⛔ STOP! KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG! ⛔

Egy igazán különleges meglepetésem van számodra. Készen állsz?


Legújabb Online Workshopunk május 15-től elérhető a Self-Love Clubban!

Találd meg a küldetésed Online Workshop 

Ne keressük az élet elvont értelmét. Mindenkinek megvan a saját meghatározott hivatása vagy küldetése az életben, hogy egy konkrét, betöltést igénylő feladatot végezzen el. Ezen a téren az illető nem helyettesíthető, az élete sem ismételhető meg. Ezért mindenki feladata egyedülálló. – Viktor Frankl

Emberként vágyunk rá, hogy megtaláljuk az élet értelmét és az életfeladatunkat. Belénk van programozva, hogy keressük az élet értelmét, az okot, amiért megszülettünk, a motivációt, hogy örömmel keljünk ki az ágyból.

A kutatások igazolják, hogy azok akik megtalálták a küldetésüket, boldogabbak, továbbélnek és egészségesebbek.

Személy szerint, én hiszem, hogy mindannyian okkal születtünk a földre, és olyan egyedi erővel, képességgel, történettel rendelkezünk, ami másokat is szolgál, a kiteljesítése pedig boldogan sikeressé tesz minket.

Készen állsz elindulni a küldetésed útján?

Self-Love Club

[ÖNISMERETI TUDÁSTÁR ÉS KÖZÖSSÉG ELFOGLALT NŐKNEK]

A Self-Love Club kifejezetten olyan elfoglalt Nőknek szól, akik szeretnék fejleszteni önmagukat, mernek változtatni a megszokotton, de tisztában vannak vele, hogy kevés idejük van önmagukra. Kollár Anna Self-Love Coach és csapata támogat, hogy magabiztosabb és felszabadultabb Nővé válj az apró szokások erejének köszönhetően. Hatékony önismereti és öngondoskodási rutin a 21. századi Nőnek!

Gondolj bele, mi lett volna, ha még hamarabb elengedem az örök maximumra való törekvést és elkezdem napi 10 perc énidővel?

Régebben mindig vártam a tökéletes alkalmat. Vártam azt az időszakot, amikor végre kicsit lelassulnak, helyükre kerülnek a dolgok, és én elkezdhetek egy új, pozitív szokást, kicsit többet foglalkozhatok az önbizalmam erősítésével és összességében önmagammal. Vártam, vártam, de ez az időszak csak nem jött el… Sőt! Mintha egyre csak sokasodtak volna a feladatok, a szerepkörök, a felelősség, a fáradtságom mértéke. Egyre frusztráltabb és türelmetlenebb lettem, és egyre gyakrabban kerültem közel a kiégéshez.

Ezen változtatott az Self-Love Club, a meditációs és öngondoskodási rutinom.

És mindez egy apró gondolkodásmódbeli változással indul…

Baromi nehéz mindenhol helyt állni és állandóan a legjobbat kihozni magunkból… 

Az elvárások egyre magasabbak, és olyan mintha az egész felnőttlét csupán egy örök mókuskerék lenne, amibe ha egyszer beszállsz, többé nincs kiszállás – csak a tempó lesz egyre gyorsabb.

Kislányként azt hittem, hogy majd lesz egy pont, ami után minden egyre könnyebb lesz. De ez a valóságban egészen máshogy alakult…

Az önismereti utamnak és az öngondoskodási rutinomnak hála most már tudom, hogy ez a pont éppen akkor jön el, amikor Te megfordítod a sorrendet! Na nem az életed teljes felforgatására buzdítalak, épp ellenkezőleg.

Itt az idő, hogy átértékeljük a legapróbb, pozitív szokások erejét és visszahelyezzük a fókuszt oda, ahonnan minden kiindul:

Önmagadra.

Mert ennél sokkal TÖBB van Benned! És ennél sokkal TÖBB van az Élet nevű játékban is, ami sokak mellett észrevétlenül elmegy. Mert ha itt vagy, ha ezt a sort olvasod, akkor tudom, hogy már Te is felismerted. ❤️

És van egy csodálatos hírem!

