Itt az idő, hogy azzá a magabiztos Nővé válj, aki mindig is Benned élt...

Egy instant bestseller, a Modern Istennők Kézikönyve minden Nő számára kötelező, aki szenvedéllyel, örömmel és félelem nélkül akarja megélni az életét, miközben kihozza magából a benne rejlő, magabiztos Istennőt!

Vedd kezedbe az irányítást, és...

ÉLJ MAGABIZTOSAN!

10 lépésen keresztül ismerd meg a valódi Énedet

Fedezd fel a benned rejtőző legnagyobb kritikusodat, az Egó-lányodat, a negatív gondolataid és félelmeid eredendőjét, majd a ‘megérdemlem szinted’ felemelése után alakítsd ki az Istennői Énképed, aminek köszönhetően meglátod a nagyobb képet!

 

Tanulj és csatlakozz a tudatos Nők közösségéhez!

Ez a könyv egy útmutató a boldogabb és magabiztosabb élethez: 

 

▼ Rávilágít, hogy eddig hogyan rejtették el előled a félelmeid a valóságot – a Kézikönyv segítségével tisztábban fogod látni, hogy honnan származnak a gondolataid és hogyan teremted meg általuk a félelmeidet!

Segít felismerni és leküzdeni a gátakat, blokkokat, amik visszatartanak – úgy érzed, hogy ennél több van Benned, de nem tudod, hogy hozd ki magadból? A könyv választ ad rá!

▼ Megtanít, hogyan tudod elmélyíteni az önismereted – az emberek 99%-a sose ismeri meg az igazi Énjét és éppen ezért csak a felszínt karcolgajta, amikor a legmerészebb álmait szeretné megvalósítani. Tartozz az 1%-hoz!

Szeretnéd végre kívül-belül gyönyörű és értékes Nőnek érezni magad? – nem vagy vele egyedül! Ismerd meg Anna és coachingosanak történetét és azt, hogyan emelkedtek felül a félelmeiken.

▼ Erőt és magabiztosságot ad – motivációs ereje az izgalmas kutatásokon és ízig-vérig személyes történeteken alapszik. Elég bátor vagy, hogy megismerd? És önmagad?

♥ + eladott példány és még nő...

%

♥ motivációs és Istennői energia

♥ +óra coaching és előadás tapasztalat

%

♥ gyakorlati példa és átültethető feladat

„Nagyon-nagyon vártam, hogy végre a kezemben tarthassam a Modern Istennők Kézikönyvét! Jó érzés, hogy így Anna, egy picit mindig velem van.”

Balika Dorottya, Orvostanhallgató

IGEN, KÉREM A KÉZIKÖNYVEMET!

Mi az a 10 lépés, amely segítségével 28 éves koromra azzá a magabiztos Nővé váltam, akiről kislányként csak álmodoztam? 

Amikor a magabiztosságról van szó, a legtöbben csak a gyors megoldásokat és a felszíni problémákat keresik. Valójában sokkal fontosabb, hogy megismerd a félelmeid eredendőjét és megtanuld tiszta szívből szeretni önmagad. Hogyan segít ebben a Kézikönyv?

 

1⃣ A felismerés: Nincsenek véletlenek – ha ez a könyv a kezedben van, vagy úgy érzed, tudnod kell, hogy miről szól, akkor a felismerés már megszületett Benned. Ez mindennek az alapja, ne becsüld le!

2⃣ Tudatosság:  Sokan dobálóznak az önismeret szóval, a könyvben Anna megmutatja, hogyan tudod ennél mélyebb szinten a tudatosságodat, mint izomcsoportot megerősíteni.

3⃣ Az Egó-lány azonosítása: Ismered azt a kis belső kritikusodat, aki azt mondja, hogy nem vagy elég jó / elég szép / elég szeretni való? Róla lesz szó és arról, hogy honnan is érkeznek ezek az önszabotáló mondatok.

4⃣ Érkezz meg a jelenbe:  Egyetlen valóság van, ami ez a pillanat. Mi mégis olyan könnyedén elveszünk a múltban és a jövőben. Hogy miért? Erre ad választ a könyv 4. fejezete.

5⃣ A gondolatok teremtő ereje: Lehet már hallottál róla, de fogadni mernék, hogy még nem élsz a lehetőséggel, amit a gondolataid teremtő ereje nap mint nap a kezedbe ad. Igazam van? ?

6⃣ Válaszd a szeretetet!: Keresed a legjobb utad az álmaidhoz? Nem tudsz dönteni? Ebben a fejezetben megismered a legnagyobb áttörést az EGYetlen kérdés és annak életátformáló hatásával együtt.

 

7⃣ A ‘megérdemled-szinted’ emelése: Akár azt hiszed, hogy megérdemled, akár azt, hogy nem – igazad van. Éppen ezért az egyik legfontosabb dolgod a ‘megérdemled-szinted’ megemelése lesz!

