IV. MODERN ISTENNŐK EDZŐTÁBORA

Minden Benned van, amire szükséged van az álmaid megvalósításához. Ébresszük fel a szunyadó Erődet és nyisd fel a szemed a valóságra! Merj kilépni a komfort-zónádból és kipróbálni magad olyan gyakorlatokban, amikkel eddig még sosem találkoztál!

.

100% gyakorlatiasság. 100% megvalósítás. 100% pozitív közösség.

DÁTUM

2020.01.18.

HELYSZÍN

LURDY HÁZ

PROGRAM

10.00 – 17.00

SZABAD HELYEK

MÁR CSAK 79 FŐ

MILYEN KÉRDÉSEIDRE KAPSZ VÁLASZT A MODERN ISTENNŐK EDZŐTÁBORÁBAN?

A nap előadás anyagát, interaktív gyakorlatait a Ti kérdéseitek válaszaként állítottam össze. Hogyan lehet ez? Úgy, hogy az utolsó kérdőívemben megkértelek Titeket, hogy írjátok meg nekem, hogy mi lenne az az egy kérdés, amire ha biztosan tudnátok, hogy választ kaptok, feltennétek egy coachnak. A következők érkeztek: .

 • Miért érzem teljesen elveszettnek magam, miért nem megy jelenleg egyedül semmi, miért halogatok?
 • Mit kell tennem,hogy ne fogyjon el a motivációm?
 • Hogyan tudnam kihozni magambol a maximumot?
 • Hogyan hangoljam át a belső negatív hangomat pozitívra?
 • Miért szabotálom időnként a saját boldogságomat?
 • Hogyan küzdjem le a félelmeimet?
 • Hogyan tudom tudatosabban felvállalni a döntéseimet és megélni önmagam?
 • Mit tegyek, hogy leküzdjem a félelmet és ne féljek az újtól? Hogy csak magamat tudjam nézni ne mindig a másik helyzetét?
 • Mit tegyek, hogyan érhetem el, hogy valóban sikeres legyek az élet minden területén, hogyan valósítsam meg a céljaimat?

A Te kérdésed is közötte van?

A VISSZASZÁMLÁLÁS ELINDULT...

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

JOBBAN HISZEK BENNED, MINT TE MAGADBAN!

Ami, ha jobban belegondolsz, egy igazi csoda. Van valaki a nagyvilágban, akivel lehet, hogy már találkoztál, akinek az írását, könyvét, lehet, hogy már olvastad, de lehet, hogy most hallasz róla – vagyis rólam 🙂 – először, mégis egészen biztos benne, hogy BÁRMIRE KÉPES VAGY. . Viszont akármilyen felemelő tény is ez, változtatnunk kell rajta. Hiszen bármennyire hiszek is benned, ha Te nem erősíted meg a saját ‘szeretem magam’ izomcsoportod, nem kezdesz el minél hamarabb dolgozni a megvalósító Éneden, akkor bizony minden ugyanígy marad. Ezt pedig egyikőnk sem szeretné.

A KULCSSZÓ: TUDATOSSÁG

Mindannyian magunkon viselünk egy szemüveget, ami időnként szürke, időnként rózsaszín árnyalatban mutatja a világunkat. De milyen is az igazi valóság? Hogyan tudjuk levenni az illúziókat mutató szemüvegünket? És ki is az Igazi Én?

AZ ÉNTÉRKÉPED FELVÁZOLÁSA

Több éves tapasztalatom egyik legegyszerűbb és egyben legnagyszerűbb felismerése, hogy a célkitűzés valódi sikere az önismeretben és az önbizalomban rejlik. Éppen ezért saját, egyedi Éntérképed megalkotása lesz a legnagyobb segítséged a megvalósítóvá válásod során.

TOP ÖNISMERETI-CÉL MEGHATÁROZÁSA

Az Éntérkép gondolatát tovább visszük és az iránymutatásával egy olyan TOP Önismereti-célt fogunk meghatározni a nap végére, ami minden egyes további célod elérésében, eddigi elakadásaid leküzdésében segíteni fog.

