Self-Love Club

[ főnév & fogalom ]

Klub és közösség elfoglalt Istennőknek. Egy tér, ahol felfedezheted az igazi Éned határtalan erejét és megérezheted, milyen állandó kapcsolatban lenni a belső Szeretet-gpseddel.

Napi 10 perc önismeret és hamarosan Te magad leszel a legmerészebb álmaid megteremtője – egy csodálatos közösséggel körbevéve.

TUDOM, MANAPSÁG TRENDI SPIRITUÁLISNAK LENNI.

.

Trendi jógázni a tengerparton, meditálni az erdőben és hashtagként az énidőt használni, akár Aperol Spritzet iszol, akár a Lushos fürdőgolyód rózsaszín színű vizében wellnessezel. És a lényeg, hogy minderről legalább egy Insta-story is készüljön, hiszen anélkül a spirituálitásra való törekvés majdhogynem kárba vész. És tudod mit? Ha az kell ahhoz, hogy egyre többen kóstoljanak bele a valódi önismeretbe, hogy trendi legyen erről posztolni a közösségi médiában – akkor legyen.

Mert végeredményben a jóga valódi gyakorlása mélyebbre visz, az önfejlesztő könyvek tudatosságra tanítanak, a meditáció pedig segít megnyitni a szívedet és elcsendesíteni az elmédet. Azonban mindez akkor igazán hatásos, akkor következnek be a fundamentális változások, ha nem csak egyszeri esetekről, hanem sokkal inkább szokásokról beszélhetünk. Ez viszont sokkal nehezebb feladat, még akkor is, ha egyszer már rátaláltunk az utunkra és megéreztük a spirituálitás lelki békénkre, belső stabilitásunkra ható áldását.

Első könyvemnek, a Modern Istennők Kézikönyvének olvasói, a Self-Love Coaching programom coachingosai, a Modern Istennők zárt közösségének tagjai vagy az Önbizalomerősítő Videótréningemet elvégző Nők az ország minden pontjáról rendszeresen beszámolnak róla, hogy milyen sok motivációt kapnak a tanultaknak hála, mennyire feltöltik őket a gyakorlatok, de mégis… hetekkel vagy hónapokkal később letérnek a már megszeretett ösvényről és szem elől tévesztik, hogy merre tovább.

Hiszen az élet gyakrabban közbeszól, mint gondolnánk és a szokásaink hiába pozitívak, mégis könnyedén a feledés homályába vesznek.

A Self-Love Club következő várható nyitása: 2019. május

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

IMÁDOD, AMIKOR AZ ÖNISMERETI RUTINOD A MINDENNAPJAID RÉSZE?

CSAK NEHEZEDRE ESIK FOLYAMATOSAN TARTANI HOZZÁ MAGAD?

 

.. Volt már olyan, hogy…

  • Kihagytad a reggeli meditációdat csak, hogy aludhass még egy kicsit?
  • Inkább az Instagramodat görgetted, mint hogy elővedd a kedvenc önismereti könyved?
  • Azon kaptad magad, hogy ugyanazokat a negatív mintákat követed újra és újra?
  • Teljesen elveszettnek érzed magad, ha kapcsolatokról és főleg párkapcsolatról van szó?
  • Azt kívánod, bár jobban inspirálna a munkád (és ne éreznéd magad annyira beleragadva a mókuskerékbe)?

Arra vágysz, hogy végre kihozd magadból a benned rejlő potenciált és megteremtsd az álmaidat, de nem tudod hogyan tarthatnád fent a motivációdat?

Számtalanszor megtapasztaltam már, hogy mennyi küzdelembe kerül fenntartani vagy éppen visszatérni az önismereti rutinhoz. .

Éppen ezért, megálmodtam Neked egy különleges teret, egy klubot és közösséget, ahol a legnagyobb elfoglaltságod mellett is feltöltődhetsz…

BEMUTATOM NEKED A SELF-LOVE CLUBOT!

. A Self-Love Clubot azért álmodtam meg, hogy könnyedén rajta maradhass az önismereti utadon vagy akár, ha letértél róla is mindig tudd, hogy hogyan tudsz visszatalálni rá. És mindezt úgy, hogy egy csodálatos és végtelenül támogató közösség részeként teheted meg.

