3 NAPOS INGYENES BEVEZETŐ TRÉNING ELFOGLALT ISTENNŐKNEK:

Egy különleges tréning, ami segít felébreszteni a benned élő Istennőt, megtanítja az önszeretet legfontosabb alapkérdését és emlékeztet a legegyszerűbb praktikákra, amikkel növelheted a magabiztosságodat a legelfoglaltabb napjaidon is.

Sokszor érzed magad motiválatlannak?

Nem érzed azt a belső ragyogást, azt az igazi női energiát, amire annyira vágysz?

Nem mered megélni a benned élő Istennőt? Vagy egyszerűen csak sosem találsz rá időt?

Nem tudod, hogyan tudnád a sűrű hétköznapjaidon is feltölteni a testedet-lelkedet-elmédet?

 

Kollár Anna, Self-Love Coach, a Modern Istennők Kézikönyvének bestseller írója és a Self-Love Club alapítója egy különleges ajándékot készített azoknak a Nőknek, akik nem félnek felszabadítani a bennük élő Istennőt és az a céljuk, hogy megismerjék az igazi Énjüket.

Azoknak az elfoglalt Nőknek készítette a 3 napos Ingyenes Bevezető Istennő Tréninget, akik tesznek az álmaikért és folyamatosan fejlesztik tudásukat, önismeretüket, de szükségük van egy kis pozitív megerősítésre és a leghatékonyabb eszközökre  ahhoz, hogy minden helyzetben a szeretet mellett döntsenek a félelem helyett! 

A 3 napos ingyenes Bevezető Istennő Tréning részei

1. nap: ‘Az Istennő TE vagy!’ motivációs hanganyag

  • Ingyenesen letölthető 10 perces motivációs hanganyag, amit bárhova magaddal vihetsz. Bárhol legyél, bármit is csinálj – bármikor meghallgathatod! 
  • A hanganyag pozitív megerősítései észrevétlenül beépülnek a tudatalattidba!
  • Motivál, inspirál, feltölt!

 

2. nap: A szeretetet vagy a félelmet választod? – az önszeretet alapkérdése tananyag

  • A kérdés, ami az egész életemet megváltoztatta és új alapokra helyezte!
  • A 2. nap tananyagábam megismerheted, hogy a hozzáállásod megváltoztatásában rejlő titkot és felfedezheted, hogy milyen egyszerű is döntést hozni ennek ismeretében.

 

3. nap: A Modern Istennő Útmutató

  • Állítsd össze a személyre szabott Istennő Útmutatódat és emlékeztesd magad általa minden egyes nap, hogy mi is az élet értelme, hogy milyen apró dolgoktól érezhetjük magunkat egy átlagos kedden is igazi Istennőnek és hogy mennyi öröm vesz minket körül, ha kinyitjuk rájuk a lelkünket.
  • Plusz! Ismerd meg a Self-Love Coachként összeállított személyes listámat is, amire már évek óta mindig számíthatok, ha úgy érzem, hogy nőként szükségem van egy kis feltöltődésre ahhoz, hogy újra ragyoghassak!

Kollár Anna

SELF-LOVE COACH, ÍRÓ, ELŐADÓ

– a szerzőről

Kollár Anna Self-Love Coach, a Modern Istennők Kézikönyvének bestseller írója, az exkluzív Self-Love Club online klub és közösség alapítója, motivációs tréner.

Naponta több, mint 15.809 Nőt inspirál online platformjain, Facebook és Instagram oldalán, hírlevelein keresztül küldetésével – hogyan válaszd a szeretetet a félelem helyett és éld meg a benned élő Istennőt – melynek köszönhetően számtalan Nő indult el saját útján, hogy megvalósítsa álmai életét.

A saját Ego-lányával több mint 16 év önismereti munkájának és számtalan tréningnek köszönhetően barátkozott meg. A Budapesti Corvinus Egyetem BA és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem MA elvégzése után felvételt nyert a new york-i székhelyű Institute for Integrative Nutrition Holistic Wellness és Health Coach képzésére. Folyamatosan képzi magát, mert hiszi, hogy mindannyian tanulni és tapasztalni érkeztünk a földre.

 

U.i.: Ha a gombra kattintva nem sikerült megnyitni az űrlapot, kattints IDE! 🙂

Kollár Anna Self-Love Coach | NAIH: 108788/2016 | ÁSZF © 2019