POZITÍV SZOKÁSOK, FÓKUSZ KIALAKÍTÁSA

A szokásaink a legnagyobb szövetségeseink, de legnagyobb ellenségeink is lehetnek. Éppen ezért kiemelt figyelmet fogunk fordítani rá, hogy milyen rendszeres gyakorlatok beépítésével tudjuk a legjobban bebiztosítani, hogy a TOP Önismereti-célunk ne elvesszen, hanem valóban megerősödhessen.

MEGTAPASZTALÁS: KOMFORT-ZÓNÁN KÍVÜLI GYAKORLATOK

Habár tudjuk, hogy a varázslat a komfort-zónánkon kívül létezik, sokszor túlmisztifikáljuk a határait. Egyszerű, de hatékony gyakorlatokkal kimozdítalak a komfort-zónádból, hogy megismerhesd az igazi Éned, felismerd a Benned rejlő Erőt és megtapasztald, milyen csodálatos a bőrében létezni.

ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS…

Támogató közösség, rengeteg motiváció, gondolat ébresztő történetek, felmérhetetlen számú inspiráció és olyan gyakorlatok várnak Rád, amik túllépnek a megszokott kereteken – annak érdekében, hogy a nap végére Te is egy új, boldogabb Énedként távozhass!

HIDD EL! MEGMUTATOM HOGYAN!

“Azt kérdezzük magunktól: ki vagyok én, hogy brilliáns, gyönyörű, tehetséges és fantasztikus legyek?

Valójában úgy kell feltenni a kérdést: ki vagy te, hogy ne lehetnél mindez?”

Marianne Williamson

Így emlékeznek vissza az eddigi Edzőtáborok résztvevői...

Nekem nagyon tetszett az I. Modern Istennők Edzőtábora! Leginkább az érzés maradt meg bennem, hogy egy nagyon építő nap volt, tele jó feladatokkal, élményekkel. Minden modern Istennőnek szüksége van egy-egy nap töltődésre, hasonló gondolkodású társakkal – ez a nap tökéletesen alkalmas erre! Horváth Réka

Az Edzőtábor nagyon elgondolkoztató és inspiráló volt,  igazán pozitív Nőkkel ismerkedhettem meg, akikkel valódi közösséggé váltunk meglepően rövid idő alatt. A gyakorlatoknak hála a nap végére olyan célt tűztem ki, ami az azt követő hónapokra nagyon erős fókuszt adott és azóta sikeresen meg is valósítottam. Alig várom az idei Edzőtábort is! 🙂 Dr. Balkovics Zita

Már a coachingunk alatt is nagyon megszerettem Anna gyakorlatait, amiket az Edzőtáborban egész nap élvezhettem! 🙂 Itt tudom, hogy mindig lesznek újabb felismeréseim, amik közelebb visznek magamhoz és az álmaim megvalósításához is. Alig várom, hogy újra találkozzunk márciusban!! Bogár-Alexy Vivien

Legjobban a közösség fogott meg. Lehet az Istennőid között akármekkora korkülönbség, mindenki egyenlőként tekintett a másikra és támogattuk egymást, holott csak épphogy megismerkedtünk. A gyakorlatok közül pedig az volt a legjobb, amikor pozitív tulajdonságokat kellett írnunk magunkról, illetve segítettünk ebben egymásnak. Nagyon feltöltött!
Az egész nap varázslatos volt.
Serfőző Nikolett

AZ ELŐADÓRÓL

“Amikor elhiszed, hogy értékes vagy, és megtanulod feltétel nélkül szeretni önmagad – a világ kitárul előtted, és hirtelen minden csodává válik.”

Kollár Anna

Self-Love Coach, Író és Előadó

.

Küldetése, hogy olyan csodálatos Nőknek segítsen kihozni önmaguk legboldogabb Énjét, a bennük élő Modern Istennőt, akik úgy érzik, hogy nem elég jók. A saját Ego-lányával több mint 14 év önismereti munkájának és számtalan tréningnek köszönhetően barátkozott meg, és választotta a szeretetet a félelem helyett, hogy végre azt az életet élje, amiről mindig is álmodozott.

Naponta több ezer Nőt inspirál írásaival, Facebook és Instagram oldalán, az exkluzív Self-Love Clubban és az általa alapított Modern Istennők zárt csoportjában. Előadásain, workshopjain és egyéni coaching programja keretein belül pedig több tucat Nő személyes fejlődésében vesz részt hónapról hónapra. “Hiszek benne, hogy az önismeret szexi és a boldogságunk titka nem más, mint az igazi Énünk feltétel nélküli szeretete és elfogadása.” 

