintha mindig ez lenne az utolsó a listádon? Mintha mindig TE lennél az utolsó a listádon?

ÜDVÖZÖLLEK AZ ÚJ KEDVENC HELYEDEN AZ INTERNETEN!

Tudom, hogy elfoglalt vagy. Tudom, hogy túl vagy terhelve. Tudom, hogy szeretnél a leghatékonyabb lenni még abban is, ahogyan önmagaddal törődsz. Éppen ez vezérelt a Club létrehozásában.

Napi 15 perc, amit az önismereti rutinodra szánsz. A napod 1%-a, ami az életed 99%-át boldogabbá és harmonikusabbá teszi – miközben végre azt érezheted, hogy nem vagy egyedül.

A SELF-LOVE CLUB VÁRHATÓ NYITÁS:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

BEMUTATOM NEKED A SELF-LOVE CLUBOT!

 

A Self-Love Clubot kifejezetten ambíciózus, elfoglalt Nőknek álmodtam és terveztem meg.

Akár az önismereti utad elején, akár a mélyén jársz, a Self-Love Club Neked lett kitalálva, ugyanis:

 • a Női Energiamenedzsment rendszerére épül ➡ figyelembe veszi a hormonális változásokat, támogat a természethez való kapcsolódásban, emeli a jin energia súlyát az életedben, ezáltal hatékonyabbá és magabiztosabbá válsz ❤

 • segít kialakítani ÉS fenntartani az Önismereti rutinodat ➡ aminek köszönhetően úgy fogod érezni, hogy van valaki, aki mindig fogja a kezed és támogat a szomorúságodban és a boldogságodban egyaránt, miközben segít, hogy kihozd magadból a maximumot.

Mindezt napi 15 perc befektetéssel. 😉

A Club segít, hogy belekezdj az önismereti utadba, elindulj a magabiztosságod megerősítése felé és kialakíts egy olyan önismereti és a spiritualitás rutint, ami nemcsak az életed egy-egy apró részletére korlátozódik – sokkal több lesz, mint egy-egy jóga óra vagy pár napnyi elvonulás az év során.

Olyan szinten beléd ivódik, hogy amikor a negatív mintáid felbukkannak vagy az Ego-lányod, avagy a belső kritikusod, rákezd a folyamatosan ismétlődő szidalmazásra, azonnal felismered és sokkal gyorsabban pattan Rólad vissza. Olyan szintű tudatosságot tudsz ezáltal kialakítani, hogy a gyerekkorod óta hordozott negatív paradigmáid innentől kezdve egyre mélyebb rétegekig láthatóvá válnak és így képes leszel nemcsak felülírni őket, hanem egy sokkal boldogabb gondolkodásmódot kialakítani.

Ráébredsz, hogy a boldogságod belőled fakad. A Self-Love Club könnyeddé és örömtelivé teszi az önismeretet – hiszen rugalmasan követhető órarendet és útmutatást ad Neked. És a lényeg: sosem vagy egyedül! Abban a pillanatban, ahogy csatlakozol, máris a Self-Love Club támogató közösségének tagjává válsz.

A Club gyönyörűen támogatja (nem helyettesíti) a hosszabb terápiás, önismereti folyamatodat is a tudatosságod fenntartásával.

 

[ NŐIESSÉG. MAGABIZTOSSÁG. ÖNISMERET. ]

Az önismereti feladatok és meditációk segítségével nagyon hamar hatalmas felismerésekre jutottam, amikre más módszerek segítségével korábban nem sikerült. Egy újfajta látás- és gondolkodásmódot kaptam a Club gondolatisága révén és 7 év után kitisztultak a jövőmmel kapcsolatos céljaim, terveim.

Uhrin Kinga

Képzésszervező, Coach

“A második legjobb dolog Anna egyéni coaching programja után. Sőt, így Anna és általa az önismeret, természetesen válik a mindennapjaid szerves részévé! Hála a Clubnak sokkal egyszerűbben szánok napi 10 percet önmagamra.”

Alexy Vivien

Influencer, Lifestyle Youtuber

“Az apró változtatások hozták a legnagyobb fejlődéseket az életembe – mint például a Self-Love Club 10 perces gyakorlatai. Még a legsűrűbb napjaimban is simán rá tudok szánni ennyi időt és utána mindig sokkal több az energiám és a motivációm.”

Mózes-Zatik Dóra

System Flow alapítója

EZT ÜZENIK NEKED A SELF-LOVE CLUB TAGJAI:

A MODERN ISTENNŐ ÚTJA

– vagyis azok a lépések, amiken újra és újra keresztülmész

az önismeret és önszeretet útján.

A Club hátterében rejlő filozófia, tanulási módszertan és rendszer sokkal összetettebb, mint elsőre gondolnád.

A Self-Love Club tudástárát és belső felületét a lehető legegyszerűbbre terveztem, hogy minél kevesebb időbefektetéssel, minél mélyebb (nem gyorsabb és nem is nagyobb!) hatást tudj elérni.

