fbpx

Business Bootcamp Coaching

Egy coaching program, ahol igazán megerősítjük a ‘megvalósító izomcsoportodat’, hogy végre elállhass a saját utadból és megteremtsd Álmaid Karrierjét!

MAGADRA ISMERSZ?

Van, hogy pontosan tudjuk, hogy mit akarunk, de számunkra is érthetetlen módon elakadunk a megvalósításban. Csak telnek a napok egymás után. Érkeznek az újabb és újabb ötletek, jobbnál és jobb ötletek, de valami mindig megakaszt.

Valamiért képtelen vagy meglátni, hogy mi legyen a következő lépésed. Vagy nem tudod eldönteni, hogyan tervezd meg a következő kampányodat. De lehet, hogy már ott elakadtál, hogy mi legyen a domain neved és hogyan készítsd el a honlapod?

Pontosan ismerem az összes eddig leírt fázist… Átmentem azon a szakaszon, amikor még nem voltam benne biztos, hogy mit akarok. Aztán azon, hogy nem tudtam, hogyan induljak el. Majd sorba érkezett egymás után az egyik nagy kérdés a másik után, mintha sose akarnának elfogyni…

“Mi legyen a nevem? Mi a legjobb domain? Hogyan találjam meg a célközönségemet? Jó ötlet ennyire leszűkíteni a targetálást? Mégis hol kezdjek el blogolni? Hogyan tudok hiteles lenni? Mit merjek leírni magamról? Mikor írjam meg az első könyvem? Kell Instagram is, Facebook is, blog is, Youtube is, hírlevél is? Miről mikor írjak?”

Aztán letisztult a kép és megtaláltam a fókuszumat. Először magamban, majd ez kezdett meglátszódni a vállalkozásomon is. Most pedig… Konfuciusz szavai szerint élek.

"Válassz egy olyan munkát, amit szeretsz, így soha többet nem kell dolgoznod."

– Konfuciusz –

A BUSINESS BOOTCAMP COACHING MENETE

.

1. Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velem a kapcsolatot és írd meg, hogy pontosan mi a legnagyobb elakadásod, hogy látod, szerinted miben tudnék Neked segíteni.

2. Időpont egyeztetés

48 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot, hogy leegyeztethessük az első konzultációnk időpontját. 🙂

3. Személyes vagy Skype-os találkozó

A konzultáción megkeressük az elakadásod elsődleges okát, és megbeszéljük, hogy hány alkalomra lenne szükséged a megoldáshoz.

LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK

Mennyibe kerül a Business Bootcamp Coaching?

  • Egy alkalom ára: 25.000 Ft. (Alanyi áfamentes! :))

Hány coaching alkalomra van általában szükség?

  • Általában 2-3 hónap, vagyis körülbelül 4-6 alkalom (2 hetente találkozunk, hogy legyen időd a házi feladatokra) már csodákra képes. De természetesen ez nagyban függ attól, hogy éppen hogy állsz a megvalósítással, illetve hogy milyen célt tűztél ki magad elé. 😉

Miben más a Business Bootcamp, mint a Self-Love Coaching program?

  • Sokkal konkrétabb, a vállalkozásodat, karrieredet érintő célokkal és elakadásokkal foglalkozunk. Éppen ezért maga a coaching jellege is kicsit más és esetenként átmegy tanácsadásba, hogyha arra van szükség.

.

JELENTKEZEK BUSINESS BOOTCAMP COACHINGRA!

11 + 2 =