Szeretnél igazán boldog lenni? Szeretnéd jobban megismerni önmagad?

Kollár Anna Self-Love Coach és a Modern Istennők Kézikönyvének írója összeállította Neked a személyre szabható Boldogság-receptedet. Egy lépésről lépésre követhető útmutató, ami segít pozitivitásra hangolni a gondolataidat.

NEKED SZÓL, HA éppen szakításon esel át és szeretnél visszatalálni magadhoz. HA éppen mélyponton vagy és szeretnél ismét magabiztosabb lenni. HA úgy érzed ennél több van Benned, de nem tudod, hogyan hozhatnád ki magadból. HA szeretnéd megerősíteni a ‘szeretem magam’ izomcsoportod.

PLUSZ! Inspirációként Anna belecsempészte a saját Boldogság-receptjét, ami minden egyes alkalommal kihúzza a legmélyebb gödörből is. Szakítás után és munka miatti kiégés után egyaránt…

Kollár Anna, Self-Love Coach és a Modern Istennők Kézikönyvének írója

Küldetése, hogy olyan csodálatos Nőknek segítsen kihozni önmaguk legboldogabb Énjét, a bennük élő Modern Istennőt, akik úgy érzik, hogy nem elég jók. A saját Ego-lányával több mint 14 év önismereti munkájának és számtalan tréningnek köszönhetően barátkozott meg, és választotta a szeretetet a félelem helyett, hogy végre azt az életet élje, amiről mindig is álmodozott.

Naponta több, mint 2000 Nőt inspirál írásaival, Facebook oldalán és az általa alapított Modern Istennők zárt csoportjában. Előadásain, workshopjain és egyéni coaching programja keretein belül pedig több tucat Nő személyes fejlődésében vesz részt hónapról hónapra.

Kollár Anna Self-Love Coach | NAIH: 108788/2016 | ÁSZF © 2018