fbpx

Hogyan válj igazi Álom-megvalósítóvá és felejtsd el a motiválatlanságot?

.

Kollár Anna Self-Love Coach és a Modern Istennők Kézikönyvének írója megírta Neked Az Álom-tábla készítésének lépései című ebookját, hogy könnyedén elkészíthesd az egyik leghatékonyabb önmotiváló eszközt, ami csak létezik.

Anna sorra valósítja meg legmerészebb álmait is, amihez most már a negyedik Álom-tábláját használja. Mivel számtalan kutatás bizonyítja a vizualizáció teremtő erejét, így megírta erről szóló ingyenes ebookját, hogy minél több Nőt inspiráljon saját táblájának elkészítésére.

Kíváncsi vagy? Használd a gondolataid teremtő erejét és hívd segítségül a vizualizációt az álmaid valóra váltásában!

Kollár Anna, Self-Love Coach és a Modern Istennők Kézikönyvének írója

Küldetése, hogy olyan csodálatos Nőknek segítsen kihozni önmaguk legboldogabb Énjét, a bennük élő Modern Istennőt, akik úgy érzik, hogy nem elég jók. A saját Ego-lányával több mint 14 év önismereti munkájának és számtalan tréningnek köszönhetően barátkozott meg, és választotta a szeretetet a félelem helyett, hogy végre azt az életet élje, amiről mindig is álmodozott.

Naponta több, mint 2000 Nőt inspirál írásaival, Facebook oldalán és az általa alapított Modern Istennők zárt csoportjában. Előadásain, workshopjain és egyéni coaching programja keretein belül pedig több tucat Nő személyes fejlődésében vesz részt hónapról hónapra.

Kollár Anna Self-Love Coach | NAIH: 108788/2016 | ÁSZF © 2018