Amikor kialakul a napi rutinod, az önismeret és a spiritualitás onnantól kezdve nemcsak az életed egy-egy apró részletére korlátozódik – sokkal több lesz, mint egy-egy jóga óra vagy pár napnyi elvonulás az év során. Olyan szinten beléd ivódik, hogy amikor a negatív mintáid felbukkannak vagy az Ego-lányod rákezd a folyamatosan ismétlődő szidalmazásra, azonnal felismered és sokkal gyorsabban pattan Rólad vissza.

Olyan szintű tudatosságot tudsz ezáltal kialakítani, hogy a gyerekkorod óta hordozott negatív paradigmáid innentől kezdve egyre mélyebb rétegekig láthatóvá válnak és így képes leszel nemcsak felülírni őket, hanem egy sokkal boldogabb gondolkodásmódot kialakítani.

Ráébredsz, hogy a boldogságod belőled fakad. A Self-Love Club könnyeddé és örömtelivé teszi az önismeretet – hiszen rugalmasan követhető órarendet és útmutatást ad Neked. És a lényeg: sosem vagy egyedül! Abban a pillanatban, ahogy csatlakozol, máris a Self-Love Club támogató közösségének tagjává válsz,

“A második legjobb dolog Anna egyéni coaching programja után. Sőt, így Anna és általa az önismeret, természetesen válik a mindennapjaid szerves részévé! Hála a Clubnak sokkal egyszerűbben szánok napi 10 percet önmagamra.” Alexy Vivien

Influencer, Lifestyle Youtuber

“Mióta aktívan foglalkozok önismerettel, teljesen más minőségben élem meg a mindennapjaimat – a boldogságot éppen úgy, mint a negatívabb időszakokat. A Self-Love Clubnak köszönhetően pedig még könnyebbé vált, hogy rajta is maradjak az úton.” Dr. Balkovics Zita

Reumatológus Rezidens

“Az apró változtatások hozták a legnagyobb fejlődéseket az életembe – mint például a Self-Love Club 10 perces gyakorlatai. Még a legsűrűbb napjaimban is simán rá tudok szánni ennyi időt és utána mindig sokkal több az energiám és a motivációm.” Mózes-Zatik Dóra

System Flow alapítója

NAPI 10 PERC ÖNISMERET Minden nap hozzáférhetsz az aznapi vezetett meditációdat, motiváló gondolatodat vagy önismereti gyakorlatodat tartalmazó videódhoz és hanganyagodhoz. Önismereti rutin könnyedén.
HAVI ELŐ WEBINÁRIUM A csak klubtagoknak szóló zárt Facebook csoportunkban minden hónapban élőben bejelentkezek egy előre megadott időpontban, ahol felteheted a kérdéseidet.
ÖNISMERETI ÓRAREND Minden hónapban a Club főoldalán megtalálod a hónap önismereti órarendjét heti lebontásban, bármikor visszanézhető formában. Plusz, akár ki is nyomtathatod!
KÖNNYEDÉN ELÉRHETŐ Akár a telefonodon, akár a laptopodon könnyedén meghallgathatod az aznapi 10 perces önismereti anyagodat. Épp csak menet közben van rá időd? Hallgasd a Soundcloudon az aznapi motivációd!
HAVI FÓKUSZ + MANTRA Minden hónapban az életed egy területére, a pozitív gondolkodás egy újabb elemére fókuszálunk. Ezt fogja segíteni a havi mantrád, a hónap fókuszáló és összegző videója is.
TÁMOGATÓ KÖZÖSSÉG Egy olyan csodálatos közösség tagjává válsz, ahol bármikor kérdezhetsz, ahol minden nap motiválnak és valóban hisznek Benned. Csak SLC tagoknak szóló Facebook csoport!
LETÖLTHETŐ ANYAGOK Töltsd le a hónap mantráját a telefonod vagy a laptopod háttérképének, így mindig Veled lesz stílusos és maradandó formában. Vagy, akár nyomtasd is ki, hogy mindig láthasd!
EXKLUZÍV KEDVEZMÉNY A Self-Love Club tagjainak minden online termék és élő előadásom árából 20% kedvezmény jár. Így a tagság akár már azonnal megtérülhet!
Nehéz délelőttöm volt, amiben volt egy óra, ami tele volt kétellyel és félelemmel. Aztán eszembe jutott a tegnapi meditáció és a mantra. Elkezdtem mondani magamban, és mintha egy magasabb erő átölelt volna, bíztatott volna. Éreztem, ahogy a kislányomért dolgozott. És meg is lett az eredmény. Jó híreket kaptunk.   Köszönöm Anna, hogy segítesz a lelkem megnyitni a csodákra.” A Modern Istennők zárt csoportjának tagja