 

A siker összetevői a következőek:

✔ bebizonyítom, hogy napi 1%-os fejlődés többet jelent, mint valaha is hitted volna, ezáltal átalakul a sikerhez való hozzáállásod

✔ a női energiamenedzsment rendszerére épül

✔ teljes évre tervezek előre az Online Workshopok és a többi tananyag esetén is, így egy teljes önismereti íven visz keresztül

✔ a “maratont futunk és nem sprintet” gondolkodásmód nagyobb távlatba helyezi a siker fogalmát, aminek köszönhetően nem teszel magadra plusz nyomást

✔ az Önismereti órarendben köszönhetően egyszerű és ÖRÖMTELI az önismereti rutin kialakítása és fenntartása, ezáltal észrevétlenül és a vártnál gyorsabban épülnek be a tanultak

ÉS…

❤ a zárt Facebook csoportban élő, vibráló, támogató, szerető közösség megengedi, hogy kapcsolódj az igazi Énedhez és segít, hogy felvállald a legsebezhetőbb oldaladat is, így erősítve az önértékelésedet.

Női energiamenedzsmentre épülő önismereti rutin

A Modern Istennő útja egy olyan út, amin minden tudatos ember lépked – sokszor tudattalanul.

Ha megvizsgálod az utolsó alkalmat, amikor felülemelkedtél egy problémán vagy a személyiséged fejlődött, akkor megfigyelheted, hogy pontosan ugyanezeken a lépéseken mentél keresztül.

 

TUDATOSSÁG: valaminek változnia kell

MEGFIGYELÉS: vizsgáld meg a gondolataidat, érzéseidet, reakcióidat

MEGÉRTÉS: ismerd fel, mit csinálsz és miért csinálod

ÖNSZERETET: önmagad együttérző elfogadása

TRANSZFORMÁCIÓ: változás, változtatás, fejlődés

ISTENNŐ ÉN MEGÉLÉSE: a fejlődés és az igazi Éned magjának megélése

Ne aggódj, ezek a lépések tudatosan vannak beépítve az önismereti utadba, ha elindulsz velünk az életed következő fejezete felé…

KÉSZEN ÁLLSZ?

VÁGJUNK IS BELE!

(A fotó illusztráció, nem ilyen szépek a körmeim. 😅)

A modern istennő doboz

– TEDD TELJESSÉ A NAPI RITUÁLÉDAT! 🙏

 

Sok szeretettel bemutatom a modern istennő dobozt, ami részese lesz a mindennapjaidnak, így teszi teljessé az önismereti rutinodat és a napi rituálédat.

 • modern istennő bögre – támogatja a szándékmeghatározás erejét minden csésze teádnál vagy cappuccinodnál ☕
 • modern istennő gyertya – beleburkol Téged és a teredet is az Istennő minőségbe 🕯
 • modern istennő to-do listám – végre egy to-do lista, ami nem arra emlékeztet, amit nem csináltál meg, hanem arra, hogy hogyan éld meg a női energiamenedzsmentből fakadó lehetőségeidet 📝
 • különleges howlit kristály – segít megteremteni a belső egyensúlyodat, harmóniába hozza a blokkjaidat és elmélyíti a szeretetet önmagad és a világ felé ✨
 • útmutató kártyalap a Modern Istennő Álomdobozból – üzenet, amit személyesen én húzok Neked és elkísér az utadon 🧘‍♀

FONTOS! A MODERN ISTENNŐ DOBOZ JELENLEG CSAK AZ ÉVES CLUB TAGOKNAK LESZ ELÉRHETŐ.

A modern istennő doboz

– TEDD TELJESSÉ A NAPI RITUÁLÉDAT! 🙏

 

Sok szeretettel bemutatom a modern istennő dobozt, ami részese lesz a mindennapjaidnak, így teszi teljessé az önismereti rutinodat és a napi rituálédat.

 • modern istennő bögre – támogatja a szándékmeghatározás erejét minden csésze teádnál vagy cappuccinodnál ☕
 • modern istennő gyertya – beleburkol Téged és a teredet is az Istennő minőségbe 🕯
 • modern istennő to-do listám – végre egy to-do lista, ami nem arra emlékeztet, amit nem csináltál meg, hanem arra, hogy hogyan éld meg a női energiamenedzsmentből fakadó lehetőségeidet 📝
 • különleges howlit kristály – segít megteremteni a belső egyensúlyodat, harmóniába hozza a blokkjaidat és elmélyíti a szeretetet önmagad és a világ felé ✨
 • útmutató kártyalap a Modern Istennő Álomdobozból – üzenet, amit személyesen én húzok Neked és elkísér az utadon 🧘‍♀

FONTOS! A MODERN ISTENNŐ DOBOZ JELENLEG CSAK AZ ÉVES CLUB TAGOKNAK LESZ ELÉRHETŐ.

IDŐT ÉS TERET AD

Felszabadít a tudat, hogy nem kell egy hónap alatt mindennek a végére érnem. Kitágítja a teret és leveszi a vállamról a nyomást, hogy már azelőtt éreznem kell a döntésem hatását, mielőtt a következő havi díjat levonnák a kártyámról.

 

✅  SZERETEK SPÓROLNI ÉS AZT ÉREZNI, HOGY A LEGJOBBAN JÁRTAM

Ez nagyon jellemző rám! És az éves tagságok mindig több előnnyel járnak pénzben és értékben egyaránt. Ha pedig már úgyis elköteleződtem, akkor miért ne spóroljak is? 

 

ERŐSÍTI AZ ELKÖTELEZETTSÉGEMET

Nem véletlenül kezdek el érdeklődni egy téma íránt, általában egy aktuális problémámra keresem a megoldást. Azonban a problémák gyökerének a megoldása sosem következik be 1-2 hónap alatt, időre van szükség, hogy az új tudás beépüljön és már érezzem a hatását. Ilyenkor régen hajlamos voltam törölni a tagságomat, hogy aztán rájöjjek, újra vissza kell térnem… Az éves tagsággal rögtön hosszabb távban gondolkozok és erősítem az elkötelezettségem a valódi és nemcsak a felszínes megoldás irányába.

