Rólam mondtátok

A Ti visszajelzéseitek mutatják, hogy jó úton járok és hogy valóban megéri minden egyes perc, amit coachinggal, előadással vagy írással töltök! 🙂

„A coachingod erőt és bátorságot ad nekem. Erőt és bátorságot ahhoz, hogy önmagam legyek, hogy Nőként létezzek, hogy hálás legyek a pillanatért, hogy boldog legyek. Megtanít arra, hogyan is küzdjek meg a legnagyobb félelmeimmel, és hogyan nyomjam el a bennem rejtőző Ego-lányt. Talán még sosem kaptam ekkora lelki feltöltődést, ekkora (ön)szeretet-dózist, amit Tőled a beszélgetéseink során. Pár hónappal ezelőtt úgy éreztem semmi sem elég, hogy képtelen vagyok megállni, köszönetet mondani; de Te megtanítasz rá. Egyike vagy azoknak, akiket teljes mértékben tisztelek a munkádért való odaadásod miatt, ezért is kívánok mindenkinek egy olyan „Léleköltöztetőt”, mint amilyen Te is vagy; egy személyt, akinek bármit elmondhatok, félelmek és visszautasítás nélkül, aki aktívan figyel és megértően hallgat, aki rávezet téged a helyes útra, aki felismeri, milyen csodás is vagy, aki érdek nélkül szeret és tisztel úgy, ahogy vagy. Csodálatos Nő és Self-Love Coach vagy, és ez minden egyes nap eszembe jut, amikor azt mondom, hogy én is olyanná akarok válni, mint Te!”

Boros Szimonetta, PR asszisztens

„Anna Self-Love Coaching programjának köszönhetően már nem törődök bele abba, ami van. Felismertem, hogy mindenen lehet változtatni, csak akarni kell. Az új mottóm: Akard jobban, mint amennyire félsz tőle.”

Timár Krisztina, Minőségbiztosítási mérnök és Beautyrobik oktató

„Anna coaching programja alatt megtanultam, tudatosan keresni a jót magamban és magam körül, gyakrabban vagyok hálás, akár apróságokért is, és sikerült felismernem, hogy az élet valójában tele van csodálatos dolgokkal, ha képes vagyok tudatosan megteremteni, és befogadni őket. Sokkal magabiztosabban és tudatosabban élem meg a mindennapokat, pozitív és hasznos célokat tudok felállítani, valamint meg is teszem az elérésükhöz szükséges lépéseket, így folyamatosan érzem a fejlődést. Mindenkinek ajánlom a coaching programodat, aki nem elégedett magával és tudja, hogy valami hiányzik az életéből, de nem tudja mi az. A coachingban senki nem fog csalódni, aki nyitott az újdonságra, és akar tenni azért, hogy jobban érezze magát a „MOST”-ban.”

Turi Zsófia, Service Desk Agent

„Bátorságot igényel, hogy mindazt, amit egy-egy coaching alatt Annával megbeszélünk alkalmazzam, de egyre többször ugrom védőháló nélkül, ami néha őrültségnek tűnik, valójában a komfort-zónám maximális elhagyása. Csodás! 🙂 A „melléktermék” a teremtés. Kezdek ugyanis igazi teremtővé válni. Ajánlom Mindenkinek, aki változtatni akar, aki ki akarja nyitni a Világát egy csodás élményre, egy klassz „utazásra” Önmagával. És aki nem fél a „végeredménytől”, az újjászületéstől. Olyan boldog vagyok, hogy ismerhetlek Anna!”

Horváth Réka, Pénzügyi szakértő

„Nagyon-nagyon várom, hogy végre a kezemben tarthassam! Jó érzés, hogy így egy picit mindig velem leszel.”

Balika Dorottya, Orvostanhallgató

„Imádtam, hogy a feladatoknak köszönhetően ennyire aktív részese lehettem a könyvnek, és egyből a gyakorlatban is tudtam kamatoztatni a leírtakat. Kötelező olvasmánnyá tenném minden Nőnek, aki elindult az önismeret útján, és aki ki akarja magából hozni az igazi Énjét – a tiszta, magabiztos, tudatos Modern Istennőt.”

Alexy Vivien, Lifestyle YouTuber

„Ezt a könyvet mindazoknak ajánlom, akik valamit változtatni szeretnének az életükön, de még nem tudják, hogy hol kezdjék el. Egy nagyon értékes önismereti tréninggel egyenlő, ami hihetetlenül segít az önbizalom erősítésében és a félelem, a kétségek legyőzésében, így megtanuljuk még jobban szeretni önmagunkat – hiszen ez a boldogság legfőbb titka.”

Békési Katalin, SEO szakértő és Zumba oktató

„Imádom a Modern Istennő csoportot, annyira igazi, annyira őszinte és annyira szupercsapat, hogy nincsenek rá szavak. Gratulálok, óriási dolog ekkora közösséget felépíteni, ahol mindenki ennyire fantasztikusan oda teszi magát. El sem tudom mondani mennyire hálás vagyok, hogy vagy. Hogy ilyen szinten tereled a csoportot, hogy ebbe időt, energiát fektetsz, és úgy törődsz mindenkivel, mintha a gyermekeid lennénk. Végtelenül örülök annak, hogy része lehetek ennek a fantasztikus csoportnak.”