“Köszönöm Anna!  Végtelenül hálás vagyok hogy részese lehetek ennek.  Eddig féltem meditálni, mert hát jöttek az Egó lányok kifogásai. De most akkor is megcsinálom minden egyes reggel, pedig elég nehéz időszakon megyek keresztül. Bár úgy érzem, hogy így ezután minden könnyebb  A Modern Istennők zárt csoportjának tagja

“Miután megcsináltam a saját reggeli “rituálém”, nagyon jó volt a vezetett meditációval folytatni. Úgy éreztem, mintha belső zuhanyzáson vettem volna részt: nevezetesen láttam, hogy rengeteg feketeség, mocsok “kimosódik belőlem” és a helyébe zöld és arany fény, tisztaság érkezett. Feltöltött. Hála!  Tiszta szívből kívánom mindenkinek, hogy megtisztuljon és a mai napon is, a szeretetet válassza! Ez is csak egy döntés. Tudatosan!!!  A Modern Istennők zárt csoportjának tagja

“A mai meditáció majdnem kimaradt, de Megvalósító Társam írt hogy ő kész,.  És örülök, mert ez az, amit minden nap meg akarok hallgatni! “Az állandó sürgetés hogy elérjük a vágyainkat kimozdít a jelenből és elégedetlenné tesz a mosttal kapcsolatosan…” Nekem erre kell emlékeztetnem Magam mindig, hogy van időm és élvezzem a jelent  A Modern Istennők zárt csoportjának tagja

“Csak akkor döbbenek rá mire is van igazán szükségem, amikor most általad megkapom őket. Eddig azt hittem nagyából rendben vagyok, de ezek a mantrák és meditációk rá döbbentenek a mélyen eltemetett aggályaimra, gondjaimra. Köszönöm, hogy vagy és vezetsz minket.  A Modern Istennők zárt csoportjának tagja

“Drága Anna! Ez pontosan a megfelelő pillanatban jött.   Most erre van a legnagyobb szükségem, úgy érzem. Minden egyes meditációnak csodálatos a képi világa, csodálatos a zenei aláfestése, és a hangod is annyira nyugtató!  Hálásan köszönöm!!!   A Modern Istennők zárt csoportjának tagja

Sokáig kerestem azt az önismereti eszközt vagy platformot, ami segít fenntartani a mindennapi rutint…

.

És mivel itthon nem találtam meg, hát arra jutottam, hogy MEGTEREMTEM NEKED!

Nincs még egy olyan, mint a Self-Love Club. Hidd el, rengeteget kutattam, számtalan online önismereti klubhoz csatlakoztam, de még a legimádottabb spirituális Tanítóimnál sem találtam olyat, amire igazán szükségem lett volna ahhoz, hogy valóban fenn tudjam tartani az önismereti rutinomat. Ezért hoztam létre Neked azt a felületet, ahol könnyedén megtalálod az összes anyagot. A videók hang formátumban is elérhetőek, hogy ne érezd azt, hogy neki kell ülnöd. Szimplán beépítheted a fogmosásod mellé egyfajta lélekfeltöltő rutinnak, vagy éppen meghallgathatod az irodába, iskolába menet az úton.

Hogy lesz-e olyan, amikor így sem fogsz vágyni az önismeretre? Hát persze! De a Self-Love Club a folyamatos jelenlétével egy olyan alapvető állandóságot fog hozzáadni a mindennapjaidhoz, amire bátran építhetsz. Hiszen még ha egy egész hetet (vagy többet hagysz is ki), mindössze pár kattintással már újra vissza is térhetsz az erőt adó rutinodhoz – és persze egy csodálatos közösséghez. Mindezt mindössze napi maximum 10 perces időbefektetéssel. A Self-Love Club magában ötvözi egy élő tréning inspiráló energia-löketét, egy könyv mélységét és egy több napos elvonulás feltöltő közösségi élményét.