 

RAJTA TART AZ ÚTON, AMIN ELINDULTAM

Az emailek, posztok, újabb tananyagok mindig emlékeztetnek a miértemre, a szándékomra és hogyha időszakosan el is veszítettem a fókuszomat, újra felkeltik a kíváncsiságomat és így visszaterelnek az útra, amin elindultam. 

 

SZÓVAL MIT IS KAPSZ A SELF-LOVE CLUBBAN?

A SELF-LOVE CLUB MOST MINDÖSSZE HAVI 6.990 FT

Holdciklusonként új Online Workshop + meditáció + tananyag 

Minden holdciklusban új témához kapcsolódó Online Workshop – sokszor hozzá kapcsolódó munkafüzettel -, új vezetett meditáció és motivációs hanganyag vagy önismereti gyakorlat vár Téged.

A Facebook csoporton belül és emailben minden hétfőn megosztom a hét tananyagának felépítését. Így ha 30 napból csak egy hetet csinálsz végig, akkor is olyan, mintha elvégeztél volna egy 7 napos Önismereti tréninget. 😍

ÉRTÉKE: 150.000 Ft / hónap

Hozzáférés a több, mint 119+ videós- és hanganyaghoz 

Folyamatosan frissülő videótár. Havi online workshopok, amelyek életed egy-egy területén segítenek kiteljesedni.

Az Önismereti órarendedet a különböző, napi 15 perces hang- illetve videóanyagok teszik teljessé. Amire számíthatsz: motiváló és inspiráló videók, vezetett meditációk, a leghatékonyabb önismereti gyakorlataim, #csendnap, a női jin és a megvalósító jang energiák felerősítése.

(Az 119+ videóba még bele se számoltuk azt a 39 ÉLŐ bejelentkezésről készült anyagot, ahol személyesen válaszoltam meg a tagok által feltett kérdéseket. )

ÉRTÉKE: 1.570.000 Ft +

ÚJ! Negyedévente új Mesterkurzus egy meghívott szakértővel

Negyedévente egyszer egy szakértőt hívok meg a Clubba, hogy ossza meg Veletek a tudását egy Online Workshop, egy 10-15 perces gyakorlat, egy letölthető anyag és egy élő Q&A során, ahol személyesen is kérdezhettek Tőle.

2021 Mesterkurzus szakértői: Oláh Barbara, Zágoni Bettina és Salamon Alexandra

 

ÉRTÉKE: 89.990 Ft / Mesterkurzus

Havi modern Istennő Kör Annával Zoomon

Minden hónapban élőben bejelentkezek egy előre megadott időpontban Zoom-on keresztül, ahol egy gyönyörű, lélekfeltöltő női körnek lehetsz a részvevője és felteheted kérdéseidet. A Kör témája kapcsolódik a holdciklus témájához és elmélyíti, új megvilágításba helyezi azt. 

ÉRTÉKE: 30.000 Ft / hónap

Hozzáférés az eddigi zoom Istennő Körös és Webináriumok felvételeihez

Meghallgathatod az összes eddigi Istennő Kör (19+) és Webinárium (23+) anyagát, amit megtalálsz a Videótárban, valamint a zárt Facebook csoportunkban.

Több tucat kérdés-válaszhoz, meditációhoz és rituáléhoz férhetsz hozzá azonnal.

ÉRTÉKE: 680.000 Ft +

Exkluzív zárt Facebook csoport

Képzelj el egy teret, ahova bármikor beugorhatsz, bármikor megoszthatod örömödet, bánatodat és mindig szeretettel, megértéssel és támogatással fogadnak.

A zárt Facebook csoportunk pontosan ezt valósítja meg, hogy soha többet ne kelljen azt érezned, egyedül vagy. Inspirálódj és inspirálj a saját történeted megosztásával. Hiszen az, ami Neked evidens, a másiknak a legnagyobb segítéget jelentheti.

ÉRTÉKE: FELBECSÜLHETETLEN!

Letölthető anyagok és háttérképek

Az önismeretedet elmélyítő, letölthető és kinyomtatható anyagok – úgy, mint Havi szándékmeghatározás, Az 1etlen szokás kialakítását segítő anyag, vagy az Önismereti napló. Plusz! Az Online Workshopok témáját elmélyítő munkafüzetek, amiknek segítségével a passzív meghallgatás élményét aktív tudássá formálhatod hónapról hónapra.

Valamint, minden hónapban frissítheted hátteredet a telefonodon és a laptopodon egy, csak a Self-Love Club tagjainak készített háttérképpel. A direkt Nektek megálmodott designok minden nap emlékeztetnek önismereti céljaidra.

ÉRTÉKE: 435.000 Ft +

Havi Önismereti Órarend

Sokszor hiába vágyunk rá, hogy fenntartsuk az önismereti rutinunkat, amikor végre van magunkra 10-20 percünk, hirtelen azt sem tudjuk, hogy mivel töltsük fel magunkat.

A Self-Love Club havi Önismereti órarendjének köszönhetően soha többet nem lesz ilyen elakadásod! Hiszen csak felmész a Clubba és még döntened sem kell, csupán annyi a dolgod, hogy meghallgasd az aznapi anyagot – amit tudatosan építettem fel.