Biacsi Annamária, Cégvezető

„Self-Love Coach? – sokat gondolkoztam azon, hogy ez mit is jelenthet, de Anna bevezetett ennek az új keletű fogalomnak a világába, rávilágítva arra, hogy „önmagunk szeretetének” alapvetőnek kellene lennie. Anna hitelességével iránymutatást ad nekünk, Lányoknak, Nőknek, hogy mit érdemes annak érdekében tennünk, hogy igazi önmegvalósító, sikeres, boldog és kiegyensúlyozott emberi kapcsolatokkal rendelkező Modern Istennőkké váljunk. A Titok című könyv alapján, én ezt a könyvet a Nőiesség Titkának nevezném.”

Zatik Dóra, Igazgatói asszisztens és Sales koordinátor

 

 

„Ült velem szemben a lány. Harmóniában volt önmagával és a világgal, és látszott, hogy a lelkesedése őszinte, belülről jön. Kérdezett és tényleg érdekelte a válasz. Mivel már előre „kiadta magát” az írásain keresztül, úgy éreztem, meg fog érteni, neki nyugodtan mesélhetek az életemről, az álmaimról. Nagyon hálás voltam neki, hogy elfogad olyannak, amilyen vagyok. Alig várom, hogy újra találkozzunk! 🙂 „

Vincze-Orel Dorottya, Pénzügyi szakértő

 

„Már a belépés pillanatától kezdve körülvett minket Anna segíteni akarása és szeretete! Igazán tökéletes alap ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaid!”

Csontos Tími, Tréner

 

„Nagyon tetszett, hogy a munkafüzet segítségével lépésről lépésre végighaladtunk a feladatokon és mindenki megoszthatta a gondolatait (vagy éppen nem:)). A kis létszám nagyon inspiráló! 🙂 „

Turi Zsófi, Tech Support Analyst

 

„A legjobban a Self-Love Workshop felépítése, Anna szakmai tudása és a lányok pozitív hozzáállása tetszett! Minden itt lévő ember történetét, jellemét nagyon inspirálónak találtam. Teljesen feltöltöttek!”

Niederhoffer Viola, Sales support

 

„Nagyon sokat adott a Self-Love Workshop, tele inspiráló gondolatokkal, jobbnál-jobb feladatokkal, történetekkel és egy fantasztikus csapat részeként, lassacskán Álom-lánnyá válhatok! 🙂 Köszönöm (ismét) Anna! :)”

Sárvári Dorina, egyetemista

 

„Pozitív lányokkal vagyok körbevéve, akik hasonlóan tele vannak célokkal. Itt van idő feltöltődni a rohanós napok után gondolkozni, értékelni akár az apró sikereinket is. Ajánlom mindenkinek, aki dolgozni szeretne önmagán, hogy gyorsabban cselekedjen és érje el a céljait.”

Sitku Fruzsina, HR asszisztens és divatblogger

 

„A sok beszélgetés, gondolatok megosztása a csoporttagokkal csodálatos élmény volt. Inspiráló a biztatás és azok az emberek, akik szintén megvalósítják az Álom-énjüket és akikről én gondolkodás nélkül elhiszem, hogy meg is tudják csinálni!”

Kolozsvári Krisztina, Szoftverfejlesztő

 

„Mindenkinek, aki szeretné jobban megismerni önmagát és szeretne fejlődni. Tetszettek a gyakorlatok, a nyitott, barátságos légkör és hogy Anna személyes élményeket és tapasztalatokat is megosztott velünk.”

Nagy Tímea, Asszisztens

 

pohárszék előadás

 

„Köszönöm a tegnapi meleg fogadtatást az Álom-tábla készítő workshopodon. Fantasztikusan jól éreztem magam, aminek köszönhetően ma reggel nagyon vidáman és telis-tele pozitív energiával ébredtem. Számomra nagyon inspiráló témákat boncolgattunk, inspiráló emberek társaságában. Villámgyorsan elrepült ez a pár óra, amit az Álom-lányok társaságában tölthettem. Köszönöm szépen az élményt! 🙂 „

Reiff Dóra, Ügyvezető asszisztens és Corporate Coach

 

„Sokat mesélt Annáról és a workshopról egy nagyon kedves barátnőm, de a rengeteg workshop után, amin már részt vettem, szkeptikusan álltam hozzá. Szerencsére nagyon pozitívan csalódtam!! 🙂 A nap elröppent, minden könnyedén folyt és tele volt izgalmas kérdésekkel, témákkal. Rengeteget tudtam tanulni belőle, örülök, hogy eljöttem! 🙂 „

Balázs Eszter, Marketing Menedzser

 

„Nagyon tetszik Anna lelkesedése és szakmai felkészültsége. Tökéletes inspiráció és példa kezdő vállalkozók számára. Látszik, hogy benne van a szíve és a lelke. Egy biztos, én már elindultam a TOP Álom-célom megvalósítása útján hála Annának és az Álom-lány közösségnek!”

