Szeretnél újra rátalálni önmagadra egy mélypont után?

Kollár Anna Self-Love Coach és a Modern Istennők Kézikönyvének írója összeállította Neked a személyre szabható Boldogság-receptedet. Egy lépésről lépésre követhető útmutató, ami segít pozitivitásra hangolni a gondolataidat.

NEKED SZÓL, HA éppen szakításon esel / estél át és szeretnél visszatalálni magadhoz. HA éppen mélyponton vagy és szeretnél ismét magabiztosabb lenni. HA úgy érzed ennél több van Benned, de nem tudod, hogyan hozhatnád ki magadból. HA szeretnéd megerősíteni a ‘szeretem magam’ izomcsoportod.

PLUSZ! Inspirációként Anna belecsempészte a saját Boldogság-receptjét, ami minden egyes alkalommal kihúzza a legmélyebb gödörből is. Szakítás után és munka miatti kiégés után egyaránt…

Kollár Anna

Coach, Író és Előadó

Kollár Anna Self-Love Coach, a Modern Istennők Kézikönyvének bestseller írója, a női energiamenedzsment rendszerére épülő tudástár és közösség, a Self-Love Club alapítója, motivációs tréner.

Naponta több tízezer Nőt inspirál online platformjain, Facebook és Instagram oldalán, hírlevelein keresztül – hogyan válaszd a szeretetet a félelem helyett és éld meg a benned élő modern Istennőt – melynek köszönhetően számtalan Nő indult el saját útján, hogy megvalósítsa álmai életét.

A saját Ego-lányával több mint 16 év önismereti munkájának és számtalan tréningnek köszönhetően barátkozott meg. A Budapesti Corvinus Egyetem BA és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem MA elvégzése után felvételt nyert a new york-i székhelyű Institute for Integrative Nutrition Holistic Wellness és Health Coach képzésére. Folyamatosan képzi magát, hiszen hiszi, hogy mindannyian tanulni és tapasztalni érkeztünk a földre.

„Hiszek benne, hogy az önismeret szexi és a boldogságunk titka nem más, mint az igazi Énünk feltétel nélküli szeretete és elfogadása.” 

Kattints IDE, hogyha a gombra kattintva nem sikerült feliratkoznod. »»»

AHOL MÁR TALÁLKOZHATTÁL VELEM:

Kollár Anna Self-Love Coach | NAIH: 108788/2016 | ÁSZF © 2021