ÉRTÉKE: 35.000 Ft +

Exkluzív kuponok és kedvezmények a kedvenc hazai márkáidnál

Folyamatosan bővülő kupon és kedvezménylista a kedvenc hazai márkáidnák. Például: Greenway design, Foodtherapy Market, Jogakaland, Manami, Kollár Ágnes Stúdió.

ÉRTÉKE: FELBECSÜLHETETLEN

Exkluzív 20% kedvezmény + Prioritás

Élj a csak Self-Love Club tagjainak szóló 20% kedvezménnyel! A tagok minden további online tananyagom és élő találkozóm árából 20% kedvezményt kapnak, így a tagsági díj már egy vásárlás után megtérülhet. Plusz, elsők között értesülhetsz az Istennő Körökről és a januári Célkitűző Edzőtáborról is.

ÉRTÉKE: akár több, 10.000 Ft-ot is spórolhatsz általa

NÉHÁNY PÉLDA A MÁR MOST ELÉRHETŐ CLUBOS TANANYAGOKBÓL:

Álom-tábla Online Workshop

Női energiamenedzsment Online Workshop

Örömteli meditáció Online Workshop

Megbocsátás és Elengedés Online Workshop

Önfegyelem és Végigcsinálás Online Workshop

Tudatosítsd magadban az Egó-lányodat! gyakorlat

Kreatív Műhely, avagy vizualizációs gyakorlat

Az önfegyelem szabadsága motivációs anyag

Bőségtudat Online Workshop

(A fotó csak illusztráció, nem ilyen szép a körmöm. 😅)

A modern istennő doboz

– TEDD TELJESSÉ A NAPI RITUÁLÉDAT! 🙏

 

Sok szeretettel bemutatom a modern istennő dobozt, ami részese lesz a mindennapjaidnak, így teszi teljessé az önismereti rutinodat és a napi rituálédat.

 • modern istennő bögre – támogatja a szándékmeghatározás erejét minden csésze teádnál vagy cappuccinodnál emlékeztet rá, hogy kivé akarsz válni ☕
 • modern istennő gyertya – beleburkol Téged és a teredet is az Istennő minőségbe 🕯
 • modern istennő to-do listám – végre egy to-do lista, ami nem arra emlékeztet, amit nem csináltál meg, hanem arra, hogy hogyan éld meg a női energiamenedzsmentből fakadó lehetőségeidet 📝
 • különleges howlit kristály – segít megteremteni a belső egyensúlyodat, harmóniába hozza a blokkjaidat és elmélyíti a szeretetet önmagad és a világ felé ✨
 • útmutató kártyalap a Modern Istennő Álomdobozból – üzenet, amit személyesen én húzok Neked és elkísér az utadon 🧘‍♀

FONTOS! A MODERN ISTENNŐ DOBOZ JELENLEG CSAK AZ ÉVES CLUB TAGOKNAK LESZ ELÉRHETŐ.

 

A modern istennő doboz

– TEDD TELJESSÉ A NAPI RITUÁLÉDAT! 🙏

 

Sok szeretettel bemutatom a modern istennő dobozt, ami részese lesz a mindennapjaidnak, így teszi teljessé az önismereti rutinodat és a napi rituálédat.

 • modern istennő bögre – támogatja a szándékmeghatározás erejét minden csésze teádnál vagy cappuccinodnál ☕
 • modern istennő gyertya – beleburkol Téged és a teredet is az Istennő minőségbe 🕯
 • modern istennő to-do listám – végre egy to-do lista, ami nem arra emlékeztet, amit nem csináltál meg, hanem arra, hogy hogyan éld meg a női energiamenedzsmentből fakadó lehetőségeidet 📝
 • különleges howlit kristály – segít megteremteni a belső egyensúlyodat, harmóniába hozza a blokkjaidat és elmélyíti a szeretetet önmagad és a világ felé ✨
 • útmutató kártyalap a Modern Istennő Álomdobozból – üzenet, amit személyesen én húzok Neked és elkísér az utadon 🧘‍♀

FONTOS! A MODERN ISTENNŐ DOBOZ JELENLEG CSAK AZ ÉVES CLUB TAGOKNAK LESZ ELÉRHETŐ.

IDŐT ÉS TERET AD

Felszabadít a tudat, hogy nem kell egy hónap alatt mindennek a végére érnem. Kitágítja a teret és leveszi a vállamról a nyomást, hogy már azelőtt éreznem kell a döntésem hatását, mielőtt a következő havi díjat levonnák a kártyámról.

 

✅  SZERETEK SPÓROLNI ÉS AZT ÉREZNI, HOGY A LEGJOBBAN JÁRTAM

Ez nagyon jellemző rám! És az éves tagságok mindig több előnnyel járnak pénzben és értékben egyaránt. Ha pedig már úgyis elköteleződtem, akkor miért ne spóroljak is? 

 

ERŐSÍTI AZ ELKÖTELEZETTSÉGEMET

Nem véletlenül kezdek el érdeklődni egy téma íránt, általában egy aktuális problémámra keresem a megoldást. Azonban a problémák gyökerének a megoldása sosem következik be 1-2 hónap alatt, időre van szükség, hogy az új tudás beépüljön és már érezzem a hatását. Ilyenkor régen hajlamos voltam törölni a tagságomat, hogy aztán rájöjjek, újra vissza kell térnem… Az éves tagsággal rögtön hosszabb távban gondolkozok és erősítem az elkötelezettségem a valódi és nemcsak a felszínes megoldás irányába.