Ha tudod, hogy több van Benned, több van az életben, de nem tudod, hogy HOGYAN hozd ki magadból, HOGYAN változtass a jelenlegi életkörülményeiden, akkor itt vagyunk. A Self-Love Club csapata és tudásanyaga elkísér Téged a boldogan sikeres Éned megismerésének útjan! Gyere, tarts velünk!

 

Vágysz rá, hogy boldogabb, sikeresebb és magabiztosabb legyél, de nem tudod, hogy hol kezd el?

 

 

Szeretnéd nőiesebbnek érezni magad, de mintha mindig ez lenne az utolsó a listádon? Mintha mindig TE lennél az utolsó a listádon?

KICSODA IS KOLLÁR ANNA?

Self-Love Coach, író, a Self-Love Club alapítója, egy huncut 2,5 éves anyukája, feleség és Nő

 

Naponta több tízezer lelket inspirál online platformjain küldetésével – hogyan válaszd a szeretetet a félelem helyett és válj boldogan sikeres Nővé – és első könyvével, melynek köszönhetően számtalan Nő indult el saját útján, hogy megvalósítsa álmai életét.

A saját Ego-lányával több mint 16 év önismereti munkájának és számtalan tréningnek köszönhetően barátkozott meg. A Budapesti Corvinus Egyetem BA és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem MA elvégzése után felvételt nyert a new york-i központú Institute for Integrative Nutrition Holistic Wellness és Health Coach képzésére. Folyamatosan képzi magát, hiszen hiszi, hogy mindannyian tanulni és tapasztalni érkeztünk a földre.

Anna sokáig érezte úgy, hogy az élete irányítása nem az Ő kezében van. Amíg az öngondoskodás és meditációs rutinjának hála újra a saját történetének főszereplőjévé nem vált. És most Téged is erre az útra hív meg!

“Hiszek benne, hogy az önismeret szexi és a boldogan sikeres Nők titka nem más, mint az igazi Énjük feltétel nélküli szeretete és elfogadása. Az önfegyelem cselekvésbe ültetett önszeretet.” 

.

ÜDVÖZÖLLEK AZ ÚJ KEDVENC HELYEDEN AZ INTERNETEN:

BEMUTATOM NEKED A SELF-LOVE CLUBOT!

.

Tudom, hogy elfoglalt vagy. Tudom, hogy túl vagy terhelve. Tudom, hogy szeretnél a leghatékonyabb lenni még abban is, ahogyan önmagaddal törődsz. Éppen ez vezérelt a Club létrehozásában.

Napi 15 perc, amit az önismereti rutinodra szánsz. A napod 1%-a, ami az életed 99%-át boldogabbá és harmonikusabbá teszi – miközben végre azt érezheted, hogy nem vagy egyedül.

A Self-Love Clubot kifejezetten ambíciózus és elfoglalt Nőknek álmodtam meg, akik szeretnék kihozni a maximumot az énidejükből és a feltöltődésükből is.

Akár az önismereti utad elején, akár a mélyén jársz, a Self-Love Club Neked lett kitalálva, ugyanis:

✔ a 4 lépéses női energiamenedzsment rendszerére épül,

✔ segít kialakítani ÉS fenntartani az öngondoskodási és meditációs rutinodat,

✔ támogat, hogy folyamatosan újat tanulj önmagadról és egyre jobban megismerd magad,

megerősít benne, hogy értékes, gyönyörű és szeretni való Nő vagy,

✔ az önfegyelmed erősítésével együtt az önbizalmad is egyre stabilabbá válik,

✔ érezni fogod, hogy nem vagy egyedül és hogy segítséget kérni teljesen rendben van,

✔ egyre hatékonyabbá válsz, ahogy felismered, hogyan működik az energiád és átalakul az időhöz, teljesítményedhez való hozzáállásod.

 

.

Boldogság. Siker. Önbizalom.

Mindezt napi 15 perc befektetéssel. ?

