Összegyűjtöttem Neked a kedvenc eszközeimet, Istennő...

Online tréningek, könyv, és számtalan letölthető anyag, ami mind azért készült, hogy közelebb kerülj a legboldogabb Énedhez!

MODERN ISTENNŐK KÉZIKÖNYVE

Ára: 3.990 Ft

Első könyvem egy egész éves coaching programon vezet végig, lépésről-lépésre, kérdésről-kérdésre – akár egy igazi munkafüzet.

A Modern Istennők Kézikönyvének főszerepében így nem más, mint Te, az Olvasó állsz, aki oldalról oldalra engeded el a félelmeidet, és engeded be a szeretetet, hogy végre azt az életet élhesd, amit igazán megérdemelsz, amire mindig is vágytál!

Szerezd meg a saját példányod! ›››

ÖNBIZALOM ERŐSÍTŐ VIDEÓTRÉNING

Ára: 9.990 Ft

Utálod, hogy állandóan bizonytalannak érzed magad? Meguntad, hogy nem tudod igazán élvezni a mindennapjaidat az önbizalom hiányod miatt? Úgy érzed, hogy ennél többet tartogat Neked az Élet, de nem tudod, hogyan tudod kihozni magadból?

7 napon keresztül a szuperintenzív Online Önbizalom Erősítő Videótréning során végig fogom a kezed és együtt, egy közösség részeként, a támogatásommal lépésről-lépésre haladunk az önismeret és a magabiztosság útján.

Azonnal bele akarok vágni! ›››

EGYÉNI SELF-LOVE COACHING PROGRAM ANNÁVAL

Ára: személyre szabott

A küldetésem, hogy olyan gyönyörű Nőknek segítsek felrázni magukat megszokott komfort-zónájukból, mint amilyen Te is vagy! Hogy együtt kihozzuk Belőled a legvibrálóbb, leglenyűgözőbb, legvonzóbb Énedet, aki benned rejtőzik és, hogy innentől kezdve minden nap igazán ellenállhatatlanak lásson az személy, aki a leginkább számít: TE magad!

Az általam kidolgozott Istennő edzéstervben a jól ismert core (mély) izomzatod helyett egyedülálló módon, egy eddig igen elhanyagolt, a ‘szeretem magam’ izomcsoportod erősítésére fektetjük az elsődleges hangsúlyt.

Kíváncsi vagyok a részletekre! ›››

BUSINESS BOOTCAMP COACHING PROGRAM

Ára: személyre szabott

Egy coaching program, ahol igazán megerősítjük a ‘megvalósító izomcsoportodat’, hogy végre elállhass a saját utadból és megteremtsd Álmaid Karrierjét!

Van, hogy pontosan tudjuk, hogy mit akarunk, de számunkra is érthetetlen módon elakadunk a megvalósításban. Csak telnek a napok egymás után. Érkeznek az újabb és újabb ötletek, jobbnál és jobb ötletek, de valami mindig megakaszt.

Valamiért képtelen vagy meglátni, hogy mi legyen a következő lépésed. Vagy nem tudod eldönteni, hogyan tervezd meg a következő kampányodat. De lehet, hogy már ott elakadtál, hogy mi legyen a domain neved és hogyan készítsd el a honlapod?

A Business Bootcamp Coaching Programot éppen Neked találtam ki!

Kíváncsi vagyok a részletekre! ›››

MIT TEHET ÉRTED AZ IIN COACHING KÉPZÉS?

Ára: ingyenes

 

Alig várom, hogy megoszthassam Veled, hogy milyen sok pozitív változást hozott az életembe az Institute for Integrative Nutrition coaching képzése! Motivációs bloggerből, Self-Love Coach, majd a Modern Istennők Kézikönyvének írója és egy több ezer fős csodálatos közösségnek a megteremtőjévé váltam – mindez pedig az IIN-nel kezdődött!

Kíváncsi vagyok a részletekre! ›››

MODERN ISTENNŐK KÉZIKÖNYVE KIEGÉSZÍTŐ ANYAGOK

Ára: 0 Ft

Egy különleges ingyenes kiegészítő csomag, amelyben megtalálod a Kézikönyv legfontosabb gyakorlataihoz tartozó gyönyörűen kivitelezett anyagokat, hogy könnyedén kitölthesd és megvalósíthasd a feladatokat. 😉

Benne: Az EGYetlen Szokás, Jelenértékelés, Modern Istennő Fogadalom, Szeretet vs. Félelem táblázat és még sok más…

Letöltöm az ajándék anyagokat! ›››

BOLDOGSÁG-RECEPT EBOOK

Ára: 0 Ft

Szeretnél igazán boldog lenni? Szeretnéd jobban megismerni önmagad?

Összeállította Neked a személyre szabható Boldogság-receptedet. Egy lépésről lépésre követhető útmutató, ami segít pozitivitásra hangolni a gondolataidat.

PLUSZ! Inspirációként belecsempésztem a saját Boldogság-receptemet, ami eddig még minden egyes alkalommal kihúzott a legmélyebb gödörből is.

Letöltöm az ajándék ebookom! ›››

AZ ÁLOM-TÁBLA KÉSZÍTÉS LÉPÉSEI EBOOK

Ára: 0 Ft

Válj igazi ÁLOM-MEGVALÓSÍTÓVÁ és felejtsd el a motiválatlanságot! Elkészítettem Neked Az Álom-tábla készítésének lépései című ingyenes ebookját, hogy könnyedén elkészíthesd az egyik leghatékonyabb önmotiváló eszközt, ami csak létezik.

Használd a gondolataid teremtő erejét és hívd segítségül a vizualizációt az álmaid valóra váltásában!

Letöltöm az ajándék ebookom! ›››