 

RAJTA TART AZ ÚTON, AMIN ELINDULTAM

Az emailek, posztok, újabb tananyagok mindig emlékeztetnek a miértemre, a szándékomra és hogyha időszakosan el is veszítettem a fókuszomat, újra felkeltik a kíváncsiságomat és így visszaterelnek az útra, amin elindultam. 

 

Sokáig kerestem azt az önismereti eszközt vagy platformot, ami segít fenntartani a magabiztosságomat… ami segít, hogy folyamatosan kapcsolódhassak a nőiességemhez…

.

És mivel itthon nem találtam meg, hát arra jutottam, hogy MEGTEREMTEM NEKED!

Nincs még egy olyan, mint a Self-Love Club.

Hidd el, rengeteget kutattam, számtalan online önismereti klubhoz csatlakoztam, de még a legimádottabb spirituális Tanítóimnál sem találtam olyat, amire igazán szükségem lett volna ahhoz, hogy valóban fenn tudjam tartani az önismereti rutinomat. Ezért hoztam létre Neked azt a felületet, ahol könnyedén megtalálod az összes anyagot. A videók hang formátumban is elérhetőek, hogy ne érezd azt, hogy neki kell ülnöd. Szimplán beépítheted a fogmosásod mellé egyfajta lélekfeltöltő rutinnak, vagy éppen meghallgathatod az irodába, iskolába menet az úton.

Hogy lesz-e olyan, amikor így sem fogsz vágyni az önismeretre? Hát persze! De a Self-Love Club a folyamatos jelenlétével egy olyan alapvető állandóságot fog hozzáadni a mindennapjaidhoz, amire bátran építhetsz. Hiszen még ha egy egész hetet (vagy többet hagysz is ki), mindössze pár kattintással már újra vissza is térhetsz az erőt adó rutinodhoz – és persze egy csodálatos közösséghez. Mindezt mindössze napi maximum 15 perces időbefektetéssel.

A Self-Love Club magában ötvözi egy élő tréning inspiráló energia-löketét, egy könyv mélységét és egy több napos elvonulás feltöltő közösségi élményét. Innentől kezdve nem szükséges összevadásznod a különféle helyekről a különféle, sosem teljes választ adó forrásokat és minden nap feltenned magadnak a kérdést, hogy mit is kellene tenned ma, a héten vagy ebben a hónapban.

Ehelyett minden hónapban megkapod az önismereti térképedet, ami egyre közelebb vezet önmagad legboldogabb változatához.

KÍVÁNCSI VAGY HOGY NÉZ KI A SELF-LOVE CLUB BELSŐ FELÜLETE? HOGYAN ÉRED EL A VIDEÓKAT, LETÖLTHETŐ ANYAGOKAT?

Nézd meg a videót, ahol végigvezetlek a mi kis online szentélyünk belső felületén

és bepillanthatsz az eddigi anyagokba is! 😉

SELF-LOVE CLUB

– klub és közösség elfoglalt Istennőknek –

 • Holdciklusonként új Online Workshop + meditáció + tananyag

 • Negyedévente új Mesterkurzus meghívott szakértővel
 • Hozzáférés a több, mint 119+ videós- és hanganyaghoz
 • Havi ÉLŐ Istennő Kör Zoomon Annával
 • Havi Önismereti Órarend
 • Hozzáférés az eddigi Webináriumok és Istennő Körök felvételeihez
 • Exkluzív zárt Facebook csoport csodálatos támogató közösséggel
 • Letölthető anyagok és háttérképek
 • Exkluzív kuponok és kedvezmények a kedvenc hazai márkáidnál
 • Exkluzív 20% kedvezmény + Prioritás
 • és még annyi minden más…

MENNYIT ÉR A SELF-LOVE CLUB HAVI TAGSÁG ESETÉN?

Körülbelül 2.478.000 Ft-ot.

.

Mennyi a Te befektetésed?

6.990 Ft

az első hónapban és utána az összes többiben.

MENNYIT SPÓROLSZ ÉS NYERSZ AZ ÉVES TAGSÁG ESETÉN?

Körülbelül 69.980 Ft-ot.

.

Mennyi a Te befektetésed?

6.657 Ft / hónap

az éves tagságot évente számlázom, vagyis ez egy összegben 79.890 Ft-ot jelent az első és a többi évben is.

Rengeteg ember LESOKKOL, amikor meghallják, hogy milyen alacsony árat kérek el mindazért, amit adok. De a szívemben TUDOM, hogy ez az, amit a közösségem akart és amire SZÜKSÉGE van. Őszinte leszek – nagyon sok Nő, aki komolyan el akart köteleződni a fejlődése mellett, egyszerűen nem engedhette meg magának a személyes coaching programomat vagy a tréningjeimet – és én egyszerűen senkit sem szeretnék kihagyni ebből a csodálatos és intenzív ÁLOM MEGVALÓSÍTÓ lehetőségből. Pontosan ezért teremtettem meg a Self-Love Clubot.

Self-Love Club várólista

Jelenleg a Club kapui zárva vannak.

Addig is iratkozz fel a Várólistára!