MÁR CSAK EGYETLEN DOLGOD VAN:

MEGÁLMODTAM AZ EDDIGI LEGCSODÁLATOSABB CSOMAGOKAT NEKED AZ IDEI EDZŐTÁBORRA.

VÁLASZD KI AZT, AMELYIKKEL A LELKEDNEK A LEGTÖBBET ADSZ.

ILYENEK VOLTAK AZ ELMÚLT ÉVEK EDZŐTÁBORAI…

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mit tegyek, ha nem jó nekem az időpont?

Megértem, hogy rengeteg elfoglaltságod van és persze a családodra és magánéletedre is szükséges időt fordítani. De szerinted a céljaid és az álmaid nem érdemelnek meg 1 nap figyelmet?

Tudod az igazán boldog és sikeres emberek, nem kérnek engedélyt a naptáruktól, hogy mi az amit megengedhetnek… Az igazán sikeres emberek megmondják a naptáruknak, hogy mit fognak csinálni!

Szóval ha készen állsz, hogy az álmaidon,  önmagadon dolgozzunk együtt, és belekezdj a megvalósításba, akkor foglald le most az időpontot a naptáradban, 2019. január 19-re!

Mit tegyek, ha nem engedhetem meg magamnak ezt a tréninget?

Mi lenne ha azt mondanám, 29.990 Ft (teljes árú BASIC csomag) a 2018-as évedre, napi 83 Ft. Nem akarsz napi 83 Ft-ot arra szánni, hogy az álmodba és a céljaidba, vagyin önmagadba fektess be?

Nincs 83 Ft-od naponta arra, hogy végre egy olyan életet alakíts ki magadnak, amilyet mindig is élni akartál?

Ha ezen a szemüvegen közelíted meg a dolgot és ezt a napot, amely kihat legalább a 2019-es évedre, akkor azt kell hogy mondjam, képes vagy ekkora befektetésre! Garantálom, a Modern Istennők Edzőtábora meg fogja változtatni az életed, persze csak ha Te is akarod!

 
Mit tegyek, ha még vannak további kérdéseim?

Ez szuper! Nagyon szeretem a kérdéseket és örömmel meg is válaszolom Neked, hogy ne maradjon Benned hiányérzet. Keress bátran a hello@kollarannacoach.hu email címen!

 
 
Mit tegyek, ha még nem igazán foglalkoztam önismerettel?
Úgy építettem fel a II. Modern Istennők Edzőtáborát, hogy mindenki számára adjon újat. Azoknak is, akik már hosszú évek óta elmélyedtek a témában, és azoknak is, akik még csak most kóstolnak bele. Amit addig is szeretettel ajánlok, hogy lapozz bele a Modern Istennők Kézikönyvébe (elérhető a Libri és Líra könyvesboltokban) vagy olvasd át a blogomat, Facebook posztjaimat, hogy egy kicsit ráérezz az ízére. De hidd el, amint megérkezel, azonnal érezni fogod, hogy jó helyen vagy. 🙂
Mit tegyek, ha nincs kivel mennem?
Sokáig nem mertem egyedül elmenni sehová, mert féltem, hogy ciki lesz és kellemetlenül fogom érezni magam. Viszont így annyi mindent kihagytam, hogy egy idő után rászántam magam és kimerészkedtem a komfort-zónámból. Azóta? Sokszor jobban szeretek egyedül részt venni a meetupokon, tréningeken, mert sokkal inkább magamra tudok fókuszálni. És egyébként is, csak addig leszel egyedül, amíg be nem mutatkozol a melletted ülőnek. Gyere bátran, imádni fogod! 🙂

FONTOS INFORMÁCIÓK

HELYSZÍN

 • Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

TEREM 

 • Lurdy Ház, 2-es terem

IDŐPONT 

 • 2020. január 18. szombat

REGISZTRÁCIÓ

 • 9.00 – 9.45

PROGRAM

 • 10.00 – 17.00

ELÉRHETŐSÉG

 • hello@kollarannacoach.hu

Kollár Anna Self-Love Coach | NAIH: 108788/2016 | Általános Szerződési Feltételek © 2019