Az Önbizalom Erősítő Edzőtábor előző részében végigvezettük a gondolatmenetet, hogy miért is hasznosabb a női magazinok számára, ha az önismeretet mindössze egynyári kiegészítőként, vagyis határidővel véget érő projektként próbálják meg eladni, ahelyett, hogy az örökkével ijesztgetnék az olvasóikat.

Az én Olvasóim viszont ennél már számtalan szinttel magasabban járnak, így biztos, hogy Te is egyetértesz Coco Chanel Kollár Annásított változatával, amikor azt írom, hogy:

 

“A divat változik, az önismeret marad”

Az önismeret egy olyan kiegészítő, ami felerősíti az önbizalmadat, a magabiztosságodat és az önértékelésedet. Semmi sem öltözteti annál jobban a Nőt, mint ha igazán ragyogónak érzi magát a bőrében – kívül ÉS belül is!

Ismered az érzést, amikor reggel a tükörbe belenézve hirtelen nem is érted, hogy került a helyedre egy kócos kis boszorkány? És másnap, éppen ugyanabból a tükörből, hogyan mosolyoghat Rád vissza egy igazi Istennő?

Pedig ezekben az esetekben egyetlen egy dolog változott, és az bizony nem a tükör volt, és bármilyen meglepő is, nem is az arcszerkezeted. (És nem, nem lehet egy nap alatt 5 kilót hízni, csak mert az edzés helyett a pizzát választottad, még akkor se, ha meg mernél esküdni rá! Hidd el, nem egyszer ellenőriztem! :D)

A következő dolgok viszont valóban eltorzíthatják a tükörképed (pontosabban azt, ahogyan Te látod magad):

  • előző nap valami olyat tettél, ami nem egyezik az ideális Énképed értékeivel (pl. pizza, véletlenül eltört bögre, lekésett határidő)
  • elfáradtál, kimerültél vagy nagyobb stressznek vagy kitéve és emiatt az Ego-lányod, a belső kritikusod nagyobb fokozatra kapcsolt, mert érzi, hogy nem tudsz ellene védekezni
  • valaki olyat mondott Rólad, – vagy legalábbis Te úgy értelmezted – ami megbántott és most félsz, hogy igaza van.

Ezeket a tényeket és helyzeteket viszont csak akkor tudod megfelelően értékelni, majd felül emelkedni rajtuk, hogyha megfelelő tudatossági szinttel és önismerettel rendelkezel.

 

A nagy TITOK a legapróbb lépésekben rejlik

Ismét egy klasszikus tőlem, amire kismilliószor hivatkozok a coachingjaim és az előadásaim során, sőt, szerintem a könyvem minden második oldalára is elhintettem gondolatmorzsaként, hogy ki ne kerülhesd.

Mint ahogy az előző cikkemben is írtam, az emberek többsége a nagy Titkot és az egyszeri megoldást hozó varázspirulát keresi, ami azonnal megszabadítja minden gondjától és bajától. A gondok és bajok, mint a tücskök és bogarak, azonban szabadon élik az életüket és hajlamosak kényükre-kedvükre visszatérni.

Hogyha az ember lánya minden gondjánál csak a varázspirulára támaszkodik, akkor valóban leélheti az életét egyfajta delíriumos állapotban, azonban sosem lesz képes felfedezni a benne rejlő igazi értékeket, amiket a probléma megoldása során ismerhetett volna meg. Persze a való világban a pirula nélkül egyébként is csak annyit tehet, hogy megtanulja, hogyan tagadja le a valódi álmait (pl. szenvedélyes szerelem, energikus egészség, motiváló karrier, stb.), adhatja le az igényeit és fásulhat bele a végtelenül szürke, minden ragyogást nélkülöző komfort-zónájába.

Nekem meg ilyenkor a szívem facsarodik össze.

 

Amikor csak hiszed, hogy látod, de valójában…

De olyankor is egy kisebb világ dől össze bennem, amikor találkozok a Nővel, akinek látszólag megvan minden összetevője, amitől Ő lesz A NŐ, aki után a férfiak megfordulnak, a többi nő pedig olyanná akar válni, mint Ő. És amikor leül velem szembe, elmeséli, hogy mindezt a külső rajongást nemcsak, hogy nem észleli, de nem is hiszi el, hiszen Ő egy értéktelen senkinek érzi magát, aki messze nem felel meg a saját elvárásainak (se).

Hogy őszinte legyek, mióta elkezdtem Coachként dolgozni, teljesen máshogy látom az Insta-lányokat. Nem azt mondom, hogy időnként nem imádkozok érte, hogy csak egyszer legyen olyan kocka hasam, mint nekik, de már tudom, hogy nem éri meg.