Várható nyitás: 2022. tavasz

 

 

 

 

Mielőtt találkoztam Veled és a Club tagja lettem, nem tudtam, hogy ennyi erő lakozik bennem. Még nem is sejtettem, hogy ennyi mindenre vagyok képes. Persze, néha még a mai napig elbújik az Egó Lányom mögött, de a kezembe vannak a gyakorlatok, a videók, a Club megértő, segítő ereje, amivel már könnyebben vissza tudok térni a pozitívabb, erősebb, határozottabb Énemhez.

Egy kis önbizalom hiányos kislányból, akit még a szél is elfúj egy határozott, célokkal teli, tudatos, érett Nővé alakultam. Nem mondom, hogy az ölembe hullottak az eredmények, mert tenni is kellett érte. Nem csak hallgatni a videókat, és a gyakorlatokat csinálni, hanem át kellet éreznem ezeknek a szavaknak a jelentését. Egy varázslatos véget nem érő fejlődés ez, amihez Anna és a Club asszisztál. 😊

Máté-Juhász Emőke

Laboratóriumi referens

NAPI 15 PERC ÖNISMERETI ANYAG

Minden nap hozzáférhetsz az aznapi vezetett meditációdat, motiváló gondolatodat vagy önismereti gyakorlatodat tartalmazó videódhoz és hanganyagodhoz. Önismereti rutin könnyedén.

HAVI ONLINE MODERN ISTENNŐ KÖR

A csak klubtagoknak Zoom-on keresztül minden hónapban élőben bejelentkezek egy előre megadott időpontban, ahol egy gyönyörű, lélekfeltöltő női körnek lehetsz a részvevője és felteheted kérdéseidet.

HAVI ÖNISMERETI ÓRAREND

Minden hónapban a Club videótárában megtalálod a hónap önismereti órarendjét havi lebontásban, bármikor visszanézhető formában. Plusz, akár ki is nyomtathatod!

KÖNNYEDÉN ELÉRHETŐ

Akár a telefonodon, akár a laptopodon könnyedén meghallgathatod az aznapi 10 perces önismereti anyagodat. Épp csak menet közben van rá időd? Hallgasd a Soundcloudon az aznapi motivációd!

HAVI ONLINE WORKSHOP AZ ELMÉLYÜLÉSÉRT

Minden hónapban az életed egy területére, a pozitív gondolkodás egy újabb elemére fókuszálunk. Ezt fogja segíteni a hónap Online workshopja és a havi mantrád is.

ZÁRT TÁMOGATÓ KÖZÖSSÉG

Egy olyan csodálatos közösség tagjává válsz, ahol bármikor kérdezhetsz, ahol minden nap motiválnak és valóban hisznek Benned. Csak Self-Love Club tagoknak szóló zárt csoport!

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Töltsd le a hónap mantráját a telefonod vagy a laptopod háttérképének, így mindig Veled lesz stílusos formában. Emellett számtalan, az önismeretedet segítő munkafüzet segíti az elmélyülést.

EXKLUZÍV 20% KEDVEZMÉNY

A Self-Love Club tagjainak minden online termék és élő előadásom árából 20% kedvezmény jár!!! Bizony, jól olvastad!!! 🙂 Így a tagságod akár már azonnal meg is térülhet!

Nehéz délelőttöm volt, amiben volt egy óra, ami tele volt kétellyel és félelemmel. Aztán eszembe jutott a tegnapi meditáció és a mantra. Elkezdtem mondani magamban, és mintha egy magasabb erő átölelt volna, bíztatott volna. Éreztem, ahogy a kislányomért dolgozott. És meg is lett az eredmény. Jó híreket kaptunk.   Köszönöm Anna, hogy segítesz a lelkem megnyitni a csodákra.”

A Modern Istennők zárt csoportjának tagja

“Hihetetlen… Nem gondoltam volna, hogy egy rövid kis videó mennyi minden érzést képes felhozni. Közben jegyzeteltem…írtam a kis pozitív megerősítéseimet. ❤️
Mielőtt meghallgattam olyan erőtlen voltam… MOST pedig kicsattanok az energiától. 💪👈🤸‍♂️🙏 Úgy vagyok jó, ahogy vagyok. 🙏”

A Modern Istennők zárt csoportjának tagja

“Miután megcsináltam a saját reggeli “rituálém”, nagyon jó volt a vezetett meditációval folytatni. Úgy éreztem, mintha belső zuhanyzáson vettem volna részt: nevezetesen láttam, hogy rengeteg feketeség, mocsok “kimosódik belőlem” és a helyébe zöld és arany fény, tisztaság érkezett. Feltöltött. Hála!  Tiszta szívből kívánom mindenkinek, hogy megtisztuljon és a mai napon is, a szeretetet válassza! Ez is csak egy döntés. Tudatosan!!! 

A Modern Istennők zárt csoportjának tagja

“A mai meditáció majdnem kimaradt, de Megvalósító Társam írt hogy ő kész,.  És örülök, mert ez az, amit minden nap meg akarok hallgatni! “Az állandó sürgetés hogy elérjük a vágyainkat kimozdít a jelenből és elégedetlenné tesz a mosttal kapcsolatosan…” Nekem erre kell emlékeztetnem Magam mindig, hogy van időm és élvezzem a jelent 

A Modern Istennők zárt csoportjának tagja

“Csak akkor döbbenek rá mire is van igazán szükségem, amikor most általad megkapom őket. Eddig azt hittem nagyából rendben vagyok, de ezek a mantrák és meditációk rá döbbentenek a mélyen eltemetett aggályaimra, gondjaimra. Köszönöm, hogy vagy és vezetsz minket. 