EZT ÜZENIK NEKED A SELF-LOVE CLUB TAGJAI:

A boldogan sikeres Nők titka, hogy tudatosan időt szánnak önmaguk megismerésére, 
fejlesztésére.

 

És felismerték, hogy az önfegyelem cselekvésbe ültetett önszeretet – ez adja az önbizalmuk alapját.

SZÓVAL MIT IS KAPSZ A SELF-LOVE CLUBBAN?

– 7 napos próbaidőszakot mindössze 1.990 Ft-ért –

EZT ÜZENIK NEKED A SELF-LOVE CLUB TAGJAI

– napi 15 perc önmagadért és a sikeredért –

Mikor NEM való Neked a Self-Love Club önismereti program?

Őszinte leszek, ez a program nem való mindenkinek!

.

⛔ Ha úgy érzed, hogy minden rendben van az életedben és már most is szereted önmagadat.

⛔ Ha már megtaláltad az egyensúlyt a szerepeid között és minden kérdésedre, megvan a válaszod.

⛔ Ha mélyebb traumát szeretnél feldolgozni. Ebben az esetben pszichológust vagy pszichiátert érdemes felkeresni.

⛔ Ha szerinted nem fontos, hogy foglalkozz az önismereteddel, mert az úgysem old meg semmit.

⛔ Ha úgy gondolod, hogy nem fog beleférni az életedbe heti kétszer 10 perc énidő, akkor teljesen felesleges belekezdened. Ha nem priorizálod magadat ennyi időre sem, akkor még nem állsz készen.

Ha a varázspirulát keresed, ami azonnali megoldást nyújt. A Club egyik alapszabálya, hogy maratont futunk és nem sprintet.

⛔ Ha minden gondolatra az első reakciód, hogy: „ezt már hallottam”.

KÉSZEN ÁLLSZ?

VÁGJUNK IS BELE!

NÉHÁNY PÉLDA A MÁR MOST ELÉRHETŐ CLUBOS TANANYAGOKBÓL:

Folyamatosan figyelünk rá, hogy megalkossuk számodra a megfelelő arányt. Azonnal alkalmazható önismereti gyakorlatok, motiváció minden helyzetre, vezetett meditáció, ami leföldel és megteremti a belső békéd. És a mélyebb tananyagok, amik az önismereti tudásod újabb és újabb területeit színesítik – így a személyiséged újabb oldalát nyitják meg előtted.

A CLUBBAN ELÉRHETŐ CLUBOS MESTERKURZUSOK:

A Self-Love Mesterkurzusokat meghívott szakértők tartják és az Online Workshopokhoz hasonlóan egy-egy mélyebb témát dolgoznak fel. Stílus, érzékiség és a transzgenerációs hatások… Tudásanyag, ami elindít, elgondolkoztat, utat mutat. 

MIT TALÁLSZ MEG MÁRIS A CLUBBAN?

ÖNISMERETI ÓRAREND ÉS KÖNNYŰ KERESÉS

✔ az Önismereti órarended a hónap témája köré épül, így olyan, mintha minden hónapban egy új online kurzuson vehetnél részt

✔ az órarendedet letöltheted és minden nap kipipálhatod a tananyagot, amit meghallgattál, így erősíti az önismereti rutinod kialakulását

✔ a Clubban kereshetsz aszerint is, hogy éppen mennyi időd van (pl. max 5 perc) és hogy mihez van kedved (pl. meditáció)

MILYEN TÉMÁKKAL TALÁLKOZHATSZ A CLUBBAN:

