Az elmúlt néhány Karácsonyunk különösen békésen telt. Hosszú beszélgetések, egymásra hangolódás, nevetés, és 100%-os feltöltődés. Hogy ez minek köszönhető? Annak, hogy családi szinten elengedtük az ajándékok hajszolását. Persze, mindenkire gondolunk egy kis aprósággal, de nem visszük túlzásba a tárgyak halmozását, hanem inkább egy-egy olyan élményt vagy tárgyat (főleg könyveket) választunk egymásnak, amire igazán tudjuk, hogy a másik vágyik, de magának nem biztos, hogy megvenné.

A másik nagy változás ennek köszönhetően, hogy igyekszünk saját magunkra is gondolni. Én például az elmúlt pár évben éppenúgy felírom magamat a saját listámra, mint a többieket, mert érzem, hogy a lelkemnek végtelenül jól esik egy kis kényeztetést, egy kis odafigyelés – saját magamtól is.

Ha Te is hozzám hasonlóan gondolkozol az ajándékokról, ha Te is utolsó pillanatra halasztottad, ha még magadat is szeretnéd meglepni valami aprósággal, amitől tested-lelked feltöltődik, akkor fogadd sok szeretettel a – részemről tökéletesnek ítélt 😀 – karácsonyi ajándék listámat.

(Bár néhány ajánlásnál úgy tűnhet, hogy szponzorált cikket olvashatsz, de esküszöm a totális elfogultság abból ered, hogy minden egyes ajánlott élményért, online tréningért és termékért teljesen oda vagyok! Sajnos, nem sajnos ez egy teljesen őszinte, ingyen ajándékoktól mentes poszt, még maguk az ajánlottak is meg fognak lepődni, hogy a listám részévé váltak. 😀 #sonotsponsored

1. Modern Istennők Kézikönyve – avagy hogyan válaszd a szeretetet a félelem helyett, és éld álmaid életét?

Az önismereti utam elején a legtöbbet a könyvek adták hozzá a ‘szeretem magam’ izomcsoportom megerősödéséhez és a magabiztosságom alapjaihoz. Éppen ezért tiszta szívvel ajánlom Neked első könyvemet, akár magadnak, akár legjobb barátnődnek vagy nővérednek keresel karácsonyi ajándékot.

A Modern Istennők Kézikönyve számos gyakorlaton keresztül vezet be az önismeret mélységeibe, akár egy munkafüzet. Az első lépéssel, a felismerés tudatosításával indul, majd halad az önkorlátozó hiedelmek feloldásán át a jelen megéléséig. A folyamat során új szemszögből nézhetsz rá eddigi életedre. Gondolkozásmódod átprogramozásával olyan blokkokat oldhatsz fel, amelyek eddig gátoltak abban, hogy elhidd végtelenül értékes és szerethető vagy, és megérdemled, hogy álmaid életét éld.

Elérhető a Libri és a Líra Könyvesboltokban, valamint a Bookline-on!

2. 2 Hónapos Insane Interval Edzésprogram és Ebook

Mit szólnál hozzá, ha idén olyan ajándékot adnál, ami képes megváltoztatni a szeretted életét? Ami feltölti erővel, önbizalommal és nem mellesleg fantasztikus fizikai állapotba hozza? Vagy csak meguntad, hogy állandóan amiatt panaszkodik neked, hogy nem nincs ideje edzőterembe menni, nincs kedve mások előtt edzeni, de mindennél jobban szeretne egészségesebb lenni és jobban érezni magát a saját bőrében?

Szerezd meg 2 perc alatt Kollár Kata, a fantasztikus Húgom – akinek egész életemben csodáltam a hasát, mert még sosem láttam olyan szépet – 2 Hónapos EdzésTervét és EdzésProgramját!

Mire nyújt megoldást az online program?  1. Nem kell edzőterembe menni hozzá, csinálhatod otthon is. 2. Nem kell súlyzót, eszközöket venni hozzá, mindössze Rád van szükség és az edzőcipődre. 3. Nem kell bérletet fizetni az edzőterembe. 4. Nem kell mások előtt edzened. 5. Nem tart sok ideig és mégis hihetetlenül hatékony.

Kattint IDE és olvasd el a részleteket!

3. Főzz érzésből – Alaptanfolyam

 

Terei-Vígh Kriszti, egy csodálatos és inspiráló Nő, olyan egyedi módszertanra épülő ONLINE főzőkurzust hozott létre, melynek a végén kreatívan, recept nélkül is boldogulni fogsz a konyhában.

Mit tartalmaz?
 40+ leckét a főzési alapokról, technikákról
 Kreatív szemléletmódot
 Segítő házi feladatokat, hogy legyen motiváció
 Zárt Facebook csoportot
 Oktatói támogatást
 Értékes csomagtól függő bónuszokat
 Támogató közösséget

Tökéletes karácsony ajándék magadnak, vagy a barátnődnek, aki mindig is szerette volna még tovább fejleszteni a főzőtudományát.

Kattints IDE és olvasd el a további részleteket!

4. Freedom X MINI Festival

Az idei első Freedom X Mini Budapesten kerül megrendezésre, egy teljes nap, ahol tovább képezheted magad a helyfüggetlen, szabadabb életmódod elérésében. Ezt a napot nem fogod tudni elfelejteni, 10+ inspiráló előadó, 5 előadás, 7 workshop, 6 féle demo coaching, és 100+ résztvevő. Fantasztikus lehetőség, hogy hasonló gondolkodású emberekkel ismerkedhess meg, megtanuld a legújabb technikákat és trükköket, hogy a saját szabadságod felé vezető utat megteremthesd magadnak!

Ez a Te nagy esélyed, hogy az évet úgy kezd, hogy IGEN-t mondasz magadnak, IGEN-t mondasz a szabadságnak!

