14 NAPOS INGYENES KIHÍVÁS:

14 napos önismereti kihívás, ahol megismerheted a leghatékonyabb önbizalom erősítő gyakorlatokat + végigcsinálási stratégiákat

Nem érzed magad igazán magabiztosnak a bőrödben?

Úgy érzed ennél több van Benned, de nem tudod hogyan hozd ki magadból a benned élő nagybetűs Nőt?

Kollár Anna Self-Love Coach és Modern Istennők Kézikönyvének írója idén 5. alkalommal hirdeti meg az ország női energiáit megmozgató kihívását. Ez alkalommal a főszerepet a magabiztosság, az önismeret elmélyítése, a félelmeink felismerése és felülírása, valamint a bennünk élő gyönyörű Istennő felszabadítása kapja.

.

  • 14 nap, 14 videós vagy szöveges kihívás, amiket könnyedén beilleszthetsz a rohanó hétköznapjaidba,
  • megismerheted a leghatékonyabb, a ‘szeretem magam’ izomcsoportodat erősítő önismereti gyakorlatokat,
  • Megvalósító Társ, akivel a kihívás során végig motiváljátok egymást,
  • csodálatos, támogató közösség, akik éppen úgy Veled örülnek a boldogságodnak, mint ahogy megértik a bánatod és segítenek, ahol tudnak,
  • Kollár Anna, Magyarország első Self-Love Coachának folyamatos és aktív támogatása,
  • az önfegyelmedet erősítő és a motivációdat fenntartó végigcsinálási stratégiák – amik kihozzák belőled a Megvalósítót!

Kollár Anna

– a szerzőről

Kollár Anna Self-Love Coach, a Modern Istennők Kézikönyvének bestseller írója, az exkluzív Self-Love Club online klub és közösség alapítója, motivációs tréner.

Naponta több, mint 10.809 Nőt inspirál online platformjain, Facebook és Instagram oldalán, hírlevelein keresztül küldetésével – hogyan válaszd a szeretetet a félelem helyett és éld meg a benned élő Istennőt – melynek köszönhetően számtalan Nő indult el saját útján, hogy megvalósítsa álmai életét.

A saját Ego-lányával több mint 16 év önismereti munkájának és számtalan tréningnek köszönhetően barátkozott meg. A Budapesti Corvinus Egyetem BA és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem MA elvégzése után felvételt nyert a new york-i székhelyű Institute for Integrative Nutrition Holistic Wellness és Health Coach képzésére. Folyamatosan képzi magát, mert hiszi, hogy mindannyian tanulni és tapasztalni érkeztünk a földre.

 

U.i.: Ha a gombra kattintva nem sikerült megnyitni az űrlapot, kattints IDE! 🙂

Kollár Anna Self-Love Coach | NAIH: 108788/2016 | ÁSZF © 2019