Innentől kezdve nem szükséges összevadásznod a különféle helyekről a különféle, sosem teljes választ adó forrásokat és minden nap feltenned magadnak a kérdést, hogy mit is kellene tenned ma, a héten vagy ebben a hónapban. Ehelyett minden hónapban megkapod az önismereti térképedet, ami egyre közelebb vezet önmagad legboldogabb változatához.

A SELF-LOVE CLUB MOST MINDÖSSZE HAVI 3.990 FT

(kevesebb, mint egy könyv ára)

Minden hónapban az életed egy-egy területére fókuszálunk és különböző szempontokból tesszük még teljesebbé a pozitív gondolkodásodat. Mindezt napi maximum 10 perces hang- illetve videóanyagokkal. Amire számíthatsz: motiváló és inspiráló videók, vezetett meditációk, a leghatékonyabb önismereti gyakorlatok, #csendnap és a női, jin energiák felerősítése.
Csatlakozz a csodálatos, támogató Facebook csoportunkhoz! A közösségünk aktív tagjaként inspirálódj a személyes megélések által, motiválódj a Megvalósító Társaddal és inspirálj a saját történeted megosztásával. Hiszen az, ami Neked evidens, a másiknak a legnagyobb segítéget jelentheti.
Minden hét elején megérkezik az emailjeid közé a heti önismereti órarended, benne egy inspiráló üzenettel személyesen tőlem, hogy segítsen fenntartani az inspirációdat és a hitedet önmagadban. Plusz! Hogy megosztok Veled olyan gondolatokat, amik által egyre mélyebbre áshatsz az önismeretben.
Kapcsolódjunk minden hónapban egy általatok megszavazott estén a zárt Facebook csoportunkban havi élő webináriumonkon, ahol kérdezhettek, megoszthattok és közösen meditálhatunk. Feldolgozzuk a hónap témáját és segítek feloldani az elakadásaidat.
Élj a csak Self-Love Club tagjainak szóló 20% kedvezménnyel! A klubtagok minden tananyagból 20% kedvezményt kapnak, így a tagsági díj már egy vásárlás után megtérülhet.

Nincs kötelezettség – bármikor kiléphetsz a Self-Love Clubból! Így a kockázatvállalásod mindössze 3.990 Ft havonta. A kérdés csak annyi: van magadra napi 133 Ft-od? 😉

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK
K: Mi az a Self-Love Club?
V: A Self-Love Club egy online havidíjas klub és közösség elfoglalt Istennőknek, ami könnyedén és örömtelien segít az önismeretet mindennapi rutinná tenni. Napi körülbelül 10 perces videók és hanganyagok segítségével közelebb kerülhetsz az igazi, legboldogabb Énedhez! Csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz és válj egy igazán támogató közösség tagjává.
K: Honnan tudjam, hogy nekem való a Self-Love Club?

V: Neked való, hogyha még az önismereti utad elején tartasz és szeretnél hatékonyan elmélyedni benne, hogy mihamarabb megismerhesd az igazi Éned. Neked való, hogyha már régóta foglalkozol önfejlesztéssel, de időnként nehezedre esik fenntartani a rutinodat vagy visszatérni a rutinodhoz, amikor letértél az utadról. Neked való, hogyha úgy érzed, hogy egyedül vagy és szeretnéd napi szinten megtapasztalni egy támogató és összetartó közösség erejét. Neked való, hogyha kíváncsi vagy az általam használt önismereti gyakorlatokra és szeretnél belelesni a titkaimba. 😉 Neked való, hogyha olyan önismereti eszközt keresel, ami mindössze havi 3.990 Ft-ba kerül.