A Modern Istennők zárt csoportjának tagja

Köszönöm Anna ezt a bíztatást és támogatást! Nagyon sokat segítesz vele. ❤️ Elérted, hogy Istennőnek érezzem magam és elhiggyem, hogy bármire képes vagyok. Csodálatos érzés, köszönöm ❤️”

A Modern Istennők zárt csoportjának tagja

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

K: Mikor és hogyan kapom meg az ajándékaimat, ha az ÉVES előfizetést választom?

V: Az online elérhető vagy letölthető ajándékaidat azonnal megkapod 2 külön emailben. Az 1. emailben benne lesz a belépési kódod a belső felületre és az ajándékok, információk 90%-a. Így a 2. emailre a 7 napos Önbizalom Erősítő Videótréningről szóló információk és az oda való belépési adataidat találod meg. 🙏

FONTOS! A modern istennő doboz jelenleg gyártás alatt van. Az összes vállalkozó – főleg én! – igyekszik sietni, de a vírus miatt sajnos lassított a folyamat, így erre sajnos egy kicsit várnod kell. Egy biztos, MEGÉRI! 😍

K: Mi az a Self-Love Club?

V: A Self-Love Club egy online havidíjas klub és közösség elfoglalt Istennőknek, ami könnyedén és örömtelien segít az önismeretet mindennapi rutinná tenni. Napi körülbelül 10 perces videók és hanganyagok segítségével közelebb kerülhetsz az igazi, legboldogabb Énedhez! Csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz és válj egy igazán támogató közösség tagjává.

K: Honnan tudjam, hogy nekem való a Self-Love Club?

V: Neked való, hogyha még az önismereti utad elején tartasz és szeretnél hatékonyan elmélyedni benne, hogy mihamarabb megismerhesd az igazi Éned. Neked való, hogyha már régóta foglalkozol önfejlesztéssel, de időnként nehezedre esik fenntartani a rutinodat vagy visszatérni a rutinodhoz, amikor letértél az utadról. Neked való, hogyha úgy érzed, hogy egyedül vagy és szeretnéd napi szinten megtapasztalni egy támogató és összetartó közösség erejét. Neked való, hogyha kíváncsi vagy az általam használt önismereti gyakorlatokra és szeretnél belelesni a titkaimba. 😉 Neked való, hogyha olyan önismereti eszközt keresel, ami mindössze havi 6.990 Ft-ba kerül.

K: Hogyan jutok hozzá a Self-Love Club anyagaihoz?

V: Minden anyagot – motivációs videót, gyakorlatot, vezetett meditációt, a havi órarendedet és letölthető háttérképeket – elérsz a Self-Love Club belső felületén! Hozzáférhetsz a laptopodról vagy a telefonodról. Hogy minél könnyedebben fent tudd tartani az önismereti rutinodat, összeállítottam Neked a havi Önismereti órarendedet. 😉 PLUSZ! Csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz, ahol megismerheted a Hozzád hasonló gondolkodású, spiritualitásra nyitott Istennőket. Oszd meg velünk a sikereidet vagy bánatodat, találj rá a Megvalósító társadra vagy keresd meg a Könyvklubod tagjait közöttük. Magas rezgésszint és hihetetlen támogatás! 😉

K: Mennyi időt kell rászánnom a Self-Love Clubra?

V: Teljesen Rajtad múlik, hogy mennyi időt tudsz rászánni napi és heti szinten! A vezetett meditációkon kívül minden anyagot úgy építettem fel, hogy könnyedén beépíthesd a mindennapjaidba. Például elindíthatod a hanganyagokat a reggeli készülődésed közben, vagy meghallgathatod a munkába/iskolába menet-jövet, akár a villamoson, akár az autódban. De természetesen tudom, hogy vannak olyan napok, hetek, amik túúúlságosan is leterhelőek. És bár pont ilyenkor lenne rá a legnagyobb szükségünk, mégis hajlamosak vagyunk ezekben az időszakokban hátrasorolni önmagunkat. A Self-Love Club lényege, hogy egy ilyen periódus után (és közben :)) se érezd elveszettnek magad, hanem tudd, hogy van egy áramlás, egy folyamat és egy közösség, ahova bármikor visszacsatlakozhatsz ÉS azonnali feltöltődést ad a lelkednek! Egyre viszont emlékezz, nem véletlenül lettél a Self-Love Club tagja. A belső GPS-ed azt sugallta, hogy csatlakozz, hogy kialakítsd az önismereti rutinod, így bátran merj hallgatni rá. 😉

K: Mi van akkor, ha nem tudom meghallgatni az összes anyagot a hónapban?

V: Egyrészről az összes anyag megvár és elérhető marad számodra a jövő hónapban is, ami azt jelenti, hogy úgy osztod be az idődet és úgy alakítod az anyagok struktúráját, ahogy Neked a legideálisabb. (Az összes anyag egyben elérhető a videótárban, így ha éppen csak motivációra vagy csak vezetett meditációra vágysz, akkor azzal töltheted fel a lelked.) Másrészről, bár minden hónapban lesznek új anyagok, de a legtöbb ismétlődni fog. Pont azért, mert ezeket a gyakorlatokat nem elég egyszer meghallgatni és megcsinálni! Hiszen a pozitív gondolatok és szokások rutinná tétele nem egy könnyen megvalósítható tett, hanem egy hosszú és végtelenül izgalmas folyamat. Mivel a Self-Love Club elsődleges célja az önismereti rutinod kialakítása és megerősítése, így a belső struktúrát is pontosan ennek mentén építettem ki. Ha egy-két alkalmat kihagysz, vagy még nem érzed, hogy elég mélyen beépült, ne aggódj, még találkozni fogsz vele! 😉

K: Hogyan tudom törölni a tagságomat?