Sárvári Bettina, CRM tanácsadó

 

„A workshopod azoknak szól, akik valóban ki akarják deríteni, hogy mit is szeretnének akarnak valójában. 🙂 Csak így tovább!”

Zatik Dóra, Marketing asszisztens

 

„Anna workshopja ajándék volt számomra, és mondhatom, hogy életem egyik legmeghatározóbb ajándéka! Minden percében szívtam magamba az inspirálóbbnál inspirálóbb gondolatokat és rezgéseket. 100% feltöltődés, 100% motiváció! Köszönöm!”

Nagy Rita, Értékesítési és marketing vezető

 

„Szeretettel ajánlom Anna workshopját minden Nőnek, aki mielőbb szeretné megvalósítani a kitűzött céljait és nemcsak álmodozni róla, hogy majd egyszer…! 😉 „

Bagi Erika, Cégvezető

 

 

„Anna workshopját ajánlom minden olyan Nőnek, aki még keresi önmagát, szeretné kihozni önmagából a lehetőségeket, vagy egyszerűen csak egy támogató, motivált közösséghez szeretne tartozni.”

Vajai Klaudia, Wedding designer

 

„Mivel nekem a foglalkozásomból adódóan már kidolgozott akciótervem van az elkövetkező min. 4 éves periódusra, ezért nagyon örülök, hogy Anna még emellett is tudott hozzáadni a céljaimhoz. Sokkal tisztábban látom az elkövetkező időszakot és az utamat afelé, amit el akarok érni. Plusz, a legjobb, hogy sokkal tervezettebben élem meg a mindennapjaimat és ez nagy magabiztosságot és örömet ad! 🙂 „

Balla Zita, Reumatológus Rezidens

 

„Annának köszönhetően most már nemcsak pontosan látom a TOP Álom-célom, hanem azt is tudom, hogy képes vagyok megvalósítani azt, amire igazán vágyok – a coaching programnak hála. A workshopoknak köszönhetően pedig egy olyan támogató és pozitív közösség tagjává is válhattam, ahol még több pozitív megerősítést kaptam a céljaim elérését illetően!”

Alexy Vivien, Lifestyle Youtuber

 

„Inspiráló témák, lelkes csapat, célok, célok és még mindig célok! 🙂 „

Meleghegyi Dóra,  PR Menedzser

 

 

,,Szia Anna! Köszönöm a blogodat! 🙂

Annyi mindent csinálok mostanában, márciusban pedig megfejeltem még egy gyorsétterem nyitással és hasonló problémákon megyek és mentem keresztül én is. Úgy érzem, könnyebb egy kicsit, hogy látom, nem vagyok egyedül. Nem a más kára, küzdelme könnyít, hanem hogy engedhetek a velem szembeni elvárás nadrágszíján egy lélegzetvételnyit. Úgyhogy köszönöm az erőfeszítésedet, ami által enyhül az én terhem is. 🙂 Sok sikert neked, és a kitartás meghozza gyümölcsét :)”

Duka Zsófia, Vállalkozó

 

„Úgy érzem, már gyerekkorban érdemes lenni elkezdeni az álmodozást, célkitűzést és élni a fantasztikus hatásaival. Mert tudod, ‘if you can dream it, you can do it’! ;)”

Óvári Gabriella, Bálint fantasztikus Anyukája

 

Célkitűzés és Álommegvalósítás Workshop

 

,,Kedves Anna! Én eddig ugyan nem olvastam tőled egy sort sem, de ez az őszinteség, amit most leírtál megfogott. S valószínűleg nem csak engem. Én is írok több blogot is, így ismerem, tudom mit éreztél a kihívásod közben. Én januárban csináltam végig egy 30 napos kihívást (30 napig csak gyümölcs-, és zöldségleveket ittam), s minden érzésem, hangulatom, félelmem, fájdalmam, örömöm meg lett örökítve a blogomban, mivel én is szeretek írni… Imádtam, és sajnáltam, amikor véget ért. Még írok bele, de korántsem napi szinten. Örülök az őszinteségednek, üdvözlöm az ötletedet és ezen túl egy olvasóval többre számíthatsz!”

Kiss Krisztina, Olvasó

 

,, Annyira tetszik a stílusod! 🙂 Szuper inspiráló.  Örülök, hogy Rád találtam, imádom magam olyanokkal körbevenni, akik inspirálnak!”

Bakos Barbara, Vállalkozó

 

,,Anna, jelentem olvasom a blogodat és imádom az irásaidat! Egyszer írtad, hogy mindenkinek van egy „rehákesztere”. Nekem a blogod az! ♥ Köszönöm.”

Kis Zoé, Grafikus