fbpx

ÁLOM MEGVALÓSÍTÓ ONLINE TRÉNING

Egy különleges, komplett csomag, ami egyszerre segít kihozni belőled az Álmodozót, aki mer nagyot álmodni és hisz benne, hogy képes is rá és rávezet, hogyan válhatsz örömtelien és könnyedén valódi Megvalósítóvá, aki minden nap tesz az álmaiért.

Hogyan valósítsd meg az álmaidat 5+1 lépésben? 1 órás hanganyag

  • Emlékeztet az álmaidra!

Ismered az érzést, amikor este szinte alig bírsz elaludni, annyira jól megtervezted a másnapod? Reggel korán felkelsz, zabkását reggelizel, kényelmesen elindulsz és talán még meditálni is marad időd. Aztán persze ahelyett, hogy kinyomnád az első ébresztőt, inkább még három szundit engedélyezel magadnak és máris elcsúszott a napod… Ezt az 1 órás hanganyagot azért készítettem el Neked, mert az önismereti utam során én is kiemelkedően sokat köszönhetek a hanganyagoknak, amik állandó emlékeztetőként szolgáltak munkából jövet-menet és így mindig éberen tartották a tudatosságom és a motivációmat!

  • Mindig Veled van!

Kényelmesen letöltheted a telefonodra és a laptopodra is, így mielőtt még elillanna a lelkesedésed vagy bekapcsolna az Ego-lányod negatív kritikája, átválthatsz egy pozitív, lélekfeltöltő gondolatsorra, ami segít rajta maradni az utadon.

  • Egyszerűen megvalósítható tippek!

Olyan egyszerűen megvalósítható tippeket osztok meg Veled, amiket könnyedén beépíthetsz a mindennapjaidba, így akár hétről-hétre érezheted a változást és közelebb kerülhetsz a legmagabiztosabb Énedhez!

Álom Megvalósító Munkafüzet ebook

 

Ez a 20 oldalas, kinyomtatható Munkafüzet tökéletesen rávezet a befelé figyelésre és segít, hogy ne csak “passzívan” hallgasd az önismereti és motivációs anyagokat, hanem “aktívan” elmélyíthesd a megszerzett tudásodat. Emellett számtalan gyakorlaton keresztül segít, hogy valódi Megvalósítóvá válhass.

 

A MUNKAFÜZET CÉLJAI:

1. Segít vizualizálni a legmerészebb álmaidat és ráébreszteni, hogy mennyi csoda vár még Rád.

2. Megtanít az aggodalom-romboló rituáléraaminek köszönhetően könnyedén elengedheted a gyomor-szorító félelmeidet.

3. A fókuszod meghatározásával kialakul az EGYetlen szokás elve.

4. Bemutatja a mágikus Boldogság formulát, aminek napiszintű használata varázslatos erővel hat.

5. Felsorolja a továbblépéshez és a magasszintű pozitív rezgés fenntartásához szükséges gyakorlatokat.

Manifesztációs Meditációs

10 perces

 

Biztos vagyok benne, hogyha még nem is próbáltad, de már ezerszer és egyszer hallottál a meditáció áldásos hatásáról.

Régebben mindig sajnáltam rá az időt, pedig pontosan tudtam, hogy nem napi 10 percen fog múlni, hogy aznap kipipálom-e a teendőim hosszú listáját.

Mióta azonban a Hatha Jógaoktató képzésen megerősítették bennem, hogy a meditációnak nem az a lényege, hogy gondolatok nélkül, mozdulatlanul ülj hosszú perceken keresztül – szokássá vált a meditálás.

Ez a 10 perces Manifesztációs Meditáció segít, hogy vizualizáld az álmaidat, befelé figyelj, elcsitítsd az Ego-lányod, avagy a belső kritikusod negatív zöngéit – és megerősítsd magadban az igazi Éned tudatos jelenlétét.

(Plusz, végre nem kell keresgélned, hogy mégis melyik meditáció való Neked! ;))

 

MINDIG IS ÚGY ÉREZTED, HOGY HIÁNYZIK BELŐLED A MEGVALÓSÍTÓ GÉN?

Sokáig minden barátom engem tartott a legnagyobb álmodozónak. Mindig újabb és újabb ötletekért lelkesedtem, ez a tűz, azonban sosem égett túl sokáig. Már attól féltem, hogy sosem leszek képes fenntartani a motivációmat és végül egy álmomat sem fogom tudni megvalósítani, de aztán a kezembe vettem a sorsomat és kitűztem az első önismereti célt, ami elvezetett Álmaim-karrierjéhez és azóta is rajta tart az utamon…

MILYEN ÁLMAIMAT VALÓSÍTOTTAM MEG MIÓTA VALÓDI MEGVALÓSÍTÓVÁ VÁLTAM?

