A 30 napos Modern Istennő kihívás tegnapi gyakorlata egyszerű volt. Mindössze annyi volt a feladat, hogy ismételd a következő mantrát:

„Ma valami csodálatos dolog fog történni velem.”

A gyakorlatokat én állítottam össze, írtam le, posztoltam ki, sőt, teszteltem is már számtalan alkalommal, mégis képes volt ismét meglepni ennek a szimpla mondatnak a hatása.

„Ma valami csodálatos dolog fog történni velem.”

Több, mint 14 éve foglalkozok önismerettel, több száz Nő történetének vagyok részese minden nap Self-Love Coachként és számtalan pozitív rutint építettem be az életembe. Tisztában vagyok vele, hogyan működik az agyunk, hogyha például Volkswagen bogárról ábrándozunk, akkor hajlamosak vagyunk napi 10-et is összeszámolni. Ezzel szemben egy átlagos héten, amikor eszünkbe se jut, milyen autóra vágyunk, csoda, ha egybe belefutunk.

Azt látjuk, amire gondolunk. Mi magunk teremtjük meg a világunkat.

Mégis sokkoltak a tegnapi nap élményei!

 

Minden csoda

A kihívást körülbelül 6.30-kor posztoltam a csoportba és onnantól kezdve, ahányszor csak eszembe jutott, elismételtem. Mondogattam, amikor rendet raktam, amikor hajat mostam, amikor bepakoltam az edzőcuccom, amikor békében bekaptam pár falatot, amikor késve indultam el, amikor futottam a villamoshoz, amikor 8 perc késéssel estem be TRX-re, amikor megrendeltem a chai tea lattet a kávézóban, amikor írtam a könyvemet, amikor együtt ebédeltem egyik legnagyobb mentorommal, Pongor-Juhász Attilával, amikor a könyvborítóhoz megkaptam az ajánlatot, amikor írtam a könyvet, amikor elém jött előre melegített autóval a Szerelmem, amikor avokádót vacsoráztam mozzarellával és paradicsommal, amikor az esti konferencia beszélgetés közben hozzám bújt, amikor hajnalban felkeltem, hogy élőben hallgathassam az Institute of Integrative Nutrition alapítóját, másik mentoromat, Joshua Rosenthalt és közösen meditáltunk.

Már az ajtón kilépve máshogy láttam a világot, még élesebben, mint egyébként szoktam. És arra gondoltam, mi, ha nem csoda, az az isteni csípős őszi levegő. Mi, ha nem csoda, ahogyan a fa lombja teljesen besárgult. Mi, ha nem csoda, hogy a testem képes még egy kört végigcsinálni TRX-en. Mi, ha nem csoda, hogy még lehet borítékot mindössze 5 Ft-ért venni. Mi, ha nem csoda, hogy a könyvem írása közben még a Bazilikát is láthatom.

Hirtelen az életem minden egyes egyszerű eseménye csodává változott.

csoda.jpg

 

Milyen világban akarsz élni?

Bár nem szeretek és nem is fogok politizálni, de amikor ma reggel felébredtem és láttam a választás állását, nagyon mély, zsigeri rémület töltött el.

Eszembe jutottak az elemzések, a jóslatok, de még a viccesnek szánt, mégis ijesztő tartalommal bíró mémek is. Vajon mi lesz most? És a lényeg: én mit tehetek ellene?

Aztán beugrott a tegnapi napom. Az a rengeteg csoda, ami körbevesz, szinte átölel.

És ismét megnyugodtam, mert tudom, hogy valóban én alakítom a világomat. Hogy, amit képes vagyok elérni, azért lépéseket fogok tenni. Ha mindenre nem is, de legalább annyira biztosan képes vagyok, hogy minél több embernek mondom el, milyen csodálatos hatása lehet egy egyszerű mantrának, egy 10 perces meditációnak, vagy annak, hogy feltétel nélkül szereted magad. 🙂

A fejünk homokba dugásában nem hiszek, de abban nagyon, hogy a hatástöbbszörözésnek hihetetlen ereje van. Hogy mi is képesek vagyunk elindítani egy pillangó-effektust azzal, ha a saját világunkat csodákkal telivé alakítjuk.

 

Szóval, Te milyen világban akarsz élni? 🙂

A szeretetet vagy a félelmet választod?

 

Szeretettel ölellek,

Anna ♥

Self-Love Coach és a Modern Istennők Kézikönyvének írója