INGYENES VEZETETT MEDITÁCIÓ

Töltsd le az új kedvenc meditációdat! ????‍♀️ Csökkentsd a stressz-szinted és növeld a teremtő-energiádat egyszerre!

MAGADRA ISMERSZ?

?‍♀️ Jellemző Rád, hogy inkább mások érdekeit veszed figyelembe, minthogy a saját vágyaidra hallgass.

?‍♀️ Hajlamos vagy túlgondolni, túlaggódni mindent?

?‍♀️ Hogyha valami nem jön össze, azonnal magadat hibáztatod és önszidalmazásba kezdesz?

Nem vagy vele egyedül. ❤

A MEDOLDÁS: ?‍♀

Kollár Anna, Self-Love Coach és bestseller író elérhetővé tette az általa egyik leghatékonyabbnak tartott vezetett meditációját, aminek segítségével képes leszel:

  • kapcsolódni az intuícióidhoz,
  • csökkenteni a stresszt,
  • tudatosan kezelni a negatív érzéseidet, félelmeidet, aggodalmaidat,
  • áthangolni magadat pozitív gondolkodásmódra, hogy a legijesztőbb helyzetből is a legtöbbet tudd kihozni,
  • és autopilóta üzemmódból átváltani Teremtő módba. ✨

Mindezt egy mindössze 12 perc 7 másodperces vezetett meditáció segítségével, amit most ingyenesen letölthetsz és meghallgathatsz!

Hogyha csak EGYetlen dolgot teszel meg ma önmagadért, akkor hallgasd meg a kedvenc vezetett meditációmat nyitott szívvel és elmével. Ígérem, már azáltal szebbnek fogod látni a világot és magabiztosabbnak fogod érezni magad, hogy ezt megtetted.

Kollár Anna

Self-Love Coach

PLUSZ MEGLEPETÉS!

Az emailben a Vezetett meditáció letöltési linkje mellett, Anna segít, hogy a meditációd igazán örömtelivé váljon. Ha eddig csak vágytál rá, hogy kialakítsd az öngondoskodási és meditációs rutinodat, beépítsd az énidőt a mindennapjaidba – most minden eszközt megkapsz hozzá. ?

Kollár Anna

SELF-LOVE COACH, ÍRÓ, ELŐADÓ

– a szerzőről

Kollár Anna Self-Love Coach, a Modern Istennők Kézikönyvének bestseller írója, az exkluzív Self-Love Club online klub és közösség alapítója, motivációs tréner.

Naponta több tízezer Nőt inspirál online platformjain, Facebook és Instagram oldalán, hírlevelein keresztül küldetésével – hogyan válaszd a szeretetet a félelem helyett és éld meg a benned élő Istennőt – melynek köszönhetően számtalan Nő indult el saját útján, hogy megvalósítsa álmai életét.

A saját Ego-lányával több mint 16 év önismereti munkájának és számtalan tréningnek köszönhetően barátkozott meg. A Budapesti Corvinus Egyetem BA és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem MA elvégzése után felvételt nyert a new york-i székhelyű Institute for Integrative Nutrition Holistic Wellness és Health Coach képzésére. Folyamatosan képzi magát, mert hiszi, hogy mindannyian tanulni és tapasztalni érkeztünk a földre.

 

U.i.: Ha a gombra kattintva nem sikerült megnyitni az űrlapot, kattints IDE! 🙂

Kollár Anna Self-Love Coach | ÁSZF © 2023