Hogy én mivel készülök? Egy 2 órás Célkitűzés 1.0 önmotivációs workshoppal, amit ígérem, hogy IMÁDNI fogsz! 🙂

Időpont: 2018. január 13. (szombat)

Kattints IDE és olvasd el a további részleteket!

5. Karácsonyi Quilling Workshop

Osika Judit egy igazán különleges workshopot szervez Karácsony alkalmából: egy kezdő papír quilling workshopot, ahol megtanuljátok a quilling alapjait, miközben képeslapokat, ajándék kísérő kártyákat és díszeket készítetek meghitt hangulatban.

✔️Ez a Te helyed, ha…
..szeretsz új technikákat kipróbálni és időt nem sajnálva, gondosan készíted el azt, amihez hozzáfogsz a szép végeredmény érdekében.
….szeretnél kézzel készített, különleges ajándékokat- és kísérőket készíteni, illetve a csomagolást egyedivé tenni.
…szeretnél kikapcsolódni alkotás közben és meghitten készülni a közelgő ünnepekre.
…szeretnéd elsajátítani a quilling csínját-bínját, hogy otthon is gyakorolni tudd.
…szeretnél nyitott emberekkel együtt hangolódni a karácsonyra.

Kattints IDE és olvasd el a részleteket!

6. Álom Gardrób Öltöztetés

Az Álom Gardrób Öltöztetés a tökéletes karácsonyi ajándék, ha valódi testi-lelki feltöltődésre vágysz ÉS tökéletes barátnős program a téli hónapok alatt.

A szolnoki Kollár Ágnes Stúdió jelmondata, hogy először a lelket öltöztetik fel, és csak utána következik a test. Hiszen mind tudjuk, hogy milyen érzés, amikor a világ legszebb ruhái vannak rajtunk, de belül mégsem hisszük el, hogy valóban jól nézünk ki.

Mikor érdemes továbbkattintanod?

  1. Ha már a ruha vásárlás gondolatától is kiver a víz.
  2. Ha sajnálod az IDŐdet, ENERGIÁDat elpocsékolni, mire rátalálsz az „igazi” darabodra.
  3. Ha végre vásároltál valamit, de otthon nem tudod mivel felvenni.
  4. Ha kicsi vagy, nagy vagy, széles vagy és úgysem jó rád semmi sehol.
  5. Ha meguntad, hogy sehol egy HOZZÁÉRTŐ SZAKÉRTŐ segítség az üzletekben.
  6. Ha a lelked sikítozik egy olyan gardrób után, amiben minden mindennel hordható.

7. Pickies – az egészséges nasi doboz

Számomra az egyik legtökéletesebb ajándék egyébként a Pickies minden mentes nasi doboza lenne, és úgy érzem, hogy ezzel nem vagyok egyedül. 😀 Főleg így Karácsonykor, amikor tudom, hogy így is, úgy is nassolni fogok, milyen szuper lenne, ha akkor már legalább egy kis minden mentes, de elsősorban bűntudatmentes finomságokat csipegethetnék.

Ha ez Rád is igaz, akkor kattints IDE és nézd meg, milyen dobozzal lepheted meg magadat vagy szerettedet! 

A decemberi dobozt nem mellesleg az egyik kedvenc bloggerem, Bolla Viki válogatta össze, aki a következőket tartotta szem előtt:

“A termékek válogatásánál azt tartottam szem előtt, hogy az egész család találjon benne olyan nasit, ami a személyes kedvence lehet. Remélem ízleni fog mindegyik! És természetesen Boldog Karácsonyt!” 😉 

8. Hétköznapi Csodák Könyve

Sokan tudjátok, hogy nagy füzet-függő vagyok, de a füzetek birodalmában is van egy-két olyan örök kedvencem, akiknek (igen, szándékos a megszemélyesítés :p) a megjelenésére minden évben izgatottan várok. Ilyen kis csoda a Hétköznapi csodák könyve is, amit Erdős Ágiék csapata, a MadeByYou Budapest alkotott meg.

A mindennapos önismereti gyakorlatomnak az egyik legfontosabb része az írás, mert számomra az egyfajta self-coachingként működik. Éppen ezért nemcsak egy naplóm van. Idén például a Hétköznapi Csodák Könyvét neveztem ki a jóga gyakorlataim mellé, hogy így a reggeli napüdvözleteimet még tudatosabban élhessem meg a tapasztalások lejegyzésével. A Csodák Könyve pedig a szerkezetével és a varázslatos kis energiájával hihetetlen sokat adott hozzá az íráshoz.

A legnagyobb szeretettel tudom ajánlani Neked az idei kiadást, hogy még több minden emlékeztessen rá, hogy csodák igenis vannak! 🙂

Kattints IDE a részletekért!

9. Blanche – Handmade Natural Cosmetics

Dani Kata márkájába az Instagramon botlottam bele legnagyobb szerencsémre és a fotói hangulatába, a márka arculatába azonnal beleszerelmesedtem. Még egy rövid ideig várakoztam az isteni szikrára, hogy megnyomjam a megrendelés gombot és erre pontosan 2 hete került sor, amikor megláttam a karácsonyi csomagolásukat! 🙂

Gyorsan meg is rendeltem a 3 lépéses arctisztító csomagot, mert már úgyis régóta hiányzik egy igazán hatékony esti rutin, és így nem is kellett külön keresgélnem az egyes lépésekhez illő termékeket.

Az eredmény? Totális és mélységes szerelem! Az illatoktól és texturáktól totálisan függővé váltam, és alig várom, hogy néhány más magyar kozmetikai termékkel együtt a blanche-ot is bemutathassam majd Nektek egy Youtube videóban. 😉

Kattints IDE és rögtön az általam választott csomaghoz érkezel!