ELMESÉLEM, HOGY MIÉRT ÍRTAM MEG A MODERN ISTENNŐK KÉZIKÖNYVÉT 14 ÉV ÖNISMERETÉRE ÉS TÖBB, MINT 1000 ÓRA COACHINGRA ALAPOZVA...

… és hogyan segít Téged a könyv lépésről-lépésre

a legboldogabb Éned megélése felé!

KÉREM A KÉZIKÖNYVEM!

„Nagyon-nagyon várom, hogy végre a kezemben tarthassam a Modern Istennők Kézikönyvét! Jó érzés, hogy így Anna, egy picit mindig velem lesz.”

Balika Dorottya, Orvostanhallgató

IGEN, KÉREM A KÉZIKÖNYVEMET!

Mégis kiknek szól a Modern Istennők Kézikönyve?

 

 

 

  • Neked! Ha szeretnéd kihozni magadból a legboldogabb Éned.

  • Neked! Ha el akarsz mélyedni az önismeretben, és el akarod engedni a múltadat.

  • Neked! Ha meguntad, hogy a félelmeid visszatartanak, és hogy nem éled meg a benned élő lehetőségeket.

  • Neked! Ha szeretnéd végre kívül-belül gyönyörű és értékes Nőnek érezni magad.

  • Neked! Ha vágysz egy pozitív közösségre.

  • Neked! Ha már régóta nem találod magad, pedig már vagy 1000 módszert kipróbáltál.

  • Neked! Ha úgy érzed, eleget vártál a mágikus pirulára és végre CSELEKEDNI akarsz!

  • Neked! Ha kíváncsi vagy rá, milyen kérdéseket tenne fel Neked egy Coach – és Te milyen válaszokat adnál rá! 😉

„Anna könyvét mindazoknak ajánlom, akik változtatni akarnak az életükön, de nem tudják hol kezdjék el. Egy igazán értékes önismereti tréninggel egyenlő, ami segít az önbizalmunk megerősítésében, a félelmeink legyőzésében és önmagunk megszeretésében – hiszen ez a boldogság legfőbb titka.”

Békési Katalin, SEO szakértő és Zumba oktató
KÉREM A KÉZIKÖNYVET!

3+1 ISTENNŐ MANTRA CSOMAG

Hogyha úgy érzed, hogy időnként jól jönne egy pozitív inspiráció, egy emlékeztető, hogy képes vagy megvalósítani az álmaid, akkor pipáld ki az Istennő Mantra Csomagodat, hogy a Kézikönyvvel együtt közösen segítsenek a céljaid felé vezető úton.

MIÉRT KÉSZÍTETTEM EL NEKED AZ ISTENNŐ MANTRA CSOMAGOT?

Az egyik leghatékonyabb önismereti eszköz…. ♥

„Mintha Anna egy személyes coaching programon vezetett volna keresztül lépésről-lépésre! Egy igazán olvasmányos könyv, aminek már az első fejezeteinél közelebb kerültem a Modern Istennőmhöz, a tudatos, magabiztos Énemhez! Ajánlom Neked is, ha azt érzed, hogy ennél több van Benned, csak nem tudod, hogy hol van az elakadás és hogyan tudnád kihozni magadból. Egy biztos, ha csak a Kézikönyv gyakorlatainak felét csinálod meg, máris közelebb kerülsz a belső Istennődhöz!”

Dr. Balkovics Zita

Reumatológus rezidens

„Imádtam, hogy a feladatoknak köszönhetően ennyire aktív részese lehettem a könyvnek, és egyből a gyakorlatban is tudtam kamatoztatni a leírtakat. Kötelező olvasmánnyá tenném minden Nőnek, aki elindult az önismeret útján, és aki ki akarja magából hozni az igazi Énjét – a tiszta, magabiztos, tudatos Modern Istennőt.”

Alexy Vivien

Lifestyle Youtuber & Influencer

Tegnap megérkezett a könyv, vagyis inkább maga a Csoda!  A hálám határtalan Feléd, és ismeretlenül is mindent köszönök Neked!! Rögtön kiolvastam az egész könyvet és végre minden kérdésemre megtaláltam a választ, amit eddig kerestem! Őszintén, és nem jópofizásból mondom, hogy ilyen könyvet még életemben nem olvastam, ahol egy kérdésem sem maradt válasz nélkül! Mintha csak érezted volna, mit szeretnék megtudni és a következő oldalon már ott volt a válasz!  Imádtam. 

Csikós Renáta

Account asszisztens

AZ ÍRÓRÓL

“Amikor elhiszed, hogy értékes vagy, és megtanulod feltétel nélkül szeretni önmagad – a világ kitárul előtted, és hirtelen minden csodává válik.”

KÉREM A KÖNYVEM!

Kollár Anna

Self-Love Coach, Író és Előadó

 

 

Küldetése, hogy olyan csodálatos Nőknek segítsen kihozni önmaguk legboldogabb Énjét, a bennük élő Modern Istennőt, akik úgy érzik, hogy nem elég jók. A saját Ego-lányával több mint 14 év önismereti munkájának és számtalan tréningnek köszönhetően barátkozott meg, és választotta a szeretetet a félelem helyett, hogy végre azt az életet élje, amiről mindig is álmodozott.

Naponta több, mint 2000 Nőt inspirál írásaival, Facebook oldalán és az általa alapított Modern Istennők zárt csoportjában. Előadásain, workshopjain és egyéni coaching programja keretein belül pedig több tucat Nő személyes fejlődésében vesz részt hónapról hónapra.

A Modern Istennők Kézikönyve megtalálható a Libri és a Líra könyvesboltjaiban is.