8⃣ Az Istennői-énképed kialakítása: Ha nem tudod, hogy kivé akarsz válni, akkor honnan tudod, hogy már azzá váltál-e? Ha nem tudod, mit gondolsz most róla, ki is vagy valójában, akkor hogyan tudsz tudatosan elindulni?

9⃣ Az Istennő-GPS beállítása: Az elmúlt 16 év önismereti munkája egyetlen felismerésben összegezve, így hangzik. ➡ Ha szeretem magam, minden a helyére kerül. ❤

➕1⃣ Istennői szokások kialakítása: A szokásaink formálják a sorsunkat, így kiemelten fontos, hogy tudatosan vizsgáljuk felül a negatív szokásokat és apró lépésekkel elindítva építsünk be pozitív rutinokat az életünkbe.

Ki vagyok én és miért írtam meg a Kézikönyvet 16 év önismeretére és

több, mint 2.845 óra coaching és tréning tartásra alapozva?

… és hogyan segít Téged a könyv lépésről-lépésre

a legboldogabb Éned megélése felé! 

„Anna könyvét mindazoknak ajánlom, akik változtatni akarnak az életükön, de nem tudják hol kezdjék el. Egy igazán értékes önismereti tréninggel egyenlő, ami segít az önbizalmunk megerősítésében, a félelmeink legyőzésében és önmagunk megszeretésében – hiszen ez a boldogság legfőbb titka.”

Békési Katalin, SEO szakértő és Zumba oktató
KÉREM A KÉZIKÖNYVEM!

Tedd teljessé a Kézikönyvet az Istennő Mantra Csomagoddal!

Hogyha úgy érzed, hogy időnként jól jönne egy pozitív inspiráció, egy emlékeztető, hogy képes vagy megvalósítani az álmaid, akkor pipáld ki az Istennő Mantra Csomagodat, hogy a Kézikönyvvel együtt közösen segítsenek a céljaid felé vezető úton.

Miért készítettem el Neked az Istennő Mantra Csomagot?

Az egyik leghatékonyabb önismereti eszköz…. ♥

(* az Istennő Mantra Csomagodat plusz önismereti eszközként tudod kiválasztani a Kézikönyved mellé, nem a csomag automatikus része.) 

Akik már elindultak az úton...

„Mintha Anna egy személyes coaching programon vezetett volna keresztül lépésről-lépésre! Egy igazán olvasmányos könyv, aminek már az első fejezeteinél közelebb kerültem a Modern Istennőmhöz, a tudatos, magabiztos Énemhez! Ajánlom Neked is, ha azt érzed, hogy ennél több van Benned, csak nem tudod, hogy hol van az elakadás és hogyan tudnád kihozni magadból. Egy biztos, ha csak a Kézikönyv gyakorlatainak felét csinálod meg, máris közelebb kerülsz a belső Istennődhöz!”
Balla Zita

Reumatológus rezidens

„Imádtam, hogy a feladatoknak köszönhetően ennyire aktív részese lehettem a könyvnek, és egyből a gyakorlatban is tudtam kamatoztatni a leírtakat. Kötelező olvasmánnyá tenném minden Nőnek, aki elindult az önismeret útján, és aki ki akarja magából hozni az igazi Énjét – a tiszta, magabiztos, tudatos Modern Istennőt.”
Alexy Vivien

Lifestyle Youtuber & Influencer

Tegnap megérkezett a könyv, vagyis inkább maga a Csoda!  A hálám határtalan Feléd, és ismeretlenül is mindent köszönök Neked!! Rögtön kiolvastam az egész könyvet és végre minden kérdésemre megtaláltam a választ, amit eddig kerestem! Őszintén, és nem jópofizásból mondom, hogy ilyen könyvet még életemben nem olvastam, ahol egy kérdésem sem maradt válasz nélkül! Mintha csak érezted volna, mit szeretnék megtudni és a következő oldalon már ott volt a válasz!  Imádtam. 
Csikós Renáta

Account asszisztens

Self-Love Coach? – sokat gondolkoztam azon, hogy ez mit is jelenthet, de Anna bevezetett ennek az új keletű fogalomnak a világába, rávilágítva arra, hogy „önmagunk szeretetének” alapvetőnek kellene lennie. Anna hitelességével iránymutatást ad nekünk, Lányoknak, Nőknek, hogy mit érdemes annak érdekében tennünk, hogy igazi önmegvalósító, sikeres, boldog és kiegyensúlyozott emberi kapcsolatokkal rendelkező Modern Istennőkké váljunk. A Titok című könyv alapján, én ezt a könyvet a Nőiesség Titkának nevezném.
Mózes-Zatik Dóra

Cégvezető

A Kézikönyv erőt és bátorságot ad nekem ahhoz, hogy önmagam legyek, hogy Nőként létezzek, hogy hálás legyek a pillanatért, hogy boldog legyek. Megtanít arra, hogyan is küzdjek meg a legnagyobb félelmeimmel, és hogyan nyomjam el a bennem rejtőző Ego-lányt. Talán még sosem kaptam ekkora lelki feltöltődést, ekkora (ön)szeretet-dózist, amit Tőled. Csodálatos Nő és Self-Love Coach vagy, és ez minden egyes nap eszembe jut, amikor azt mondom, hogy én is olyanná akarok válni, mint Te!
Boros Szinometta

