Modern Istennők Kézikönyve Kiegészítő Anyagok

 

Kollár Anna Self-Love Coach és a Modern Istennők Kézikönyvének írója összeállította egy különleges kiegészítő csomagot a Kézikönyv legfontosabb gyakorlatai mellé. Gyönyörűen kivitelezett, könnyedén kinyomtatható anyagok.

Mi találsz a kiegészítő anyagokban?

  1. Az EGYetlen Szokás
  2. Jelenértékelés
  3. Modern Istennő Fogadalom
  4. Szeretet vs. Félelem táblázat
  5. és még sok minden más…
Egyébként nem tudom, Te hogy vagy vele, de én számtalan és egy, ehhez hasonló szuperhasznos anyagot, ingyenes ebookot töltöttem le anno, amiknek a megvalósítására végül sosem jutott időm
 
Ettől nemcsak azt éreztem, hogy sosem jutok a tennivalóim végére (mivel minden ilyen plusz ötlettel, tippel hozzáadódott plusz 1 a listámhoz is), de újra és újra konstatáltam, hogy „na, még ennyire sem vagyok képes…”
 
Ne halogass és ne akarj mindent egyszerre! Oszd el a kiegészítő anyagokat magadnak egy hétre, hogy mindennap foglalkozz pár percet az önismereteddel. 

NE ÁLMODD AZ ÉLETET, HANEM ÉLD AZ ÁLMAID!

„Azt kérdezzük magunktól: ki vagyok én, hogy brilliáns, gyönyörű, tehetséges és fantasztikus legyek?

Valójában úgy kell feltenni a kérdést: ki vagy te, hogy ne lehetnél mindez?”

– Marianne Williamson –

Kollár Anna

Coach, vállalkozó, egy 3 éves anyukája, (végre boldog) feleség, bestseller író

 

Kollár Anna Self-Love Coach, a Modern Istennők Kézikönyvének bestseller írója, a női energiamenedzsment rendszerére épülő tudástár és közösség, a Self-Love Club alapítója, motivációs tréner.

Naponta több tízezer Nőt inspirál online platformjain, Facebook és Instagram oldalán, hírlevelein keresztül – hogyan válaszd a szeretetet a félelem helyett és éld meg a benned élő modern Istennőt – melynek köszönhetően számtalan Nő indult el saját útján, hogy megvalósítsa álmai életét.

A saját Ego-lányával több mint 16 év önismereti munkájának és számtalan tréningnek köszönhetően barátkozott meg. A Budapesti Corvinus Egyetem BA és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem MA elvégzése után felvételt nyert a new york-i székhelyű Institute for Integrative Nutrition Holistic Wellness és Health Coach képzésére. Folyamatosan képzi magát, hiszen hiszi, hogy mindannyian tanulni és tapasztalni érkeztünk a földre.

„Hiszek benne, hogy az önismeret szexi és a boldogságunk titka nem más, mint az igazi Énünk feltétel nélküli szeretete és elfogadása.” 

Kollár Anna Self-Love Coach  | ÁSZF © 2023