Kislányként csókolommal köszöntem a 30 éves „néniknek”. Tiniként olyan akartam lenni, mint Ők, a Nők. Húsz évesként úgy képzeltem, hogy 30 éves koromban éppen az egyik olasz divatfőváros csodálatos cégének a márkakommunikációján dolgozok – és biztos voltam benne, hogy ekkorra már Édesanya leszek Álmai Férfija mellett. Aztán 25 évesen abbahagytam a hatalmas tervezgetéseket és elkezdtem élni az életem. Most pedig eljött a nap.

 

2018. október 23-án 30 éves leszek

Írhatnám, hogy gyorsan elrepült ez a harminc év, vagy akár csak az elmúlt év is milyen hamar eltelt – de nem így érzem. Inkább nagyoooon tartalmas volt!!! Élményekkel, hegyekkel és völgyekkel, kalandokkal és kihívásokkal, szakításokkal és szerelmekkel, egy eljegyzéssel és esküvővel, képzésekkel és tanulásokkal, tréningekkel és olvasással, coachingokkal és workshopokkal, vállalkozás indítással és elkeseredéssel, Glamour megjelenéssel és sok sírással, és még annyi sok minden mással teli…

Ennek alkalmából pontosan kettő és fél 😀 dologgal készültem Neked, mert bár imádok ajándékokat kapni, de legalább annyira szeretem megosztani az örömömet Veled, Veletek is, akik mindig a Hála-listám legtetején foglaljátok el kiérdemelt helyeteket.

 

30 dolog, amit 30 évem alatt tanultam

Bizony, bizony. Elkészítettem és összegyűjtöttem Nektek azt a 30 felismerést, amit az elmúlt 30 évemben tanultam. Gondolom nem fogsz nagyon meglepődni rajta, hogy a legtöbb önismereti tanítás is egyben – valljuk be őszintén, mit is várhatnánk egy Self-Love Coachtól… 😀

És érkezzen is a videó, amivel egyfajta szombat reggeli, szigorúan pizsamás hagyományt indítok el:

 

Jin és Jang, avagy a Harcos Istennő kihívás

A kettő mellett a fél pedig arra vonatkozik, hogy nemcsak én, hanem Húgom, akit Kollár Kata edzőként ismerhetsz, is most ünnepli a szülinapját, méghozzá a 25-et! 🙂 Pontosan 5 év, 2 nap és 1 óra van közöttünk. 🙂 Éppen ezért, hogy ezt a két szép számot együtt ünnepelhessük Veletek is, egy időben indítjuk el a 7 napos kihívásainkat.

  • IDE kattintva csatlakozz a Modern Istennők zárt csoportjához, ahol október 23-án indul el a jin-energiáidat erősítő kihívásunk.
  • IDE kattintva pedig csatlakozz a Boldog Harcosok októberi fit kihívásához és hozd ki magadból a legtöbbet!

 

Legnagyobb szeretetemmel ölellek és kíváncsian olvasom a Te legnagyobb felismerésedet is,

Anna ♥

Self-Love Coach és a Modern Istennők Kézikönyvének írója