Ideális Énkép Online Workshop – a személyiségfejlesztésed alapja

Az önbizalom 4C formulája – azonnal alkalmazható gyakorlat

5 perces reggeli és esti vezetett meditáció – keretezd a napodat belső békével

Az önfegyelem szabadsága motiváció – megerősít és erőt ad

SELF-LOVE CLUB

– klub és közösség elfoglalt Nőknek, akik boldogan sikeresek akarnak lenni –

 • Havonta új önismereti tananyag
 • Negyedévente új Mesterkurzus meghívott szakértővel
 • Hozzáférés a több, mint 230+ tananyaghoz
 • Azonnal elérsz majdnem 50 vezetett meditációt
 • Azonnal elérsz 25+ motivációs videót
 • Havi ÉLŐ Női kör & mentoring Zoomon Annával
 • Havi Önismereti Órarend
 • Hozzáférés az eddigi Webináriumok felvételeihez
 • Exkluzív zárt Facebook csoport csodálatos támogató közösséggel
 • Letölthető anyagok és háttérképek
 • Exkluzív kuponok és kedvezmények a kedvenc hazai márkáidnál
 • és még annyi minden más…

Olyan, mintha egyszerre elérnél közel 30 online önismereti tréninget, amit teljesen magadra szabhatsz. Egyedülálló lehetőség – 7 napos próbaidőszak mindössze 1.990 Ft-ért! ❤️

Próbáld ki 7 napig mindössze 1.990 Ft-ért!

Gyere, csatlakozz az exkluzív Self-Love Clubba most soron kívül, és tapasztald meg, hogy milyen sokat ad egy önismereti rutin és egy igazán támogató közösség egy hétig! ?

Hogyha a 7. nap után is szeretnéd velünk folytatni, akkor nincs semmi tennivalód, mindössze havi 9.990 Ft-ért automatikusan hivatalos Club-taggá válsz. Ha nem szeretnéd folytatni, akkor pedig a fiókodon belül le tudod mondani a 7. nap lejárta előtt az előfizetésedet, és gazdagabb lettél egy fantasztikus tapasztalattal. ❤ Várunk sok szeretettel!

NAPI 15 PERC ÖNISMERETI ANYAG

Minden nap hozzáférhetsz az aznapi vezetett meditációdat, motiváló gondolatodat vagy önismereti gyakorlatodat tartalmazó videódhoz és hanganyagodhoz. Önismereti rutin könnyedén.

HAVI ONLINE MODERN ISTENNŐ KÖR

A csak klubtagoknak Zoom-on keresztül minden hónapban élőben bejelentkezek egy előre megadott időpontban, ahol egy gyönyörű, lélekfeltöltő női körnek lehetsz a részvevője és felteheted kérdéseidet.

HAVI ÖNISMERETI ÓRAREND

Minden hónapban a Club videótárában megtalálod a hónap önismereti órarendjét havi lebontásban, bármikor visszanézhető formában. Plusz, akár ki is nyomtathatod!

KÖNNYEDÉN ELÉRHETŐ

Akár a telefonodon, akár a laptopodon könnyedén meghallgathatod az aznapi 10 perces önismereti anyagodat. Épp csak menet közben van rá időd? Hallgasd a Soundcloudon az aznapi motivációd!

HAVI ONLINE WORKSHOP AZ ELMÉLYÜLÉSÉRT

Minden hónapban az életed egy területére, a pozitív gondolkodás egy újabb elemére fókuszálunk. Ezt fogja segíteni a hónap Online workshopja és a havi mantrád is.

ZÁRT TÁMOGATÓ KÖZÖSSÉG

Egy olyan csodálatos közösség tagjává válsz, ahol bármikor kérdezhetsz, ahol minden nap motiválnak és valóban hisznek Benned. Csak Self-Love Club tagoknak szóló zárt csoport!

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

Töltsd le a hónap mantráját a telefonod vagy a laptopod háttérképének, így mindig Veled lesz stílusos formában. Emellett számtalan, az önismeretedet segítő munkafüzet segíti az elmélyülést.

EXKLUZÍV 20% KEDVEZMÉNY

A Self-Love Club tagjainak minden online termék és élő előadásom árából 20% kedvezmény jár!!! Bizony, jól olvastad!!! 🙂 Így a tagságod akár már azonnal meg is térülhet!

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

K: Meddig tart a próbaidőszak?