Mert legtöbbször pontosan ezek a gyönyörű, irigylésre méltónak tűnő Nők ülnek az asztalom túl oldalán, ők írják az üzenetek nekem, hogy hogyan szerethetnék meg végre magukat.

legszexibb_kiegeszito2.jpg

A nyár (és az élet) legszexibb kiegészítője: az önismeret

A válaszom az összes kérdésre az önismeret, egy nagyon fontos kitétellel:

Nem máskor, nem majd, hanem ITT és MOST!

A legtöbben éppen úgy, mint a téli időszak után megmaradt úszógumit, ugyanúgy próbálják meg elleplezni a magabiztosságuk hiányát is. Csak itt a fekete, optikailag karcsúsító ruhák helyett marad a kínos nevetés, a belülről állandóan égető bizonytalanság és a meg nem élt pillanatok.

Valóban azt akarod, hogy ez a nyár is így teljen el? Vagy végre hajlandó vagy tenni magadért, a felszabadult nevetésedért, a varázslatos nyár estékért, a maradandóan boldog pillanatokért valamit?

Végre itt egy újabb lehetőség – mert hidd el, az univerzum állandóan bombáz velük, csak a legtöbbször észre sem veszed vagy félreérted őket – hogy változtass a helyzeten és második bőrödként hordhasd a magabiztosságod.

Ehhez pedig ‘mindössze’ annyi dolgod van, hogy egy új szemüveg helyett, ami még a szemedet sem védi meg az UV-sugaraktól, maximum kellően eltakarja az arcod, hogy elégedett legyél vele – az ÖNISMERETET választod.

 

Egy Self-Love Coach 1. számú tippje

Teljesen mindegy, hogy életed melyik területét érzed most a legproblémásabbnak. Legyen szó akár párkapcsolati vagy munkahelyi válságról, esetleg olyan elakadásokról, amik az egészségedet vagy a testedhez való hozzáállásodat érintik, mindig minden esetben keresd meg a megoldás középpontját és azt kezd el megerősíteni.

Ez pedig nem más, mint – TE magad vagy!

Hiszen, amint elkezdesz az önbecsüléseden, a világhoz való hozzáállásodon, a gondolkodásmódodon változtatni, azonnal meg fog változni minden és mindenki más is körülötted. Az önismereteden dolgozva fejlődik az önbecsülésed, magasabb lesz az önbizalmad és tisztábban fogod látni a megoldásokat. Plusz, olyan új lehetőségeket fogsz észrevenni, amiket probléma-fókuszú elmével képtelen lennél.

Éppen ezért, mutatom is Neked a nyár legnyerőbb képletét.

 

Te + nyár + önismeret = Modern Istennő

Hogyha egészen idáig eljutottál az Önbizalom Erősítő Edzőtáborban, akkor ez nemcsak azt jelenti, hogy elköteleződtél az önismeret mellett, hanem azt is, hogy hajlandó vagy egy nagy IGEN-nel még egy lépést tenni a magabiztosságod felé.

Gratulálok, egyszerűen fantasztikus vagy! 🙂

Én pedig semmiképpen sem akarlak cserben hagyni, hiszen tudod, hogy nekem a küldetésem, hogy olyan gyönyörű Nőknek segítsek kihozni önmagukból a legboldogabb és legmagabiztosabb Énjüket, mint amilyen TE is vagy!

Éppen ezért…

Készítettem Neked…

EGY KÜLÖNLEGES NYÁRI ÖNBIZALOM ERŐSÍTŐ CSOMAGOT!!!

csomag.jpg

>>> KATTINTS A KÉPRE! <<<

Már annyira vártam, hogy végre leránthassam róla a leplet és, hogy őszinte legyek, piszok büszke is vagyok magamra, mert nem vagyok túl jó a titoktartásban, de remélem, hogy egyetértesz benne, hogy most megérte! 🙂

Szóval kattints, lepődj meg (légyszi!), kötelezd el magad az önismeret mellett ééés

ÉLD MEG ÉLETED LEGSZEXIBB NYARÁT!

 

A legnagyobb szeretetemmel ölellek,

Anna ♥

Self-Love Coach és a Modern Istennők Kézikönyvének írója

 

U.i.: Hogyha pedig a hallgatás és az olvasás mellé még egy Aperol Spritzet is elkortyolgatsz a tengerparton, az biztosan bekerül a nyár legcsodálatosabb pillanatai közé. Ha így lesz, mindenképpen várom róla a fotót! 😉

>>> NYÁRI ÖNBIZALOM ERŐSÍTŐ CSOMAG / Istennő Különkiadás <<<

kulonleges_nyari_onbizalom_erosito_csomag_3.jpg