Az Álom-tábla készítése egy nagyon izgalmas és kreatív folyamat lehet, hogyha szeretsz alkotni – ollóval, ragasztóval és csodálatos álmokkal. Ismered azonban azokat a lépéseket is, amik abban segítenek, hogy a táblád ne csak jól mutasson a nappalidban, hanem valóban segítsen az álmaid megteremtésében, az emberek/helyzetek/lehetőségek/utazások bevonzásában is? Máris mutatom a legfontosabbakat!

7 lépés az Álom-tábládhoz, ami valóban működik

 

1. Folyamatos tudatosítás

Olyan helyre helyezd el az Álom-tábládat, ahol folyamatosan szem előtt van. Minél gyakrabban látod, annál könnyedebben írja be magát a tudatalattidba. Így észrevétlenül kezded magadénak érezni mindazt, amire vágysz és ezáltal folyamatosan emelkedik a rezgésszinted. Plusz, készíts egy fotót a tábládról, így beállíthatod a telefonod és a laptopod háttérképének is.

 

2. Hangolódj rá a hálára

Amikor ránézel az Álom-tábládra, hangolódj rá a hála érzésére. Adj hálát mindazért, amit a tábládra helyeztél, mintha már beteljesültek volna a vágyaid. Ez nemcsak emeli a rezgésszintedet, de az univerzumnak is azt üzeni, hogy készen állsz a megvalósulásukra.

 

3. Csendesítsd le az Ego-lányodat

Tudom, hogy időnként ijesztő érzés szembesülni a valódi vágyaiddal és ilyenkor könnyen megszólal a belső kritikusod, az Ego-lányod, hogy emlékeztessen a legsötétebb félelmeidre is. Tudatosítsd magadban, hogy ez a negatív hozzáállás nem a valóság, csak az Ego-lányod negatív hozzáállása és emlékezz rá, hogy minden pontosan úgy fog történni, ahogy Neked a legjobb. A fordított paranoiád kialakításával átállíthatod a gondolataid, hogy abban higgyj, az Univerzum mindent pontosan a számodra legtökéletesebb módon ad meg Neked. (Még, ha néha nem is így érzed. ;))

 

4. Senkinek sem tartozol magyarázattal

Hogyha épp a Vogue magazin címoldala vagy egy esküvői ruha fotója szerepel az Álom-tábládon és valaki rákérdez, ne érezd, hogy meg kell magyaráznod. Egyszerűen csak hagyd figyelmen kívül és tereld el a másik figyelmét. 😉 Senkire sem tartozik, hogy mik az álmaid, vágyaid, céljaid vagy titkos kívánságaid – csak Rád.

 

 

5. Megérdemled, mert megérdemled

Tudom, hogy könnyű beleesni az Ego-lányod csapdájába és elhinni, hogy igazat mond. Hogy tényleg nem vagy elég jó, nem vagy elég szép, nem vagy elég okos, nem vagy elég kitartó – pedig ő csak a félelmeidre épít. Azt erősíti Benned, hogy nem érdemled meg a boldogságot, majd csak akkor, ha már „elég leszel”. De hidd el, ez a pillanat sosem jön el – mert már most elég jó vagy! Megérdemled, hogy teljesüljenek a legmerészebb álmaid is és megérdemled, hogy az az ember, aki a legfontosabb az egész életedben feltétel nélkül szeressen és elfogadjon – ez az ember pedig nem más, mint Te magad! Ezzel az érzéssel nézz rá a tábládra, a szeretet, a hála és a boldogság szemüvegén keresztül.

 

6. Az Univerzum támogat

Az eredeti szólás szerint „hiszem, ha látom”. Pedig a világ pont ellenkező módon működik: hidd el és meg fogod látni. Amint ráhangolódsz a tudatosságra, a pozitív hozzáállásra, azonnal elkezded érezni a változást. Először magadban, majd ahogy fokozatosan módosítasz a gondolkodásmódodon, úgy fogod észlelni a külső világ Rád adott reakcióját is. Az Univerzum szeret Téged és hisz Benned – mi lenne, ha cserébe Te is bíznál benne, hogy a legjobbat akarja Neked? 😉

 

7. Próbálj ki egy Álom Megvalósító Rituálét

Válassz ki egy rituálét, ami segít mindezt még mélyebben beépíteni a mindennapjaidba. Hiszen az Álom-tábla elkészítése egy csodálatos folyamat, ami eleve sok mindent megmozgat Benned. De, ha utána csak hagyod porosodni, esetleg csak bűntudatot kelt benned, akárhányszor ránézel, akkor sajnos nem éri el a hatását.

Az Álom Megvalósító Rituáléval, amit személyesen azért dolgoztam ki, hogy kihozza Belőled a megvalósító Énedet, oldhatod a blokkokat, tudatosíthatod magadban a rejtett félelmeidet és álmaidat egyaránt, valamint számtalan gyakorlatot egyesít (meditáció, hanganyag, írás, aggodalom-rombolás), amiket beépíthetsz a mindennapjaidba.

Szeretettel ajánlom a Rituálét, ha szeretnéd könnyedén felerősítheni a pozitív gondolkodásod, megerősíteni a bőségtudatod és emelni a rezgésszinted. Segíteni fog, hogy elállj a saját utadból és ráhangolódhasd a Belső Vezetőd hangjára.

Nézd meg, mi minden mást tartogat még számodra az Álom Megvalósító Rituálé IDE kattintva.