V: A próbaidőszak 7 napig tart, majd automatikusan megújul az előfizetésed a 7. nap délután havi 9.990 Ft-ért. Ha nem szeretnél Self-Love Club tagja lenni vagy szeretnél egy kedvezőbb csomagra (féléves - ami mellé 1 hónap ajándék tagság jár / éves - aminél 4 hónap ajándék!!!) valamilyen oknál fogva a próbaidőszak után, akkor írj nekünk egy emailt a hello@kollarannacoach.hu címre a próbaidőszakod 6. napjáig, és mi nem fogjuk levonni a havi díjat, vagy segítünk másik csomagra váltani, illetve lemondhatod a Fiókodon belül is. ?

K: Hogyan működik a fizetés?

V: A Self-Love Club egy előfizetéses tagsági rendszer, ami úgy működik, mint bármelyik előfizetéses rendszer (pl. Netflix, HBO Go, stb.). A megadott bankkártyádat regisztrálja az OTP Simplepay rendszere - vagyis mi semmiképpen sem férünk hozzá - és minden hónapban a hónapfordulódon / félév fordulódon / évfordulódon automatikusan levonja róla az összeget. Egészen addig, amíg Te úgy nem döntesz, hogy egyetlen kattintással lemondod a Fiókodon belül vagy írsz nekünk egy emailt. ?

K: Ha egyszer lemondtam, visszajöhetek még?

V: A Self-Love Club célja az, hogy egy nagyon különleges közösséget alkossunk. Nem szeretjük a ki-be ugráló tagokat. Ha lemondod az előfizetésed, 6 hónapig sajnos nem tudsz újra csatlakozni. Ha 2x lemondod, véglegesen kizártad magad a csoportból.

K: Mi az a Self-Love Club?

V: A Self-Love Club egy online havidíjas klub és közösség elfoglalt Istennőknek, ami könnyedén és örömtelien segít az önismeretet mindennapi rutinná tenni. Napi körülbelül 10-15 perces videók és hanganyagok segítségével közelebb kerülhetsz az igazi, legboldogabb Énedhez! Csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz és válj egy igazán támogató közösség tagjává.

K: Honnan tudjam, hogy nekem való a Self-Love Club?

V: Neked való, hogyha még az önismereti utad elején tartasz és szeretnél hatékonyan elmélyedni benne, hogy mihamarabb megismerhesd az igazi Éned. Neked való, hogyha már régóta foglalkozol önfejlesztéssel, de időnként nehezedre esik fenntartani a rutinodat vagy visszatérni a rutinodhoz, amikor letértél az utadról. Neked való, hogyha úgy érzed, hogy egyedül vagy és szeretnéd napi szinten megtapasztalni egy támogató és összetartó közösség erejét. Neked való, hogyha kíváncsi vagy az általam használt önismereti gyakorlatokra és szeretnél belelesni a titkaimba. 😉 Neked való, hogyha olyan önismereti eszközt keresel, ami mindössze havi 9.990 Ft-ba kerül - és ezt most 7 napig kipróbálhatod mindössze 1.990 Ft-ért.

K: Hogyan jutok hozzá a Self-Love Club anyagaihoz?

V: Minden anyagot - motivációs videót, gyakorlatot, vezetett meditációt, a havi órarendedet és letölthető háttérképeket - elérsz a Self-Love Club belső felületén! Hozzáférhetsz a laptopodról vagy a telefonodról. Hogy minél könnyedebben fent tudd tartani az önismereti rutinodat, összeállítottam Neked a havi Önismereti órarendedet. 😉 PLUSZ! Csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz, ahol megismerheted a Hozzád hasonló gondolkodású, nyitott Nőket, akik mernek tenni azért, hogy boldogan sikeresek legyenek. Oszd meg velünk a sikereidet vagy bánatodat, találj rá a Megvalósító társadra vagy keresd meg a Könyvklubod tagjait közöttük. Magas rezgésszint és hihetetlen támogatás! 😉

K: Mennyi időt kell rászánnom a Self-Love Clubra?