.

  • KARRIER: 18 éves koromtól kezdve tudtam, hogy coachként akarom segíteni a hozzám forduló embereket, de egy paradigmám miatt nem mertem belevágni. Azonban az önismereti utam során tanultakat alkalmazva végre kiléptem az addigi biztonságos munkahelyemről, felvételt nyertem egy fantasztikus New York-i Coaching képzésre, és azóta Nők ezreit motiválom könyvemmel, írásaimmal és a Self-Love Club programommal.
  • SZERELEM: Régebben hosszú évekig is képes voltam húzni a szakítást, így sokkal tovább maradtam benne olyan párkapcsolatokban, amik sehová sem vezettek. Ennek az önismereti megvalósításnak hála viszont, amikor megérkezett A Szerelem, nem egyszerűen szakítani mertem, hanem ugrani egy hatalmasat. Így egy hónapon belül összeköltöztünk és 2,5 évvel később már a 3. házassági hónapfordulónkat ünnepeltük. 🙂
  • KÖNYV: Kiskoromtól kezdve író akartam lenni, de azt hittem, hogy erre még rengeteget kell várnom. (Tudod, ‘majd, ha nyugdíjasként lesz rá időm’.) Mára viszont több mint 4.109 csodálatos Nő vette meg első könyvemet, a Modern Istennők Kézikönyvét (talán már Neked is megvan? :)) és most tervezem a másodikat.
  • TI: Ti vagytok az élő bizonyíték, hogy az Online Tréningre sikeresen működik! Hiszen olyan fantasztikus Nőknek segíthetek az egyéni önismereti utukon, akik hozzám hasonlóan mernek álmodni és mernek tenni is az álmaikért.

NE ÁLMODD AZ ÉLETET, HANEM ÉLD AZ ÁLMAID!

“Azt kérdezzük magunktól: ki vagyok én, hogy brilliáns, gyönyörű, tehetséges és fantasztikus legyek?

Valójában úgy kell feltenni a kérdést: ki vagy te, hogy ne lehetnél mindez?”

– Marianne Williamson –

Mintha Anna mindig velem lenne, hogy emlékeztessen, miért is indultam el az utamon és hogy igenis képes vagyok rá, hogy a legmerészebb álmaimat is megvalósítsam!

Dr. Balkovics Zita

Már régóta hallgatok önismereti hanganyagokat, hogy minél hatékonyabban tudjam felülírni az önkorlátozó hiedelmeimet. Anna hanganyaga igazi jolly joker, amit olyankor veszek elő, amikor egy kis motiváció löketre van szükségem.
Bogár-Alexy Vivien

Kezdő vállalkozóként sokszor elbizonytalanodtam, hogy mi is legyen a következő lépésem, vagy hogy jó úton vagyok-e egyáltalán. Ilyenkor mihamarabb beteszem Anna 1 órás anyagát és ez azonnal átlendít a félelmeimen!
Zatik Dóra

A SZERZŐRŐL

“Amikor elhiszed, hogy értékes vagy, és megtanulod feltétel nélkül szeretni önmagad – a világ kitárul előtted, és hirtelen minden csodává válik.”

Kollár Anna

Self-Love Coach, Író és Előadó

Küldetése, hogy olyan csodálatos Nőknek segítsen kihozni önmaguk legboldogabb Énjét, a bennük élő Modern Istennőt, akik úgy érzik, hogy nem elég jók. A saját Ego-lányával több mint 14 év önismereti munkájának és számtalan tréningnek köszönhetően barátkozott meg, és választotta a szeretetet a félelem helyett, hogy végre azt az életet élje, amiről mindig is álmodozott.

Naponta több, mint 5.000 Nőt inspirál írásaival, Facebook és Instagram oldalán és az általa alapított Modern Istennők zárt csoportjában. Előadásain, workshopjain és egyéni coaching programja keretein belül pedig több tucat Nő személyes fejlődésében vesz részt hónapról hónapra. “Hiszek benne, hogy az önismeret szexi és a boldogságunk titka nem más, mint az igazi Énünk feltétel nélküli szeretete és elfogadása.” 

Kollár Anna Self-Love Coach | NAIH: 108788/2016 | Általános Szerződési Feltételek © 2019