V: A legjobb az egészben, hogy nincs semmi kockázat a csatlakozásban. Hogyha úgy érzed, hogy a Self-Love Club nem Neked való, a tagságod törölését a hello@kollarannacoach.hu email címen és a Fiókodon belül is kérheted. A tagságod törlése azt jelenti, hogy a. következő hónaptól kezdve a havi díjad nem kerül levonásra. Az adott hónap leteltéig még hozzáférhetsz az anyagokhoz. A fizetés megkönnyítése érdekében a Self-Love Club egy előfizetéses rendszer, vagyis amennyiben nem kéred a tagságod törlését, úgy a következő hónap is automatikusan számlázásra és levonásra kerül.

K: Nekem való a Self-Love Club, ha még csak most kezdtem el foglalkozni az önismerettel?

V: IGEN! IGEN! IGEN! Neked való, hogyha még az önismereti utad elején tartasz és szeretnél hatékonyan elmélyedni benne, hogy mihamarabb megismerhesd az igazi Éned. A Self-Love Clubot olyanra terveztem, amilyenre nekem lett volna szükségem az utam elején. 🙂 Mindent beleadtam, ami nekem anno a legtöbbet adta.

K: Még maradt bennem kérdés, hol tudom feltenni Neked?

V: Írj nekem bátran a hello@kollarannacoach.hu email címre és igyekszek maximum 48 órán belül, a legpontosabban válaszolni Neked. 🙂

MIT ADNAK NEKED A SELF-LOVE CLUB VIDEÓI ÉS MEDITÁCIÓ?

Ohh! Annyira szeretem hallgatni ahogy beszélsz drága Anna! Ha tudtam volna ezeket korábban! 😊😍🍀Jó, hogy végre tudom mi történet velem az elmúlt évtizedekben és mivel küzdöttem. Van bőven mit tenni még. A legjobb helyen vagyok. Köszönöm!

A Modern Istennők zárt csoportjának tagja

Kedves Anna! Csodálatos volt ez a videó.  Minden mondata célba talált. Már most elkezdtem oldódni és végigsírtam az egészet. Köszönöm, hogy ilyen jól összeszedted a mondandódat, végig úgy éreztem, hogy rólam, a jelenlegi helyzetemről beszélsz. Örülök, hogy itt lehetek, s lehetőséget kaptam tőled a változásra.

A Modern Istennők zárt csoportjának tagja

“Köszönöm Anna!  Végtelenül hálás vagyok hogy részese lehetek ennek.  Eddig féltem meditálni, mert hát jöttek az Egó lányok kifogásai. De most akkor is megcsinálom minden egyes reggel, pedig elég nehéz időszakon megyek keresztül. Bár úgy érzem, hogy így ezután minden könnyebb 

A Modern Istennők zárt csoportjának tagja

“A mai meditációnak nagyon a hatása alá kerültem. Talán ennyire még egy feladat se fogott meg. Könnyeztem a meditáció közben. Az én üzenetem: ÉLJ!! Bontsd le a falakat a gátakat magadban és meglátod ki vagy valójában, mennyi fény van benned.  Nem szokásom másokkal megosztani a gondolataim érzéseim főleg nem így mondhatnám hogy idegeneknek de annyira nem is vagytok idegenek számomra mintha egy nagy család lennénk úgy érzem. 😊 

Köszönöm Anna, hogy átélhettem ezt az érzést a meditációd során nélküled ez nem menne. Áldom a napot mikor Rád találtam.😘”

A Modern Istennők zárt csoportjának tagja

“Köszönöm szépen Anna ezt a csodálatos és varázslatos meditációt! ❤️

Hihetetlen volt. Eddig sosem értettem, hogy ezt hogyan kellene csinálni, de a Te segítségeddel úgy érzem, hogy kapcsolatot tutdtam teremteni a Vezetőimmel. Meleg, bizsergető érzés fogott el, amikor hívtam Őket. Azt az üzenetet kaptam, hogy szeressem magam. 
Ez a meditáció és támogatás megerősített abban, hogy jó utaz választottam a kihívásra és feltöltött, hogy végig tudjam csinálni. Nagyon hálás vagyok ❤️”

A Modern Istennők zárt csoportjának tagja

“Egy újabb elképesztően hasznos és értékes videót kaptunk Annától a mai nap. 🙏😍 Igazán köszönjük!!! Nekem minden nap előjön a “nem vagy elég jó” negatív gondolat. Azon leszek, hogy kicseréljem a saját mantrámra, ami nehéz feladatnak bizonyul egyenlőre. Ma állásinterjúra megyek, úgyhogy most különösen aktuális ez a téma. A saját pozitív mantrám: Elég vagy, hiszen egy végtelenül erős Nő vagy, aki bármire képes! Elfogadom magam a tökéletlenségeimmel együtt, szeretem magam! “

A Modern Istennők zárt csoportjának tagja

Kollár Anna Self-Love Coach | NAIH: 108788/2016 | Általános szerződési feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat © 2021