V: Teljesen Rajtad múlik, hogy mennyi időt tudsz rászánni napi és heti szinten! Minden tananyagot úgy építettem fel, hogy könnyedén beépíthesd a mindennapjaidba. Például elindíthatod a hanganyagokat a reggeli készülődésed közben, vagy meghallgathatod a munkába/iskolába menet-jövet, akár a villamoson, akár az autódban. De természetesen tudom, hogy vannak olyan napok, hetek, amik túúúlságosan is leterhelőek. És bár pont ilyenkor lenne rá a legnagyobb szükségünk, mégis hajlamosak vagyunk ezekben az időszakokban hátrasorolni önmagunkat. A Self-Love Club lényege, hogy egy ilyen periódus után (és közben :)) se érezd elveszettnek magad, hanem tudd, hogy van egy áramlás, egy folyamat és egy közösség, ahova bármikor visszacsatlakozhatsz ÉS azonnali feltöltődést ad a lelkednek! Egyre viszont emlékezz, nem véletlenül lettél a Self-Love Club tagja. A belső GPS-ed azt sugallta, hogy csatlakozz, hogy kialakítsd az önismereti rutinod, így bátran merj hallgatni rá. 😉

K: Mi van akkor, ha nem tudom meghallgatni az összes anyagot a hónapban?

V: Egyrészről az összes anyag megvár és elérhető marad számodra a jövő hónapban is, ami azt jelenti, hogy úgy osztod be az idődet és úgy alakítod az anyagok struktúráját, ahogy Neked a legideálisabb. (Az összes anyag egyben elérhető a videótárban, így ha éppen csak motivációra vagy csak vezetett meditációra vágysz, akkor azzal töltheted fel a lelked.) Másrészről, bár minden hónapban lesznek új anyagok, de a legtöbb ismétlődni fog. Pont azért, mert ezeket a gyakorlatokat nem elég egyszer meghallgatni és megcsinálni! Hiszen a pozitív gondolatok és szokások rutinná tétele nem egy könnyen megvalósítható tett, hanem egy hosszú és végtelenül izgalmas folyamat. Mivel a Self-Love Club elsődleges célja az önismereti rutinod kialakítása és megerősítése, így a belső struktúrát is pontosan ennek mentén építettem ki. Ha egy-két alkalmat kihagysz, vagy még nem érzed, hogy elég mélyen beépült, ne aggódj, még találkozni fogsz vele! 😉

K: Hogyan tudom törölni a tagságomat?

V: A legjobb az egészben, hogy nincs semmi kockázat a csatlakozásban. Hogyha úgy érzed, hogy a Self-Love Club nem Neked való, a tagságod törlését a hello@kollarannacoach.hu email címen (hétköznap 9-17 óra között érhető el az ügyfélszolgálatunk) és a Fiókodon belül is lemondhatod. A tagságod törlése azt jelenti, hogy a. következő hónaptól kezdve a havi díjad nem kerül levonásra. Az adott hónap leteltéig még hozzáférhetsz az anyagokhoz. A fizetés megkönnyítése érdekében a Self-Love Club egy előfizetéses rendszer, vagyis amennyiben nem kéred a tagságod törlését, úgy a következő hónap is automatikusan számlázásra és levonásra kerül.

K: Nekem való a Self-Love Club, ha még csak most kezdtem el foglalkozni az önismerettel?

V: IGEN! IGEN! IGEN! Neked való, hogyha még az önismereti utad elején tartasz és szeretnél hatékonyan elmélyedni benne, hogy mihamarabb megismerhesd az igazi Éned. A Self-Love Clubot olyanra terveztem, amilyenre nekem lett volna szükségem az utam elején. 🙂 Mindent beleadtam, ami nekem anno a legtöbbet adta.

K: Még maradt bennem kérdés, hol tudom feltenni Neked?

V: Írj nekünk bátran a hello@kollarannacoach.hu email címre és Edit kolléganőmmel igyekszünk maximum 48 órán belül, a legpontosabban válaszolni Neked. 🙂