fbpx

INGYENES VEZETETT MEDITÁCIÓ

Töltsd le Magyarország legnagyobb női önismereti közösségének, a Self-Love Clubnak, az egyik legvarázslatosabb meditációját, töröld el a meditációval kapcsolatos tévhiteidet és válj igazi Teremtővé!

☾ Nincsenek véletlenek…

Jellemző Rád, hogy a negatív gondolataid időről időre elhatalmasodnak Rajtad?

Hajlamos vagy túlgondolni, túlaggódni mindent?

Hogyha valami nem jön össze, azonnal magadat hibáztatod és önszidalmazásba kezdesz?

Hajlandó vagy elköteleződni napi 12 perc 7 másodpercre azért, hogy végre az Életed Teremtőjévé válj, ahelyett hogy időnként csak elszenveded?

Kollár Anna, Self-Love Coach, a Modern Istennők Kézikönyvének bestseller írója és a Self-Love Club alapítója elérhetővé tette az általa leghatékonyabbnak tartott vezetett meditációját, aminek segítségével képes leszel:

  • növelni az érzelmi intelligenciádat,
  • tudatosan kezelni a negatív érzéseidet, félelmeidet, aggodalmaidat,
  • áthangolni magadat pozitív hozzáállásra, hogy a legijesztőbb helyzetből is a legtöbbet tudd kihozni,
  • és az érzéseid befolyásolásával felülírhasd a negatív gondolataidat, hiszen valójában az érzések, amiket a gondolataink kiváltanak határozzák meg a hangulatunkat és azt, amit teremtünk általuk.

Mindezt egy mindössze 12 perc 7 másodperces vezetett meditáció segítségével, amit most ingyenesen letölthetsz és meghallgathatsz!

PLUSZ MEGLEPETÉS!

Az emailben a Csodateremtő vezetett meditáció letöltési linkje mellett, Anna összegyűjtötte számodra az összes eddigi ingyenesen elérhető anyagát a meditációról. Ha eddig csak vágytál rá, hogy kialakítsd az önismereti rutinod, beépítsd a meditációt a mindennapjaidba – most minden eszközt megkapsz hozzá.

Hogyha csak EGYetlen dolgot teszel meg ma önmagadért, akkor hallgasd meg a kedvenc vezetett meditációmat nyitott szívvel és elmével. Ígérem, már azáltal szebbnek fogod látni a világot és magabiztosabbnak fogod érezni magad, hogy ezt megtetted.

Kollár Anna

Self-Love Coach

Kollár Anna

SELF-LOVE COACH, ÍRÓ, ELŐADÓ

– a szerzőről

Kollár Anna Self-Love Coach, a Modern Istennők Kézikönyvének bestseller írója, az exkluzív Self-Love Club online klub és közösség alapítója, motivációs tréner.

Naponta több tízezer Nőt inspirál online platformjain, Facebook és Instagram oldalán, hírlevelein keresztül küldetésével – hogyan válaszd a szeretetet a félelem helyett és éld meg a benned élő Istennőt – melynek köszönhetően számtalan Nő indult el saját útján, hogy megvalósítsa álmai életét.

A saját Ego-lányával több mint 16 év önismereti munkájának és számtalan tréningnek köszönhetően barátkozott meg. A Budapesti Corvinus Egyetem BA és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem MA elvégzése után felvételt nyert a new york-i székhelyű Institute for Integrative Nutrition Holistic Wellness és Health Coach képzésére. Folyamatosan képzi magát, mert hiszi, hogy mindannyian tanulni és tapasztalni érkeztünk a földre.

 

U.i.: Ha a gombra kattintva nem sikerült megnyitni az űrlapot, kattints IDE! 🙂

Kollár Anna Self-Love Coach | NAIH: 108788/2016 | ÁSZF © 2021