PR Menedzser

Bátorságot igényel, hogy mindazt, amit egy-egy coaching alatt Annával megbeszélünk és a Kézikönyvben elolvasok alkalmazzam, de egyre többször ugrom védőháló nélkül, ami néha őrültségnek tűnik, valójában a komfort-zónám maximális elhagyása. Csodás! 🙂 A „melléktermék” a teremtés. Kezdek ugyanis igazi teremtővé válni. Ajánlom Mindenkinek, aki változtatni akar, aki ki akarja nyitni a Világát egy csodás élményre, egy klassz „utazásra” Önmagával. Es aki nem fél a „végeredménytől”, az újjászületéstől. Olyan boldog vagyok, hogy ismerhetlek Anna!
Horváth Réka

Pénzügyi Szakértő

AZ ÍRÓRÓL

„Amikor elhiszed, hogy értékes vagy, és megtanulod feltétel nélkül szeretni önmagad – a világ kitárul előtted, és hirtelen minden csodává válik.”

KÉREM A KÉZIKÖNYVEM!

Kollár Anna

Self-Love Coach, Író és Előadó

 

 

Kollár Anna Self-Love Coach, a Modern Istennők Kézikönyvének bestseller írója, az exkluzív Self-Love Club online klub és közösség alapítója, motivációs tréner.
 

Naponta több tízezer lelket inspirál online platformjain, Facebook és Instagram oldalán, hírlevelein keresztül küldetésével – hogyan válaszd a szeretetet a félelem helyett és éld meg a benned élő Istennőt – melynek köszönhetően számtalan Nő indult el saját útján, hogy megvalósítsa álmai életét.
 

A saját Ego-lányával több mint 16 év önismereti munkájának és számtalan tréningnek köszönhetően barátkozott meg. A Budapesti Corvinus Egyetem BA és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem MA elvégzése után felvételt nyert a new york-i székhelyű Institute for Integrative Nutrition Holistic Wellness és Health Coach képzésére. Folyamatosan képzi magát, hiszen hiszi, hogy mindannyian tanulni és tapasztalni érkeztünk a földre.
 

#azönismeretszexi #modernistenno

Kézikönyv Csomag

Magabiztosság 100%
Ft4.990
  • Modern Istennők Kézikönyve (4.990 Ft)
  •  Ajándék pozitív megerősítő üzenet ❤️

❗FONTOS INFORMÁCIÓ: A SZÁLLÍTÁS KB 7-10 MUNKANAP❗

Ti fotóztátok... ❤

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

K: Hogyan és mikor kapom meg a Modern Istennők Kézikönyvét?

V: A Kézikönyvek és Álomdobozok feladását személyesen szoktam intézni, hogy mindegyik csomagba elrejthessek egy kis meglepetést és kérés esetén név szerint dedikáljam is a könyveket. ?

Emiatt egyszerre szoktam feladni postán a csomagokat és egy időpontra hívom a futárt is.

  • Éppen emiatt kérlek jelezd, hogyha sürgős a szállítás. Különben akár 5-6 munkanap is eltelhet a csomagod feladásáig.
  • Ha sürgős, hogy megérkezzen, mindenképp írj nekem egy emailt az anna@kollarannacoach.hu címre és azt is megoldjuk! ?

K: Mi az a Modern Istennő Álomdoboz?

V: Egy különleges kártyacsomag, amely 44 egyedi üzenetet tartalmaz, 44 különleges illusztrációval, hogy megerősítse a ‘szeretem magam’ izomcsoportodat, segítsen felfedezni a benned rejlő Istennőt és támogasson az utadon, hogy minél könnyedebben választhasd a szeretetet a félelem helyett. ❤

➡ Olvass el minden információt és gyönyörködj el a Modern Istennő Álomdobozban, IDE KATTINTVA!

K: Hogyan tudom kifizetni a Kézikönyvet?

V: A Modern Istennők Kézikönyvét az oldalamon keresztül bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni. A fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül történik, így adataid a lehető legnagyobb biztonságban vannak.

K: Ez ebook vagy papír alapú könyv?

V: A Kézikönyv 250 oldalas fizikai könyv, nem ebook. A könyv papírborítású, mert tapasztalataim szerint (kiskorom óta igazi könyvmoly vagyok :)) a papírt kényelmesebb olvasni, és jobban jegyzetelhető, ezáltal a papír könyvből tanultak számomra emlékezetesebbek. Nem beszélve arról, hogy ez nem egy szimpla könyv, hanem kézikönyv, tele gyakorlattal és a kérdések megválaszolására kihagyott hellyel. Kifejezetten imádom, amikor elkülditek, hogy mennyit dolgoztatok benne!!! ?