Hogyan alakítsd ki az önismereti rutinodat?

Kollár Anna Self-Love Coach és a Modern Istennők Kézikönyvének írója összeállította Neked az önismereti rutinod kialakítását segítő csekklistát. A csekklista összesen 19 gyakorlatot tartalmaz, amiket kedvedre megvalósíthatsz és beépíthetsz a mindennapjaidba – így erősítve a ‘szeretem magam’ izomcsoportodat és növelve a magabiztosságodat.

NEKED SZÓL, HA nem szereted a szigorú szabályokat, de vágysz egy követhető rutinra. 

HA szeretnél mélyebben foglalkozni az önismerettel és felfedezni rejtett értékeidet. 

HA úgy érzed ennél több van Benned, de nem tudod, hogyan hozhatnád ki magadból. 

HA szereted az egyszerűen követhető csekklistákat.

Kollár Anna

– a szerzőről

Kollár Anna Self-Love Coach, a Modern Istennők Kézikönyvének bestseller írója, az exkluzív Self-Love Club online klub és közösség alapítója, motivációs tréner.

Naponta több, mint 10.809 Nőt inspirál online platformjain, Facebook és Instagram oldalán, hírlevelein keresztül küldetésével – hogyan válaszd a szeretetet a félelem helyett és éld meg a benned élő Istennőt – melynek köszönhetően számtalan Nő indult el saját útján, hogy megvalósítsa álmai életét.

A saját Ego-lányával több mint 16 év önismereti munkájának és számtalan tréningnek köszönhetően barátkozott meg. A Budapesti Corvinus Egyetem BA és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem MA elvégzése után felvételt nyert a new york-i székhelyű Institute for Integrative Nutrition Holistic Wellness és Health Coach képzésére. Folyamatosan képzi magát, hiszen hiszi, hogy mindannyian tanulni és tapasztalni érkeztünk a földre.

 

U.i.: Ha a gombra kattintva nem sikerült megnyitni az űrlapot, kattints ide! 🙂

Kollár Anna Self-Love Coach | NAIH: 108788/2016 | ÁSZF © 2019