Összegyűjtöttem Neked a kedvenc eszközeimet, Istennő!

Online tréningek, könyv, hanganyag és számtalan ingyensen letölthető anyag, ami mind azért készült, hogy közelebb kerülj a legboldogabb Énedhez…

HOGYAN VÁLJ 5+1 LÉPÉSBEN IGAZI ÁLOM-MEGVALÓSÍTÓVÁ? HANGANYAG

Ára: 990 Ft

Ismered az érzést, amikor este szinte alig bírsz elaludni, annyira jól megtervezted a másnapod? Reggel korán felkelsz, zabkását reggelizel, kényelmesen elindulsz és talán még meditálni is marad időd. Aztán persze ahelyett, hogy kinyomnád az első ébresztőt, inkább még három szundit engedélyezel magadnak és máris elcsúszott a napod…

Ezt az 1 órás hanganyagot azért készítettem el Neked, mert az önismereti utam során én is kiemelkedően sokat köszönhetek a hanganyagoknak, amik állandó emlékeztetőként szolgáltak munkából jövet-menet és így mindig éberen tartották a tudatosságom és a motivációmat!

Segít, hogy folyamatosan fókuszban tartsd az önfejlesztésed és megerősítsd a ‘szeretem magam’ izomcsoportod!

Töltsd le és már el is kezdheted hallgatni! ›››

MODERN ISTENNŐK KÉZIKÖNYVE

Ára: 3.990 Ft

Első könyvem egy egész éves coaching programon vezet végig, lépésről-lépésre, kérdésről-kérdésre – akár egy igazi munkafüzet.

A Modern Istennők Kézikönyvének főszerepében így nem más, mint Te, az Olvasó állsz, aki oldalról oldalra engeded el a félelmeidet, és engeded be a szeretetet, hogy végre azt az életet élhesd, amit igazán megérdemelsz, amire mindig is vágytál!

Szerezd meg a saját példányod! ›››

ÖNBIZALOM ERŐSÍTŐ VIDEÓTRÉNING

Ára: 9.990 Ft

Utálod, hogy állandóan bizonytalannak érzed magad? Meguntad, hogy nem tudod igazán élvezni a mindennapjaidat az önbizalom hiányod miatt? Úgy érzed, hogy ennél többet tartogat Neked az Élet, de nem tudod, hogyan tudod kihozni magadból?

7 napon keresztül a szuperintenzív Online Önbizalom Erősítő Videótréning során végig fogom a kezed és együtt, egy közösség részeként, a támogatásommal lépésről-lépésre haladunk az önismeret és a magabiztosság útján.

Azonnal bele akarok vágni! ›››

EGYÉNI SELF-LOVE COACHING PROGRAM ANNÁVAL

Ára: személyre szabott

A küldetésem, hogy olyan gyönyörű Nőknek segítsek felrázni magukat megszokott komfort-zónájukból, mint amilyen Te is vagy! Hogy együtt kihozzuk Belőled a legvibrálóbb, leglenyűgözőbb, legvonzóbb Énedet, aki benned rejtőzik és, hogy innentől kezdve minden nap igazán ellenállhatatlanak lásson az személy, aki a leginkább számít: TE magad!

Az általam kidolgozott Istennő edzéstervben a jól ismert core (mély) izomzatod helyett egyedülálló módon, egy eddig igen elhanyagolt, a ‘szeretem magam’ izomcsoportod erősítésére fektetjük az elsődleges hangsúlyt.

Kíváncsi vagyok a részletekre! ›››

BUSINESS BOOTCAMP COACHING PROGRAM

Ára: személyre szabott

Egy coaching program, ahol igazán megerősítjük a ‘megvalósító izomcsoportodat’, hogy végre elállhass a saját utadból és megteremtsd Álmaid Karrierjét!

Van, hogy pontosan tudjuk, hogy mit akarunk, de számunkra is érthetetlen módon elakadunk a megvalósításban. Csak telnek a napok egymás után. Érkeznek az újabb és újabb ötletek, jobbnál és jobb ötletek, de valami mindig megakaszt.

Valamiért képtelen vagy meglátni, hogy mi legyen a következő lépésed. Vagy nem tudod eldönteni, hogyan tervezd meg a következő kampányodat. De lehet, hogy már ott elakadtál, hogy mi legyen a domain neved és hogyan készítsd el a honlapod?

A Business Bootcamp Coaching Programot éppen Neked találtam ki!

Kíváncsi vagyok a részletekre! ›››

MIT TEHET ÉRTED AZ IIN COACHING KÉPZÉS?

Ára: 0 Ft

 

Alig várom, hogy megoszthassam Veled, hogy milyen sok pozitív változást hozott az életembe az Institute for Integrative Nutrition coaching képzése! Motivációs bloggerből, Self-Love Coach, majd a Modern Istennők Kézikönyvének írója és egy több ezer fős csodálatos közösségnek a megteremtőjévé váltam – mindez pedig az IIN-nel kezdődött!

Kíváncsi vagyok a részletekre! ›››

MODERN ISTENNŐK KÉZIKÖNYVE KIEGÉSZÍTŐ ANYAGOK

Ára: 0 Ft

Egy különleges ingyenes kiegészítő csomag, amelyben megtalálod a Kézikönyv legfontosabb gyakorlataihoz tartozó gyönyörűen kivitelezett anyagokat, hogy könnyedén kitölthesd és megvalósíthasd a feladatokat. 😉

Benne: Az EGYetlen Szokás, Jelenértékelés, Modern Istennő Fogadalom, Szeretet vs. Félelem táblázat és még sok más…

Letöltöm az ajándék anyagokat! ›››

BOLDOGSÁG-RECEPT EBOOK

Ára: 0 Ft

Szeretnél igazán boldog lenni? Szeretnéd jobban megismerni önmagad?

Összeállította Neked a személyre szabható Boldogság-receptedet. Egy lépésről lépésre követhető útmutató, ami segít pozitivitásra hangolni a gondolataidat.

PLUSZ! Inspirációként belecsempésztem a saját Boldogság-receptemet, ami eddig még minden egyes alkalommal kihúzott a legmélyebb gödörből is.

Letöltöm az ajándék ebookom! ›››

AZ ÁLOM-TÁBLA KÉSZÍTÉS LÉPÉSEI EBOOK

Ára: 0 Ft

Válj igazi ÁLOM-MEGVALÓSÍTÓVÁ és felejtsd el a motiválatlanságot! Elkészítettem Neked Az Álom-tábla készítésének lépései című ingyenes ebookját, hogy könnyedén elkészíthesd az egyik leghatékonyabb önmotiváló eszközt, ami csak létezik.

Használd a gondolataid teremtő erejét és hívd segítségül a vizualizációt az álmaid valóra váltásában!

Letöltöm az ajándék ebookom! ›››