7 napos Intenzív Önbizalom Erősítő Videótréning

Utálod, hogy állandóan bizonytalannak érzed magad? Meguntad, hogy nem tudod igazán élvezni a mindennapjaidat az önbizalom hiányod miatt? Úgy érzed, hogy ennél többet tartogat Neked az Élet, de nem tudod, hogyan tudod kihozni magadból?

7 napon keresztül fogom a kezed és együtt, egy közösség részeként, a támogatásommal lépésről-lépésre haladunk az önismeret és a magabiztosság útján.

Szuperintenzív, szupergyakorlatias, szuperhatékony.

"Ahhoz, hogy képessé válj megvalósítani a legmerészebb álmaidat is, ne elégedj meg az alapszinttel. Nyitott szívvel keresd a lehetőségeket, amiket az univerzum az utadba sodor, hogy az igazi, ragyogó Éneddé válhass - miközben megtanulod értékelni a jelen pillanat varázsát. Ez az élet valódi művészete. Készen állsz valóban ÉLNI?"

Milyen részekből áll a 7 napos Intenzív Önbizalom Erősítő Videótréning?

100% gondolkodásmód váltás. 100% motiváció. 100% gyakorlat.

Ha valóban komolyan akarod a változást!

IGEN! NEM AKAROK TÖBBÉ BIZONYTALANSÁGBAN ÉLNI!

1. TRÉNING NAP

A 4 legfőbb különbség a magabiztos és az örökké bizonytalan Nő között

+ GYAKORLAT:

Elköteleződés

2. TRÉNING NAP

Az önbizalom erősítés 4C formulája és az 5 másodperces szabály elve

+ GYAKORLAT

Bizonyítás

3. TRÉNING NAP

Tedd repülő üzemmódba az Egó-lányod és meg fogsz lepődni!

+ GYAKORLAT

Megfigyelés

4. TRÉNING NAP

Írd újra a történeted és alkosd meg a mantrádat!

+ GYAKORLAT

Pozitív megerősítés

5. TRÉNING NAP

‘Szeretem-magam’ izomcsoport erősítő gyakorlat

+ GYAKORLAT:

Tükör gyakorlat

6. TRÉNING NAP

Adj hálát és vonzz be még több okot a hálaadásra!

+ GYAKORLAT

Kedvenc alapgyakorlatom

7. TRÉNING NAP

Ébresztő! A belső Istennőd hív! Válaszolsz?

+ GYAKORLAT

A leghatékonyabb emlékeztető

+ 1 CSODÁLATOS KÖZÖSSÉG

Kommentelj bátran, oszd meg velünk a gyakorlatok eredményét, kérdezz, kommunikálj és erősítsd a közösséget!

A 7 napos Intenzív Önbizalom Erősítő Videótréning ára mindössze 9.990 Ft!

.

Vagyis: 7 nap. Napi 15 perc. Mindössze 9.995 Ft. (1 nap = 1 nagy Pumpkin Spice Latte) Örökös hozzáférés. Letölthető anyagok.

IGEN, KÉREM A TRÉNINGCSOMAGOT!

Mi tetszett a Videótréningbe? 15 percet mindenki tud találni a napjában egy videó megtekintésére. Jó, hogy egy héten keresztül minden nap jött egy új csomag (még nem felejtettük el az előző napit :)). Könnyen érthető, alkalmazható, és beilleszthető a napi rutinba. Ha más jó nem is történt azon a napon, legalább ez a videó valami pozitívumot hozott, szerintem már csak a meghallgatása is jókedvre derít, hát, ha még csináljuk is a gyakorlatokat rendszeresen! Tetszett a közvetlen és kedves, baráti hangnem is. 🙂

K. Anna

Menedzser, IBM Budapest

“Nem attól félünk, hogy gyengék vagyunk. A legnagyobb félelmünk az, hogy végtelenül erősek vagyunk. Nem sötétségünk rémít meg legjobban minket, hanem a belőlünk áradó fény."

Marianne Williamson
IGEN, KÉREM A VIDEÓTRÉNINGET!

CSAK A TE DÖNTÉSED, HOGY HOGYAN ÉLED MEG A NAPJAIDAT. RAGYOGÓ MAGABIZTOSSÁGGAL VAGY ÖRÖKÖS MEGALKUVÁSSAL?

MIÉRT KÉSZÍTETTEM EL NEKED A MANIFESZTÁCIÓS MEDITÁCIÓT?

A gondolatok teremtő erejét számtalan gyakorlattal lehet erősíteni – és én a legjobbat választottam Neked. 10 perces meditáció, amit akár reggel, akár este hallgatsz meg, ráhangol Álmaid életének rezgésére és egyre inkább befogadóvá teszi az agyadat a lehetőségek észlelésére, valamint a megvalósításra. Így napról-napra észrevétlenül visz közelebb a céljaid eléréséhez.

ÉLEK A KIHAGYHATATLAN AJÁNLATTAL! MOST!

HOGYAN JUTNAK EL HOZZÁD AZ ANYAGOK?

Minden nap egy emlékeztető és inspiráló üzenettel együtt landol az emailjeid között az aznapi videó és az egyedi belépő kódod a belső felületre, ahol meg tudod nézni és akár le is tudod tölteni a tréning hanganyagát.

 

PLUSZ! A Tréning résztvevőjeként láthatod a többiek megosztásait, gondolatait is, hogy ne csak passzív hallgatónak, hanem egy valódi közösség aktív tagjának érezhesd magad és a lehető legintenzívebb támogatást kaphasd meg!

MINDENKÉPP OTT AKAROK LENNI!

Kollár Anna

Self-Love Coach és a Modern Istennők Kézikönyvének írója

Küldetése, hogy olyan csodálatos Nőknek segítsen kihozni önmaguk legboldogabb Énjét, a bennük élő Modern Istennőt, akik úgy érzik, hogy nem elég jók. A saját Ego-lányával több mint 14 év önismereti munkájának és számtalan tréningnek köszönhetően barátkozott meg, és választotta a szeretetet a félelem helyett, hogy végre azt az életet élje, amiről mindig is álmodozott.

Naponta több ezer Nőt inspirál írásaival, Facebook és Instagram oldalán és az általa alapított Modern Istennők zárt csoportjában. Előadásain, workshopjain és egyéni coaching programja keretein belül pedig több tucat Nő személyes fejlődésében vesz részt hónapról hónapra.