K: Hogyan jutok hozzá a Self-Love Club anyagaihoz?
V: Minden anyagot – motivációs videót, gyakorlatot, vezetett meditációt, a havi órarendedet és letölthető háttérképeket – elérsz a Self-Love Club belső felületén! Hozzáférhetsz a laptopodról vagy a telefonodról, a hanganyagokat pedig akár le is töltheted, hogy a későbbiekben is elérhesd. Hogy minél könnyedebben fent tudd tartani az önismereti rutinodat, minden hét elején elküldöm Neked emailben a heti órarendedet egy személyes üzenettel tőlem. 😉 PLUSZ! Csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz, ahol megismerheted a Hozzád hasonló gondolkodású, spiritualitásra nyitott Istennőket. Oszd meg velünk a sikereidet vagy bánatodat, találj rá a Megvalósító társadra vagy keresd meg a Könyvklubod tagjait közöttük. Magas rezgésszint és hihetetlen támogatás! 😉
K: Mennyi időt kell rászánnom a Self-Love Clubra?
V: Teljesen Rajtad múlik, hogy mennyi időt tudsz rászánni napi és heti szinten! A vezetett meditációkon kívül minden anyagot úgy építettem fel, hogy könnyedén beépíthesd a mindennapjaidba. Például elindíthatod a hanganyagokat a reggeli készülődésed közben, vagy meghallgathatod a munkába/iskolába menet-jövet, akár a villamoson, akár az autódban. De természetesen tudom, hogy vannak olyan napok, hetek, amik túúúlságosan is leterhelőek. És bár pont ilyenkor lenne rá a legnagyobb szükségünk, mégis hajlamosak vagyunk ezekben az időszakokban hátrasorolni önmagunkat. A Self-Love Club lényege, hogy egy ilyen periódus után (és közben :)) se érezd elveszettnek magad, hanem tudd, hogy van egy áramlás, egy folyamat és egy közösség, ahova bármikor visszacsatlakozhatsz ÉS azonnali feltöltődést ad a lelkednek! Egyre viszont emlékezz, nem véletlenül lettél a Self-Love Club tagja. A belső GPS-ed azt sugallta, hogy csatlakozz, hogy kialakítsd az önismereti rutinod, így bátran merj hallgatni rá. 😉
K: Mi van akkor, ha nem tudom meghallgatni az összes anyagot a hónapban?
V: Egyrészről az összes anyag megvár és elérhető marad számodra a jövő hónapban is, ami azt jelenti, hogy úgy osztod be az idődet és úgy alakítod az anyagok struktúráját, ahogy Neked a legideálisabb. (Az összes anyag egyben elérhető a videótárban, így ha éppen csak motivációra vagy csak vezetett meditációra vágysz, akkor azzal töltheted fel a lelked.) Másrészről, bár minden hónapban lesznek új anyagok, de a legtöbb ismétlődni fog. Pont azért, mert ezeket a gyakorlatokat nem elég egyszer meghallgatni és megcsinálni! Hiszen a pozitív gondolatok és szokások rutinná tétele nem egy könnyen megvalósítható tett, hanem egy hosszú és végtelenül izgalmas folyamat. Mivel a Self-Love Club elsődleges célja az önismereti rutinod kialakítása és megerősítése, így a belső struktúrát is pontosan ennek mentén építettem ki. Ha egy-két alkalmat kihagysz, vagy még nem érzed, hogy elég mélyen beépült, ne aggódj, még találkozni fogsz vele! 😉
K: Hogyan tudom törölni a tagságomat?
V: A legjobb az egészben, hogy nincs semmi kockázat a csatlakozásban. Hogyha úgy érzed, hogy a Self-Love Club nem Neked való, a tagságod törölését a hello@kollarannacoach.hu email címen kérheted. A tagságod törlése azt jelenti, hogy a. következő hónaptól kezdve a havi díjad nem kerül levonásra. Az adott hónap leteltéig még hozzáférhetsz az anyagokhoz. A fizetés megkönnyítése érdekében a Self-Love Club egy előfizetéses rendszer, vagyis amennyiben nem kéred a tagságod törlését, úgy a következő hónap is automatikusan számlázásra és levonásra kerül.
K: Nekem való a Self-Love Club, ha még csak most kezdtem el foglalkozni az önismerettel?
V: IGEN! IGEN! IGEN! Neked való, hogyha még az önismereti utad elején tartasz és szeretnél hatékonyan elmélyedni benne, hogy mihamarabb megismerhesd az igazi Éned. A Self-Love Clubot olyanra terveztem, amilyenre nekem lett volna szükségem az utam elején. 🙂 Mindent beleadtam, ami nekem anno a legtöbbet adta.
K: Még maradt benne kérdés, hol tudom feltenni Neked?
V: Írj nekem bátran a hello@kollarannacoach.hu email címre és igyekszek maximum 48 órán belül, a legpontosabban válaszolni Neked. 🙂